In Italia (17)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Pentru Elle, In Venetia in loc de autobuze sant vapoare cu numere, depinde unde vrei sa mergi. De acolo poti ajunge la Burano, Murano, citeste la debarcaderul din fata garii si vezi ca scrie tot. Preturile sant un pic ridicate, dar merita.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_popescu spune:

Salutare....

Ma uitam acum pe OTV si se discuta moaartea pocurorului Panait.Va aduceti aminte de el?A fost profesorul meu de penal.Cica s-a sinucis ha ha ce gluma.Stia prea multe si trebuia sa taca.

Azi am fost cu sotul meu si am dechis un cont la Banca Sanpaolo, totul e asa simplu aici.

Imi aduceam aminte ca eu nu am avut nici o problema cu medicul de familie, nu am platit nimic nici o taxa.

Au mai ramas mai putin de 3 saptamani pana plec in Romania, cine ma aude zice ca nu am mai fost acolo de cel putin 1 an cand de fapt a trecut doar 1 luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Salutare, fetelor!

Iaca sunt si eu pe-aici! Ma tot invart prin casa si nu am chef de nimic.

Dimineata am facut o iesire prin sat ... la banca, la posta si la supermercato, iar acum ...pierd timpul pe net.

angie - da, eu ma refeream la ceea ce spunea si nico, un fel de reintregire familiara. Pt. reintregire trebuie sa fii in tara, iar sotul tau sa faca toate actele de aici. Coeziunea asta insa este tot un fel de reintregire, numai ca tu nu mai trebuie sa fii in tara in momentul cand sotul iti face actele, ci poti fi aici. In fine, nu stiu daca am explicat chiar bine. Noi am facut asa, chiar daca eu aveam deja PS pt. munca, deoarece eu nu am munca stabila, contract indeterminat. Sotul in schimb, da, deci mi-e mai usor sa depind cu actele de el decat de contractul de munca. Insa vad ca la tine nu se poate aplica aceeasi chestie pt. ca sunteti amandoi liber profesionisti. Mai exact ce inseamna asta, ca sunteti amandoi "in proprio"? Hai, spune-ne cum ai rezolvat-o cu tessera aia? Si, asa cum spunea si nico, in cazul asta iti convine sa platesti taxa aia pt. ca vei avea nevoie de tessera sanitara in momentul cand va aparea bb.

nico - daaaa, sunt mult mai sensibili copiii de azi, dar, intr-adevar cu tot ceea ce aud in jur ...!!! Si cu toate desenele astea (japoneze in special) violente ... batai, pistoale, lupte! Apropo, fetei tale ii plac desenele animate ale copilariei noastre, adica alea clasice (Walt Disney)?

alina - 7-8 km pe jos? Si inca mai aveai chef de plimbare? Atunci eu m-am facut o puturoasa de prina clasa! Candva faceam si eu km pe jos ... cand lucram in Romania, chiar ne distram ca trebuia sa ne puna un contoar si sa ne plateasca la km. facuti, ca la masini! Acum insa .... Si chiar te apreciez ca reusesti sa inveti o limba atat de grea. Eu am fost norocoasa aici cu italiana ca-i mai usoara si apropiata de lb. noastra.

Eu am inceput sa citesc zilele astea "Memoriile unei gheise" (nu am vazut filmul) si chiar "m-a prins", ca sa zic asa ... imi place!
Si m-am mai delectat cu imagini din Focsaniul de altadata. Chiar daca nu imi aduc aminte cine stie ce ... adica ceea ce imi aduc eu aminte nu este ...imi place sa vad locuri de odinioara, cunoscandu-le in prezent. Si am gasit un site unde poti cauta fotografii vechi de peste tot in tara, daca va intereseaza ... aici.

Pupici si pe curand!

Petro

Azi e ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Dana, pleci in vacanta?

cicina

Mergi la inceput

pe 25 sept si stau pana pe 12 oct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Hop si eu, ca doarme Fabiano...si imi permit
Am intrat sa va salut, sa vad ce mai faceti.
Aici sunt vreo 14 grade, cer intunecat si in curand (cred) ploaie.
Am vrut sa merg cu infantul la un curs unde se intalnesc mamici cu copii mici si nu vor sa mi-l primeasca, are doar 10 luni si nu un an....of, of, regulile nemtesti...asa ca stam frumusel acasa. Prichindelul merge, in sfarsit, in 4 labutze, si inspecteaza toata casa, ma trage de pantaloni ca sa se ridice in picioare, e foarte nostim.
Cicina, frumoase pozele tale.
Va pup pe toate,

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Mergeti cu masina? La Bucuresti? Drum bun, si sa iei Rovignetta, sa pastrezi factura ( asa e cu Stan patitu').

cicina

Mergi la inceput

Mergem cu avionul, nu am avut curaj niciodata sa plec cu masina si in plus sunt satula de starea proasta a drumurilor din Romania.
Asa cu avionul in max 2 ore sunt acolo, nu ma deranjeaza nici limita la bagaje pt ca eu merg in Romania cam de 6 ori pe an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Dana_p ... se vede ca nue sti geloasa de il lasi singurel atita ... si el sarmanu' sa nu zica nimic .. pai s-a insurat sau e inca logodit ?? cred ca nu s-a dezmeticit inca ca ar tb sa stai linga el mai mult

Carmi s-a dus linistea ta daca merge kinderu'... acum tot cu ochii pe el sa vezi ce trage ce impinge ... dar e semn ca e deja baiat mare .

Petro d'aia nu vorbesti cu mine ca stai la lcturi suplimentare ...lasa ca ma duc eu luni la biblioteca si o sa plingi si tu dupa mine ..
acum ma uit sa vad ce orase mai sunt pe acolo... bravo pt link ...

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Saliu!

Crista, da sunt din Moldova de peste Prut...
Crini, socru'mio a primit soggiorno mai demult...oricum tot s-a intors acasa, iar socrela a primit acum cateva luni un drept de sedere, dupa ce a nascut baietelul, soggiorno care se reinnoieste o data la 2 ani, parca...de muncit, munceste, si inca de cand avea asta miku' cateva luni...evident ca sta acolo din cauze materiale, de vreme ce nu poate munci cu norma intreaga (doar face curat, calca, cateva ore pe zi, etc)...ce ma deranjeaza pe mine e situatia asta abuziva, ea spune ca-i un soi de prigione, nu alta! E f. deranjanta chestia asta cu nevazutul copilului intre nu stiu care ore.....la fel, nu prea are voie sa-l scoata din accolienza...la un moment dat vorbise cu o tanti la care lucreaza(al carui fiu e nu'jtiu ce prefect cultural, sau asa ceva, de Como) si care le-a pus la punct pe asistentele sociale...dar situatia s-a calmat pe moment, si apoi tine-te bine, c-au urmat represalii!

E mai bine sa taca chitic, si sa inghita pana se va muta, sau sa spuna ce-are pe suflet? Curat bizar sistemul acesta, teoretic ar trebui sa fie un soi de casa maternala, in care mama are grija de copil, fara prea mari interventii exogene, nu...in afara de faptul ca i se ofera un acoperis deasupra capului...
Gata, ca am impresia ca v-am plictisit cu logoreea mea

O zi faina tuturor

poze cu noi

Mergi la inceput