In Italia (17)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna dimineata,

multumesc tuturor pentru urarile de a ma simti bine la Barcelona. A fost super. Pot spune ca e mai frumoasa decat Parisul. Am vazut in lung si-n lat. Am facut cumparaturi si am mers incontinuu zilele alea. Am sa pun poze dar sa ma linistesc putin. Acum preocuparea mea e sa rezolv cu genunchiul. La Barcelona m-a durut foarte tare pe 8 septembrie. Toata ziua. Naspa. Acum ma duc sa platesc taxa aia si sa-mi aleg medicul de familie. Pe urma vom vedea.

ENN insanatosire grabnica. E tare naspa cu pneumonia asta.

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tizabela spune:

Buna fetelor nu v-am parasit,dar sunt inca in Romania ca am venit pt ziua lui tata (si m-am gandit eu sa stau doua saptamani ca si de aici pot invata pt examene),iar acum sunt un pic trista ca s-a terminat vacanta mea de vis (a durat 2 luni cred ca sunt si eu exagerata si am facut 9000 de km)!!!
Miercuri ne auzim din Italia va

POZE NUNTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Noi am inceput scoala, clasa a doua. Din pacate am aflat ca nu mai e nici una din cele 2 maestre de anul trecut. Azi dimineata toate mamele erau suparate. atat pentru faptul in sine cat si pentru ca nu am fost anuntate oficial de scoala de schimbare. Stiam cam de o saptamana din zvonuri, insa o comunicare de la scoala nu a venit.
Sa vedem ce se va intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

bine ati venit din vacante miresicilor...

Nico naspa cu schimbarea de invatatoare , si mie mi-au schimbat-o in clasa 3 a si am suferit enorm...

Azi am fost la biblioteca si mi.am luat o carte ( am cautat mai intii realismul in literatura italiana .. si prietenul google mi-a zis : www.italialibri.net/autori/bassanig.html" target="_blank">Giorgio Bassani ( actiunea in perioada interbelica si cred ca se prelungeste si in vremea razboiului .. locul faptei Ferrara ,Bologna, in primele pagini sunt pe linga Roma ..) ... se numeste "Il giardino dei Finzi-Contini " . Tanti de la biblio mi-a zsi .. buna alegere ... cica scrie frumos cu toate ca ea recunostea cu rusine ca nu l-a citit.. hahah .. mi-a zis ca la noi nu se pot comanda carti de la alte biblio .. adica nu le aduce nimeni aici, trb sa mergi acolo sa le iei personal.. asa ca .. mai repede iti faci acolo tessera .. aveau si ceva carti noi, mi-a aratat unde le tine .. acum am luat asta dar data viitoare ma uit mai intii pe peretele cu noutati...

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Am intrat sa va salut ...nu pot sta mult pe scaun pt ca ma doare mijlocul rau...si la cabinetul de fisiterapie unde merg eu sint toti in concediu...asa ca voi merge abia lunea viitoare cind se vor intoarce...asta daca nu se agraveaza durerea si pot astepta pina atunci...
Cristina ne-am distrat la nunta (merci pt urare) dar a fost si foarte obositor....oricum nu se compara cu nuntile de la noi...in Romania sint mult mai frumoase!...dar spre surprinderea mea s-a dansat putin si aici...a fost un grup care a cintat(super bine),insa mai mult liscio cu care eu n-am nici-o treaba...
Mincarea a fost foarte buna si evident foarte multa...si pt prima oara am reusit si eu sa gust din toate felurile ...in primii 2 ani n-am reusit sa trec de aperitiv...da' acum m-am desteptat si doar ciugulesc cite ceva din tot ...
Dana p in concluzie tu nici nu-ti desfaci bine valiza ca trebuie s-o faci iar,la cit de des mergi in tara :)...
Dar te inteleg...si eu daca as putea as merge mult mai des pt ca-mi lipseste foarte mult familia mea,mai ales mama...dar atmosfera din Bucuresti nu-mi lipseste chiar deloc....
Crini nasol cu schimbarea maestrei,mai ales daca era iubita de copii...
Danagie ma bucur ca te-ai distrat la Barcelona!...serios ti s-a parut mai frumoasa decit Parisul?....mie mi s-a parut exact invers,ca Parisul e muuult mai frumos:)...

Pentru Barbye-una
dintre noi!Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Picca, pe unde faci fizioterapie?
Ca eu am inceput un ciclu de masaje si ala de le facea, avea chef de altele si am plecat de la el, dar dr mi-a recomandat acqua gim.
Cri, te tii de lecturi? Bine faci, eu citesc mai rar , dar cand am ocazia, vizitez toate muzeele. Tare as vrea sa intru in Capela degli Scrovegni, dar nu prea imi vine sa ma duc singura. Daca vine cineva pe aici, mergem impreuna , si trebuie sa prenotez biletele de intrare, ca se intra limitata.
Danangie, si mie mi-a placut Barcelona.
Crini, mult succes cu scoala.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Dana, cand pleci in Ro?
Cum esti, mai bine?

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Buna dimineata!

Hehe!In sfirsit reusesc sa va dau si eu trezirea ....asta doar pt ca in dimineata asta nu merg la lucru...la 11 am de facut un control endocrinologic...

Cicinule fisoterapie fac la un cabinet privat,aici linga mine...in Negrisia ,daca stii zona... poate tu ai ajuns prin provincia di Tv,ca eu spre rusinea mea,inca n-am vazut Padova,desi nu e departe...dar sper sa ajung in viitorul apropiat...poate ne intilnim la o cafea ..tu faceai masaje pt ceva anume,sau pt relaxare?
Vroiam sa te intreb,tu ce-ai facut pina la urma cu adoptia?...te-ai mai interesat daca se poate face ceva,sau ai renuntat la idee?
Noi am primit instiintare de la Tribunal ca au demarat practica...sper din tot sufletul sa se miste repedeeeee!

Pentru Barbye-una
dintre noi!Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_popescu spune:

Astazi se pare ca va dau trezirea.....dupa o absenta motivata de cateva zile.

Peste nici 2 saptamani voi fi in Romania, merg ca de fiecare data, plina de sperante si ma voi intoarce dupa 3 saptamani plina de dezamagiri si cu promisiunea ca voi mai merge acolo doar dupa 6 luni.

Sa va spun alta poveste...verisoara mea de 24 de ani a fugit de acasa in Italia.Era ultimul an la colegiul de asistente medicale, avea un serviciu super bun la care castiga 500 E pe luna si o familie care o sustinea in tot.
A plecat acum 2 saptamani si de atunci a sunat acasa de 2 ori, nu vrea sa spuna in ce oras este a zis ca a gasit serviciu cu toate ca sta ilegal.

In rest eu sunt pe calea cea buna, ieri am fost sa ma interesez de niste cursuri in domeniul turistic si am ramas socata sa aflu ca costa 3500 E pe an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Buna dimineata!
Intru sa va multumesc pt. sprijinul moral, īnainte de o noua vizita la medic
Danangie, ma bucur ca ti-a placut la Barcelona. Si mie mi s-a parut mai plin de viata decīt Parisul. Calatoria a fost cadoul de nunta din partea nasilor?
Piccaflor, succes īn continuare cu adoptia! Chiar ieri mi-a scris prietena mea, ca ei au schimbat de dragul lui Matei rolurile īn familie: ea lucreaza, iar sotul ei si-a luat concediu de paternitate. Am fost impresionata, sigur nu e usor pt. un barbat īn Ro, unde predomina modelul traditional de familie.
Cri, unde sa postez anuntul ?

E.

Mergi la inceput