In Italia (17)
Raspunsuri - Pagina 27
piccaflor spune:
Cristina am vazut si eu 2 faze din timpenia asta...parerea mea e ca totul e la caterinca...daca nu,atunci chiar le-au gasit pe cele mai proaste de pe fata pamintului ...
Totusi sint convinsa ca nu e altceva decit una messa in scena...
Pentru Barbye-una
dintre noi!Trebuie sa ajuti!
cicina spune:
Am decodor, dar citesc pe aici ca trebuie oricum un abonament pt pachet Ro, dar nu stiu daca se poate de aici.
cicina
piccaflor spune:
Crini la italieni e emisiunea...Pupe e secchioni parca...
Pentru Barbye-una
dintre noi!Trebuie sa ajuti!
cicina spune:
Crini, ajuta masajele daca sant facute de unul capabil, asa iti intinde un pic coloana si lasa sa se desparta discurile intre ele. In orice caz, ar trebui sa ma atarn in fiecare zi ca maimuta de un pom, ca asa greutatea corpului ajuta.
Chestia cu emisiunea de care vorbesti Cri, mi se pare cea mai mare idiotie, aia ori n-au vazut cum arata o pasarica ori ele au trecut ca gasca prin scoala.
cicina
pet.cost2005 spune:
cri-cri - daaaaaa, am vazut si eu emisiunea aia. Mie imi place ff mult si anume pt. ca e distractiva rau! Daca vrei sa faci 2-3 sane risate .... e excelenta! Este joia de la 21.00 pe Italia1 (prezentata de Enrico Papi si Federica Panicucci) si in fiecare seara un aggiornamento de la 19.30, tot pe acelasi canal. Decat tampenia de Grande Fratello sau alte reality ... asta e chiar fff dragut. In prima emisiune de joia trecuta, am ras cu lacrimi ... le dadea pupelor sa recunoasca personalitati dupa fotografii si una a spus ca Dante Alighieri e un capo indiano ... sau ... Rita Levi Montalcini mama lui Berlusconi. Bineinteles ca le-au ales pe cele mai proaste, doar trebuiau sa faca spectacol, nu? Pt. ca sunt atatea fete dragute care nu sunt chiar atat de proaste.
Si inca ceva ce a mai dat "savoare" emisiunii, printre opinionisti au fost invitati Alessandra Mussolini ( o "mahalagioaica" dupa parerea mea) si Vittorio Sgarbi care spune lucrurilor exact pe nume, fara ocolisuri. Cand Federica tocmai spunea ca dintre cei 7 concurenti secchioni 5 nu au avut relatii intime niciodata, Sgarbi ... "e vogliamo fargli scopare qui?". Mie imi place emisiunea, distractiva!
Petro
Azi e ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.
pet.cost2005 spune:
Aaaaa ... si ramanand in tema de reality, in seara asta incepe Isola dei famosi.
Petro
crista-s spune:
A Petro pai deci opinionistii sunt sarea si piperul.. Sgarbi ala e tare liber la gura .. si nici cu nepoata nu imi e rusine .. Mie de ea imi place tocmai pt ca are gura mare (eu insa o plac enorm pe maica-sa ... am vazut niste retete preparate de ea de am murit in fata tv-ului si apoi cind se apuca de povestit din tinerete eu parca o vad pe mama .. ).
Si eu cred ca e caterinca, dar din cauza baietilor ca pe alea le cred asa prostovane ( sa ma scuze feministele hahah ) dar cum ziceam si ma repet am avut onoarea sa cunosc niste bucati la viata mea cam la fel ca astea ( mai putin la matematica .. ca totusi asta frate o stie tot prostu' .. cum te duci la cumparaturi fara sa stii tabla inmultirii .
Astept Insula Faimosilor, insa , chiar dc nu cunosc mare parte dintre ei...
Nico aripa nu e pt noi ci pt baiatul din Germania, i-am gasit si usile - deocamdata numai una , ailalt tb sa soseasca .. ca am lins cartea de telefon si am gasit un demolitor care tb sa primeasca o masina busita .. E rau ca Fiatul asta e din 2002, deci iti tb un noroc chior sa gasesti unul la fel, facut bucati gata de "demolat" si cu toata partea dreapta intreaga ( ca el de asta are nevoie). Asa ca dc ii gasesc piesele voi avea musafiri , ca vine sa lòe recupereze cu nevasta si copil ( cica sa mai profite si ei de 1-2 zile de vacanta ).
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
pet.cost2005 spune:
Uite, cri, aici concurentii de anul acesta - I 12 naufraghi sono stati scelti fra campioni sportivi: Andrea 'Aceto' De Gortes (storico fantino del Palio di Siena), il ciclista Claudio Chiappucci e la pallavolista Maurizia Cacciatori; attori: Massimo Ceccherini, Luca Calvani, Raffaello Balzo; e personaggi del mondo dello spettacolo: la modella brasiliana Fernanda Lessa, l'attrice Domiziana Giordano, le deejay Kris&Kris, Alessandra Pierelli, ex di Costantino, la schedina Sara Tommasi e il re del liscio Raul Casadei. Il giornalista inviato sull'isola sarà Paolo Brosio.
Petro
crista-s spune:
Miine e sarbatoare .. Ziua Crucii ..
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
cicina spune:
Cristina, si ce se face de ziua crucii? Ptiu tare pacatoasa sant, n-am nici un calendar si nici prea dusa la biserica sant, dar totusi, sa intru si eu in rand cu lumea.
M-am chinuit pana acum la parabola sa prin ceva si cred c-am bulit-o ducandu-ma pana la 62 grade (nu se mai vede nimic), dar ma urc eu maine pe casa.
Eu o sa mor de ras de Ceccarini, imi placela nebunie, e urat in draci dar e tare simpatic.
cicina