In Italia (17)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Bravo Enn .. buna pizza ( s-a scos ajutorul tau azi .. nu se osteneste sa gateasca hahah ).. sa pui si o mega salata de cruditati la aperitiv (ca vitamine din pizza nu prea ai ce gasi).

Eu m-am lamurit cu piesele de masini am capatat un link unde se vad piesele si in poza ...

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Ciao, fetelor!

Revin asa rapid ... intr-o pauza de citit.

nico - asa cum ti-am mai spus, mie mi-a placut cartea ... nu e rea. Si pt. ca am fost asa de placut impresionata, aseara am inchiriat si filmul ... eram curioasa daca respecta cartea .. e frumos si filmul, dar mai amanuntita e cartea. Iar actrita care interpreteaza personajul principal, gheisa, e frumoasa tare ... are niste ochi albastri, expresivi! Dupa ce termin si Codul lui Da Vinci ... am sa iau si filmul ...
Nu am gasit subiectul de la clubul cititoarelor despre gheisa ... dar recunosc, nici nu l-am cautat cu simt de raspundere. Stii tu cumva pe unde-i? Daca nu, nu te preocupa, nu-i nimic!

Aaaa ... si m-ati facut curioasa cu Banana Yoshimoto ... am sa incerc si eu sa vad despre ce e vorba ... iri, cam ce stil are, despre ce vorbeste?

cri-cri - poti sa iti descarci carti si de pe e-mule. Eu am gasit celelalte carti ale lui Dan Brown (Ingeri si demoni, Fortareata digitala si Conspiratia) si le-am pus la descarcat ... dar la tine o sa se descarce mai rapid ca ai conexiunea mai buna. Da o cautare la e-mule si alege .zip sau .rar ... si vezi ce iese. Asa am facut si cu Banana ... acum sa se descarce.

cicina - da, cred ca sunt recunoscute cursurile ... deocamdata eu nu am gasit nimc care sa ma intereseze. Adica ceea ce as vrea eu nu este in regiunea noastra.

Ok ... va pup si ne mai auzim!

Petro

Azi e ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Crini, ce de frumusete, mama, de batranete, caut. Ca tare ma dor shalele.
Iri, ce sa vorbeasca cu comandantul, asta e d-ala care nu vrea sa profite de situatii, parca i-ar face statuie in fata cazarmei. Zice ca munceste el pentru mine.
Cri, trimite-mi si mie link-ul, ca daca mai am nevoie... Acu doi ani, am venit din Ro si am gasit geamul spart de la masina mea di dreapta. Am luat de la demolitor si m-a costat mai ieftin.
Petro, dar in ce bransha cauti tu, poate mai aflu eu ceva.
Enn, nu ti-a dat sa faci aerosol?

cicina

Mergi la inceput

Fetelor, am o intrebare. Stiti cumva daca in afara de TVRint se mai
prinde si altceva cu parabolica cu motor, sau stiti coordonatele?

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Enn insanatosire grabnica! si multumesc pt urari
Crista parafango asa stiam si eu,ca e chestia aia de cauciuc...imi pare rau ca ai facut degeaba drumul pina la primarie...sa dea naiba,aici toti angajatii statali sint nepriceputi ...cred ca asta-i un criteriu dupa care-i angajeaza...
Iri unde trebuie sa te interesezi pt interpret-traducator pt procese?...mergi direct la tribunal si intrebi daca au nevoie?....parca m-ar bate si pe mine gindul sa incerc...desi cu toti romanii care sint aici in zona,slabe sanse sa mai fie nevoie si de mine...
Petro spor la citit si descarcat...pe vremuri devoram si eu cartile,insa in ultimul timp,spre rusinea mea am lasat-o balta...cum am putin timp liber sint calare pe internet...
Cicina tu acum nu mai faci nici-o terapie pt hernie si dicopatie?...si te simti bine?...mie mi s-a spus sa fac masaj (si la nevoie infiltratii),cam la 30-40 de zile....insa eu las sa treaca mai mult si nu fac bine....acum n-am fost de mai bine de 2 luni si am dureri mari...diseara am reusit sa ma programez la un cabinet din San Dona...nu mai rezist pina luni cind vine fizoterapeutul meu din concediu...

Pentru Barbye-una
dintre noi!Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Cicina cu parabolica ar tb sa vezi mai multe programe romanesti sau poate ai nevoie de decodor ?? Uite www.romania-italia.info/topic.asp?TOPIC_ID=14342&FORUM_ID=7&CAT_ID=5&Topic_Title=Probleme cu receptia TVR 1 si TVR 2 prin satelit&Forum_Title=Distractie%2C timp liber" target="_blank">aici discutia despre tv romanesti ...si www.romania-italia.info/topic.asp?TOPIC_ID=258&FORUM_ID=7&CAT_ID=5&Topic_Title=tv romanesti LIVE si GRATIS %3F&Forum_Title=Distractie%2C timp liber" target="_blank"> aici alta ...

http://www.autodemolizione.it e asta cu masinile aici au insa piese noi ( pe mine cum ma interesa denumirea exacta am gsit si caut tot la demolitor).

Petro n-am mai pus emule dupa ce am sters tot ce era in calc si am repus windows-ul ... dar si asa mie imi e greu sa citesc de pe calculator si sa ma apuc sa le printez parca nu se merita ( imi cumpar cartea de timpul si banii cheltuiti cu printatul haha plus ca ma plictisesc ). Da' sa traiasca biblioteca ca tot e bine si asa ..

Cristina

Mergi la inceput

Picca, nu fac nimic, decat cateva exercitii acasa si ii dau inainte cu OKI bustine. Zilele care am stat la soare, mare, mi-a mai alinat durerile, dar acum trebuie sa fac o serie de acqua gim. Eu nu sant pt infiltratii, pentru ca odata facute dureaza 6 luni dupa care trebuie sa reiei ciclul, si asa mereu.
Rau cu bolile astea de "boier".

cicina

Mergi la inceput

Mi-am adus aminte ca tot intreba cineva pe Ro -it .. voi ati vzut marele realitiii cu bagaboantele si virginii ?? Eu am nimerit de 2 ori si am ramas ca proasta . Nu imi puteam inchipui, oricum imi cam pare minciuna .. Ele nu .. ca am mai vazut si eu prostovane la viata mea... Dar ei, care cica sunt niste mici genii, sa se coboare la asemenea nivel, sa rida de ei niste miss cubistele care ieri invatau tabla inmultirii!! e posibil... eu cred ca macar pina la clasa 4 a fost toata lumea la scoala . Deci daca nu ati vazut, n-ati pierdut nimic ... Insa eu, cum ziceam, am vazut in week end din intimplare cind "bagaboantele " rideau de astia de se tavaleau si ii chemau sa ii intrebe "in fata poporului" daca au mai facut se* cu vreo femeie. Si aia prostii raspundeau: NU Si ieri faza cu tabla inmultirii ( aia chiar se plingea ca ea inca nu a ajuns la impartire si ala nu mai avea chef sa o invete .. ). Ei in schimb tb sa invete despre birfe, moda .. saracii!!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Cicina uffa...ai dreptate cu infiltratiile astea,insa uneori sint necesare...exercitii ar trebui sa fac si eu acasa,insa....
Cu parabolica are dreptate Cristina,poate ai nevoie de decodor...ar trebui sa prinzi mai multe canale romanesti...cel putin asa spun cei care au,ca eu n-am...

Pentru Barbye-una
dintre noi!Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Petro, despre gheisa s-a vorbit in partea a 5-a:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75347
pe mai multe pagini. Daca nu vrei sa pierzi timpul sa citesti tot, fa versiune pentru imprimanta, unde iti da toata discutia, si da o cautare dupa 'gheis' asa iese tot.
Cri, aripa aia sper ca nu e pentru voi.
N-am inteles ce emisiune povestesti. E la italieni sau la romani, ca m-ai bagat in ceata. Daca e amuzanta vreau si eu s-o vad, ca sunt 'tesa' rau.
Cicina, si te ajuta masajele, chiar au efect sau e frectie la picior de lemn?

Mergi la inceput