IN BANAT LA NOI ACASA (8)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deya spune:

hello fetele de 2zile o tin in chefuri maine scoala gata.ma apuc de invatat va pup aveti grija de voi.
angy nu mai dai nici un semn.ingerash vreau s y id-u l him dak poti sa mil dai.
dia ce mai faci?
pupppicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

ceau fetele, intru sa va pup, vad ca subiectu' e in stand-by, eu am terminat cu bine sesiunea, maine plec la munte :)

va pup

Mergi la inceput

ce mai faceti?nimeni nu mai posteaza ce sa intampla.
bravo ingerash si distractie la munte
t pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Ciao fetele!
Eu tot mai rar pe-aici,de fapt pe forum in general,nu stiu cum reusesc,dar nu-mi mai ajunge timpul deloc.
Ingerash,cum te-ai distrat la munte?
Deya,spor la invatat,ai inceput semestrul II.Mai putin si gata,vine Bac-ul....nashpa.
Him,Vio,Dia,va pup,mi-e dor de voi!

Mergi la inceput

vad ca nimeni nu mai posteaza la noi la subiect.ce facem ne lasam balta?haideti fetelor macar o data pe saptaman.
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chrysion spune:

Hello,

Reiau aici un mesaj care l-am postat in "Discutii generale".

Pe scurt incercam sa plasam - in Timisoara sau imprejurimi (le putem transporta cu masina) - doua cateluse sterilizate, foarte bune pentru paza. Sunt foarte dragute si inteligente si impreuna fac o echipa grozava. Mama are blanita bej si 7-9 kg, iar fiica are blanita neagra si cam 10-12 kg. Pe moment parintii mei le ingrijesc in Timisoara dar sunt ingrijorati sa nu le prinda hingherii deoarece catelusele nu au din pacate unde se adaposti. Daca stiti pe cineva interesat, de pilda cu o casa cu curte ce trebuie pazite, sau cu copii care vor doua animalute, va rog, trimite-mi un e-mail.

Mergi la inceput

ceau fetelor... mea culpa ca nu ma agit prea mult sa postez!
Am venit din vacanta unde mi-am facut de cap si m-am decis sa reiau cateva examene asa ca is pusa pe invatat ca sa-mi maresc notele. Sper sa si reusesc , de scris scriu rar k timpul e limitat, uneori am ore si de la 8 la 8 .

va pup

Mergi la inceput

ce mai faceti fetele?
ingerash sopr la invatat eu mai agit pe aici sunt ff obosita asi dormi toata ziua in rest nimic nou
de la un timp m-am dat pe fuste sa sochez lumea si impactul e mai mult decat bun.ma simt mandra
va pup aveti grjia de voi

Mergi la inceput

ceau fetelor!!
ce faceti?
Deya, fain ca te-ai dat pe fuste... si eu, mai ales cand merg in oras imi iau fuste scurte... am observat si eu impactul
Eu is pusa iar pe dat examene, poate am mai mult noroc a doua oara si imi maresc notele , la primul care l-am dat 100% iau nota mai mare. Abia astept sa inverzeasca tot prin oras, sa fie cald... ca-mi iau campii cu vremea asta schimbatoare
Crisyon, din pacate nu te pot ajuta :(
Angy, ce mai faci?

va pup!

Mergi la inceput

ce faceti fetele?eu acu am venit de la timisoaRA.. sunt ff obosita
in rest nimic nou bacu il simt din ce in ce mai aproape.
va pup aveti grija de voi

Mergi la inceput