IN BANAT LA NOI ACASA (8)
Raspunsuri - Pagina 17
deya spune:
gata am venit aseara am fost la balul voluntarilor organizat de asociataia in care eu activez k voluntara.am prezentat balul eu si cu un fff bun prieten de al meu.eu zic k a iesit bine toata lumea s-a distrata.am avut si un ansamblu surpriza din serbia care s-a oferit sa danseze si pentru noi desi ei terminasera spectacolul pentru care venisera.a fost fff frumos ne=am distrat desi am ajuns relativ repede acasa la 1:42 de minute![]()
azi este ziua fratelui meu si a catelului meu candy
luni il sarbatorim(pe cristi)cu o masa in familie el a iesit in aceasta seara in oras k prietennii
cam atat ptr aiz
va pup si va astept la scris
craciun fericit
ingerash spune:
dragele mele, probabil cateva zile nu voi mai intra asa ca vreau sa va doresc Craciun fericit! Sa va fie casa plina de lumina si fericire si sa va bucurati de venirea mosului alaturi de cei dragi 
va pup si va imbratisez pe toate 

deya spune:
eu ma plcitisesc fff tare .nu stiu ce sa mai fac ieri seara am fost un pic sa conduc am fkt bradu maine avem masa in familie ptr ziua fratelu8 meu care a fost pe 22
in rest...nimik nou
am asa o stare de moleseala si de plictiseala
voi nu mai zice nimeni nimik
angy unde esti?
va pup sarbatori fericite
angy11 spune:
Dragele mele,
Am aprut foarte rar pe la subiect,deoarece aglomeratia din programul meu mi-a creat o stare de spirit foarte ciudata.
M-am inchis in mine,am devenit sclavul orarului,la care abia mai puteam face fata fizic.
Sa nu va imaginati ca vorbesc despre cotidianul de la scoala,care e aglomerat,dar e tot ala....
E vorba despre multe evenimente la care a trebuit sa particip cu ansamblul meu,am avut cate 2-3 pe saptamana,stress cat casa,dar acum privind in urma a fost frumos,am realizat multe lucruri la care in trecut abia daca indrazneam sa visez,am fost premiata de Prefectura,am primit o diploma,un trofeu si o suma de bani,apoi de directotul Operei din Viena,am avut articole in presa si reportaje tv,cei drept la stiri,dar ma bucur ca au existat fara ca eu sa le provoc,fara sa mi se ceara parerea,pur si simplu activitatea noastra era o stire culturala a momentului...Totul a fost extenuant,insuportabil,dar bilantul e ok :))
Apoi am facut cu cativa copiii din clasa lui Dany un program de Colinde,care era in picioare ieri,azi a picat deoarece doua din fete,cele mai importante s-au imbolnavit de varicela si nu am putut colinda....
Cam astea au fost motivele,insa am citit fiecare postare a voastra,sunt alaturi de voi si va asigur ca tacerea de pe topic a fost identica cu cea de acasa....sotul meu nu stia ce am....de ce nu vorbesc,dar eram asa de coplesita de evenimente inca nu puteam comunica,bine ca a trecut!!!
Acum va urez: Sarbatori fericite! Craciun fericit! Hristos s-a nascut!
deya spune:
angy

bravo asa m-am bucurat pentru tine.
eu acu am venit de la tara am fost si acolo un pic in vizita iar am mcata pana nu am mai putut
.acu ma odhnesc un pic si maine cred k iara vizite
va pup pe toate si va astept la scris
deya spune:
am intrat doar sa va zic buna dimineata(y acu m-a trezit
si sa va urez o zi buna.
azi merg la centrul de voluntariat sa ne jucam secret santa noi azi dam cadourile un pic cu intarziere dar merge.
va pup o zi buna
deya spune:
LA MULTI ANI INGERASH!!!te-am vzt azi p mess da erai bizi![]()
sa fi sanatoasa si tot ce iti doresti sa ti se implinesca.
pupici la toate fetele
ingerash spune:
ceau fetelor, multumesc!!!!
Ma bucur ca v-ati gandit si la mine ![]()
Angy, LA MULTI ANI! si multe bucurii lui Dany
, sa fie sanatos si fericit
Deya, eram bizi azi faceam ordine
ca azi noapte a venit gasca peste mine (surpriza) si au prins dezordine asa ca azi am facut curat si au venit cateva prietene la mine :)
Cum ati petrecut Craciunul? Ce faceti de revel? ![]()
Eu de Craciun am fost cu colinda + vizite pe la prieteni si de revel merg cu gasca la unul din baieti acasa (chef)
va pup!!!! ![]()
deya spune:
vaii angy y de dany am uitat
,y acu am venit de la patinoar sunt franta de booseala a fost asa un frig.
maine seara tinem party la centru de voluntariat si cred ca dupa 12 trag o fuga pana la mine la tara sa vad ce se petrece si acolo.
va pup si va doresc un an nou fericit.
ma scuzati dak am scris gresti da sunt rupta de oboseala
va pup