IN BANAT LA NOI ACASA (8)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Va doresc un an nou plin de impliniri!

Deya,nu-i nimic nu te stresa,multumesc de urari!
Noi am petrecut ziua lui Dany in 28 acasa,unde au venit rudele,bunicii,iar seara unchiul)fratele meu,care lucreaza la Filarmonica),i-a facut cea mai mare surpriza posibila,a aparut cu dirijorul pe care Dany il admira de cand l-a vazut prima oara si care i-a trezit interesul de-a se face dirijor,compozitor....
Dupa aparitia in sine.....acest dirijor i-a facut cadou prima sa bagheta de dirijor,cu care a dirijat primul concert din cariera lui,apoi multe altele,pline de succes.
Dany a fost coplesit de emotii,ca are o bagheta dedirijor adevarata,ca aceasta are o semnificatie deosebita....
A promis sa aiba mare grija de ea,apoi sa dirijeze cu ea primul lui concert!
Petrecerea am tinut-o la un restaurant care organizeaza petreceri de copii,si-a mai tinut un coleg ziua impreuna cu el,astfel am putut invita toata clasa,nu au venit cu totiii ca unii au fost plecati,dar petrecerea a fost reusita,copiii super,parintii si mai si,pregateala jos palaria.
O sa pun poze,dar peste cateva zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

wooow angy prima bagheta a dirijorului de la primul sau concert.asta e ceva extraordinar cred ca dany e foarte mandru.im se pare un gest mia mult decat special.

am intrat sa va spun LA MULTI ANI!!!si tot ce va doriti sa se implinesca sa fiti sanatosi.

himmelsduft:sper sa vina bb anu asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

fetelor va doresc tot binele din lume voua si familiilor voastre
La multi ani!
Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

La Multi Ani cu veselie , sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturate, bani la greu, noroc cu carul, La Multi Ani si sus paharul!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

La multi ani!!!
2007 sa va aduca tot ce doriti: sanatate, fericire, belsug, realizari, dragoste... (lista ramane deschisa ;))

Mergi la inceput

La multi ani fetele si tot ce va doriti sa vi se implinesca
va pup dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

la multi ani si de la arad!

Mergi la inceput

vai vai si acusi ii gata vacanta nush ce o sa ma fac.desi asa ma plictisesc dar mai bine e acasa.
ingersh am vzt k sunt reduceri la tm de fapt tu ziceai la un alt subiect sunt numa in mall si in centru k exact acolo nu ajung eu.
poate imi dai un Pm sa ma ajuti

va pup pe toate va mai astept sa scrieti

Mergi la inceput

am intrat doar sa va salut vad k aici domnesrtte linistea.
de luni la scoli va pup pe toate astept vesti de la voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

hello, am revenit si eu dupa alta serie de probleme cu calculatorul
deja se termina vacanta, nu pot sa cred, ma asteapta 2 saptamani de vacanta si apoi 4 de sesiune
Deya, ce ai citit tu acolo e din august :)), am scris cand erau reducerile de vara...legal si teoretic reducerile incep acum in 15 ianuarie...practic...deja is reduceri, cele mai consistente or fi iar la mall (ma gandesc, acolo am luat si asta vara chestii de calitate si ieftine la reduceri)... of course gasesti si pe branco reduceri mai ales la cizme (asa sper, anul trecuri erau la niste preturi...sa tot cumperi ) lamurita? daca nu, mai lasi off pe mess si iti trimit cand intru :)
Angy, ce surpriza frumoasa de ziua lui Dani :) esti gata cu mutatul?

toate fetele

Mergi la inceput