In Italia (17)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Picca, am facut masaje pt: hernie de disc, discopatie lombara multipla silombosciatalgie. Cam atat, nimic grav, dacat dureri cat cuprinde.
Nu stiu daca am trecut prin Nigrisia dar zona aia am cam batut-o spre Conegliano si mai sus, asta iarna am fost la schi la Nevegal.
Aia cu adoptarea, nu este de acord al meu, e prea comod.
Dana, nu stiu cat de mult de ajuta cursurile ale ain domeniul turistic, si in momentul cand te costa o cifra asa de mare, mi imi miroase (asa zice si al meu), adica nu stiu cat de valabile sant. Mai bine cauta cursuri finantate de FSE (Fondo Sociale Europeo)si de la regiune ca sant valide.
Enn, succes la doctor, dar tu cum te mai simti?

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Ciao-ciao, fetele!

Eu citesc, citesc ... si iar citesc de vreo cateva zile. Tocmai am terminat "gheisa" si am inceput "Codul lui Da Vinci". In rest ... nimic deosebit despre mine.

dana - uite ca am gasit o pagina cu cursurile disponibile finantate de FSE de care spunea cicina, pe regiuni, provincii. Cauta si vezi ce este prin zona ta, aici.

Va pup si ne mai auzim! Ciao!

Petro

Azi e ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Cici, la medic am fost nasol, mi-au luat sīnge (scop īn care m-au īntepat de 4 ori) si am lesinat...
Dar acasa e bine, am ajutor īn gospodarie platit de asigurare - pe sot
Spor la citit Petro si succes cu recalificarea tuturor celor dornice!

E.
P.S. Cu Iri ce-o mai fi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

enn - multumesc pt. urari si insanatosire grabnica!

Petro

Azi e ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Alooooooooo ce e domne' vorbaria asta fara mine ?? Nu se conecta nici mort calculatorul si am suferit ca un ciine , asa ca m-am apucat sa citesc dar nu aveam stare, asa ca am inceput sa spal mobila in bucatarie dar tot mai dadeam un ochi pe aici... si cum s-a conectat la internet am lasat bureti si cirpe si gata la datorie !!

Dana_p vezi mai intii ce poti face exact cind termini cursurile alea ( daca poti face ticketing si sunt recunoscute IATA si mai era inca o denumire scrisa pe toate biletele de avion.. vezi atunci merita.. ca poti lucra in orice agentie de turism, la orice aeroport in lume si evident poti avea si agentia ta ... daca nu insa nu merita efortul si banii ).

Enn anuntul nu stiu unde sa il punem dar cred ca tb sa il dam impreuna ca si eu tare as cauta pe cineva pt matusa mea, dar astia care ar tb sa fie in target pt ea se uita dupa pustoaice...
edit ca am scris odata cu tine... napa cu lesinul, dar macar bine ca te ajuta sotul... offfffff .. vezi ca tb sa te hranesti bine cind termini cu tratament si alte alea... eu stiu de la bunica mea care a avut pneumonie cind era tinara si minca numai ficat de vitel ... mai mult crud ... intreaba daca ia voie si daca da sa iti faci gratare!

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_popescu spune:

Cristina uite ce poti face cu acele cursuri:

Il Perito Turistico provvede alla complessa organizzazione, necessaria ai servizi turistici, occupandosi sia di turismo in uscita sia di turismo di accoglienza, ed č in grado di comunicare nelle principali lingue straniere allo scopo di gestire i rapporti interpersonali con la propria clientela.

SBOCCHI LAVORATIVI:
Enti Pubblici per il Turismo (Comuni, Provincia, Regione, APT, ProLoco, Comunitą montane, Parchi ecc. Direttore di Agenzia di viaggi e turismo; Banche, uffici di cambio e sportelli clienti stranieri – Interprete turistico; Addetti di esercizi pubblici, negozi, alberghi, ristoranti e ritrovi di particolare interesse; Docente pratica di agenzia presso Istituti secondari; Steward – Hostess; Personale viaggiante o addetto ai servizi di terra, di linee aeree, marittime e stazioni portuali; Il diploma di perito turistico permette l'accesso a qualsiasi facoltą universitaria.

Mergi la inceput

da.. cam tot ce ar fii putut face cred cineva cu licenta luata la facultatea de turism la noi .. sau cu un examen de ghid /traslator . Ia sa te interesezi tu de cursuri din astea de care zic eu, macar in Ro daca inca nu ai pasaport cu domiciliul in italia ( si deci avind buletinul romanesc ai inca rezidenta si acolo)... Agent Ticketing
DESCRIEREA POSTULUI:
- rezervarea, emiterea si vanzarea biletelor de avion
cunostinte PC necesare pentru a putea opera in sistemul de rezervari online
Insa dc ti-atr placea sa fii ghid sau insotitoare de zbor si deci ce nu stai acum cu baiatul asta dar in viitor nu te va mai vedea nici atit , cursul asta e ok... Sau daca vrei sa iti deschizi un B&B sau un agriturism ceva ...sa cumperi licenta pt o agentie insa acolo va tb sa angajezi agenti de ticketing si sa ii platesti bine si nu stiu cit ti.-ar conveni sa incepi direct avind angajati, eu zic ca la inceput e bine sa fii numai tu orice afacere ai deschide, nu sa te bazezi pe unu si altul care azi are chef de munca si miine nu ca dehhhhhhhhh e salariat!
Asculta o femeie batrina care n-a stiut ce sa studieze la viata ei .. si si-a mincat amarul, zile si nopti din viata facind contabilitate si fiscalitate pt toti cei care nu meritau...

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Dragele mele, am aparut...cam cu mare intarziere, iertare...timpul asta, bata-l vina... am incercat sa citesc cate ceva din urma, dar ati fost mult prea asa ca am luat-o mai pe sarite.

Lucrez intr-una, au innebunit astia la tribunal cu problemele lor, apoi o saptamana am fost la un curs, apoi ocupatia nr. 2 (adica munca de interprete-traduttore => un sfat bun pt cine cauta un nou job)... si tot asa.
Dar gata, promit sa intru mai des.

Ale a reluat gradinita deja de o saptamana, primul an in care nu se mai smiorcaie, ba chiar in timpul vacantei ma intreba uneori "quando vado all'asilo?"... Creste pe zi ce trece, vorbeste ca un copil mare, cu o proprietate a limbajului foarte puternica, si are personalitate, si...si...ce il mai laud! In vara asta a invatat sa pescuiasca!

In we trecut am fost, 3 zile, intr-un agriturism inspre Etna, departe de lume, departe de haos, aer curat, mancare super, Etna care scotea flacari, luna plina... mirific, chiar aveam nevoie de o evadare de acest gen.

Enn, draga de tine, fa-te bine, da? Ma intrebai ce am mai citit...ultima carte, pe care inca nu am terminat-o si o savurez cu imensa placere, este a Bananei Yoshimoto, am mai pomenit eu de aceasta scriitoare (care imi place foarte mult)... "Ricordi di un vicolo cieco".

Intre timp a inceput si ploaia...care ne tot ameninta de cateva zile, s-a hotarat fix acum, ca tot am eu balerini in raso bianco...

O dupa-amiaza placuta tuturor.

P.S. Cri, multam de indrumarile culinare.

Iri, mami de Ale

Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.

Mergi la inceput

S-a intors fiica ratacitoare , Iri!!!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Cri, si tu tot asa ca mine, am invatat de toate, ca de, sa ne descurcam in viata, si iaca nu mai e nevoie de "face si drege".
Iri, traducator? unde? Aici cred ca sant cu miile.
Dana, depinde ce vrei tu sa faci, ai si ore de practica? Le organizeaza ei?
Petro si eu am facut vreo trei cursuri de la FSE si-ti spun ca sant luate in consideratie ca o calificare, si nu m-au costat nimic, ba mai mult am luat 3 euro/ora frecventata lordi. Problema mea e a varstei si a nu mai avea timp de a face EXPERIENTA, asata se cere cel mai mult. Dai inainte cu cititu'
Enn, mananca mama niste carne in sange si mai mult spanac, se pare ca nu ai fier. Iti doresc insanatosire rapida.

cicina

Mergi la inceput