In Italia (17)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Buna dimineata ..

am intrebat eu la birfe .. poate stie vreo fata din Ro cine e marea vedeta .. Eu aveam un dubiu dupa nume ca ar fii una dintre nepoatele parintelui Galeriu ca si alea se credeau vedete .. dar nu sunt sigura ..

In schimb va zic alta stire mai proasta .. a murit Steve Irwin "Mr. Crocodile" uite www.corriere.it/ultima_ora/agrnews.jsp?id=%7BB45AEE49-EBD6-41B1-A440-B8C45EF77157%7D" target="_blank">aici .. si cica a lasat 2 copii mici ...

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Neata fetele,

Azi la 8 era un soare si o lumina in casa de ziceai ca e miezul zilei. Chiar ca e ceva mai buna vremea in sept parca.

Danangie, sper sa reusesti totusi sa consulti un medic. Nici eu nu pricep cum merg treburile pe la voi, ca asa cum mai zicea cineva, pai daca nu ai bani ce faci, mori cu zile?

Mami de piersicuta sper ca sunteti mai bine si ati reusit sa va sarbatoriti de data asta. La mult ani familiei fecioara!

Iri parca nici tu nu te simteai bine zilele trecute!Sper ca esti ok.

Apropos de vignieta, habar nu aveam ca exista in Ro asa ceva...pai fratilor, asta e taxa pe gropi sau ce? Noi am fost in sept 2004, deci acum 2 ani, eram cu 2 masini cu nr de fr si nu ne-a intrebat nimeni nimic. Ba am mai luat si o amenda pt depasire de viteza - ca totusi e dificil sa ai mereu 50 cu un BMW - insa nenea politai nu ne-a zis nimic de vinieta...Cred ca atunci nu era.

Cristinica nu ne-a dat scularea azi...

Va

Alina si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Ce sculare mai Alinush .. ca noi am formatat calculatorul in w-e... a deschis F . o pagina despre televizoare so a intrat un virus pe care Kaspersky ( antiv. ) l-a inhatat dar nu putea sa il stearga .. ei si am facut noi curatenie. Discul era plin ochi si asa ca nu am salvat multe poze/filme ( ziceam noi ca aveam filme si alea alea ...pe dvd) . Acum imi dau seama ca un fisier tb salvat ca mi.am pierdut cea mai frumoasa poza ( unde ma pup la 5 terre cu Fabiutz... ) si de azi dimineata incerc sa o recuperez de pe niste dvd-uri, insa in zadar( asta nu pt ca nu se poate ci pt ca sunt toanta ). Il astept pe sefu' sa ma lamureasca dar asta e .. nici scandal nu pot face ca eu am fost cu ideea "stergem tot"

la noi circula trenurile URAAAAA asa ca ne-am trezit ca oamenii normali la 5:30 .. vai cit de mult se simte jumatatea asta de ora !!

Cristina

Mergi la inceput

La mine scrie ca ultimul mesaj e de la Enn dar eu nu il vad .. voi il vedeti ( mesajul)??

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Sunt in pauza...am niste orare de curs de toata frumusetea...8.30-16.00, cu 1 ora pt pranz. Asta pana joi, nu miercuri cum intelesesem eu.

Dana si Cri, tipa respectiva este cantareata de cabaret prin strainatate, are o sora geamana si e nepoata parintelui acela.
Gata, am dezvaluit "misterul"...cu ce-mi bat eu capul...

Alina, iti aminteai perfect, nu prea m-am simtit bine in ultima vreme, acum din fericire mi-am revenit. Salutari Missei!

Si pofta buna la mari si mici.

Iri, mami de Ale

Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

cu īntīrziere!
Cri, am editat mesajul cu poezia, īncercīnd sa pun semnele diacritice, dar n-am reusit Acum nu mai conteaza, ca ai fost tu draguta sa pui link-ul - grazie
Angie, īmi pare rau pentru necazurile tale. Asa cum vad eu situatia, nu-ti ramīne decīt sa faci rost de undeva de cei 400 EUR si sa-ti faci asigurare. Si aici liber profesionistii au alt statut la asigurarea de sanatate, a trebuit sa am si eu grija sa nu mi-l pierd pe cel de angajata, cīnd am acceptat jobul nr. 2.
Carmi, si la noi e la fel cu tusea. Nu stiu daca te consoleaza, dar dupa vīrsta de 2 ani copilul va deveni mai rezistent si lui īi vor trece mai repede racelile.
Alinus, multumim pt. urari. Cum progresati cu olandeza? Te īnsoteste si Amalia la cursuri?
Cicina, bine ai revenit! Ti-am citit postarile de la subiectul cu Gura Portitei, trebuie sa fie un loc de vis. Astept cu nerabdare pozele!
Iri, Crini ce mai faceti? Ce-ati mai citit īn we?
Va las acum ca e frumos afara si ne aventuram la o scurta plimbare.

E.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/nemracene/album?.dir=c568re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//it.photos.yahoo.com/ph//my_photos

Iata cateva din poze.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Cristina sa inteleg ca prin Damaroaia poposesti cand te duci acasa? Eu pe soseaua Chitila si intr-adevar se intampla des lucrul asta, pana si fratelui meu cu Dacia i-a luat roata de rezerva. De atunci nu mai lasam nici 5 min masinile pe afara.

Vad ca lista italiencelor se mareste, dar de la mine din oras nimeni.
Vacanta la Portita va fi mereu pt mine o placere chiar daca ba te lupti cu furtuna, ba cu tantarii, ba cu vacile, si multe altele, oare viata nu-i o intreaga lupta? Asta macar le faci din placere.

Anul asta am scos pe plaja "le bocce"- trandy, aveam public, si ne intrebau daca santem francezi. De fapt in tabara noastra se vorbea romaneste, italiana si germana, si misto era ca fiecare vorbea pe limba lui dar ne intelegeam perfect, si unde nu se putea nu ajuta un pic palinca.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Buna seara, fetelor...
..m-am tot gandit, sa intreb, sa nu intreb...dar totusi poate aveti o idee de ce s-ar putea face in situatia urmatoare, caci eu de aici din Romania pot doar sa-mi dau cu presupusul...
Asadar, uite despre ce e vorba: socrii mei au plecat la Milano acum 8 ani(ei sunt din Moldova) din cauza situatiei materiale nasoale(cu toate ca amandoi terminasera Conservatorul-ea la pian, el la flaut)...au muncit in tot timpul acesta fara acte, iar acum aproape 2 ani ea a ramas insarcinata(avea 41 ani), si nu era prea hotarata sa pastreze sarcina, dar pana la urma a facut-o, la insistentele mele si ale sotiorului meu( eu tocmai o nascusem pe Elise cu ceva timp in urma)...socru-mio e o fire cam violenta, dar din cauza principiilor invechite nu s-au separat, si dupa mult episoade nasoale a batut-o crunt, gravidutza fiind...ei, aici ea a pus piciorul in prag si a apelat la autoritati...i s-a spus ca daca face o denuncia(sper ca asa ii spune) impotriva lui va avea un sprijin in statul italian...asa a si facut, el a hotarat sa se intoarca acasa, de bunavoie, iar ea a intrat intr-un program comunitar, fiind alocata unei accolienze...si aici au inceput problemele...o buna bucata de timp a fost destul de ok, s-a obisnuit cu programul lor strict(de genul la ora 9 trebuia sa fii inside, locuiau mai multe persoane intr-o camera, de multe ori cu sudamericance drogate, in fine no privacy)...apoi a fost mutata la o alta comunitate, la Como, si aici e absolut sub orice critica: incepand de la faptul ca nu prea are voie sa iasa, si este criticata la orice pas(e.g. la 8 luni i s-a interzis sa mai alapteze, motivul fiind faptul ca copilul e deja mare)...a alaptat in continuare, pe ascuns... totul a culminat cu amenintarea ca ii va fi luat copilul daca nu este de acord sa faca nu stiu ce tratament medicamentos (anti stress, vezi doamne)...azi am pove la telefon si imi spunea ca de 3 zile nu are voie sa vada copilasul intre 12 si 16.30, deoarece trebuie sa stea in grija unei asistente maternale....cum adica asemenea acte de prepotenta? pai mie astea mi se par niste aberatii en-gross, mai ales ca e chiar o mama responsabila...e ca si cum ar fi fost ademenita sa accepte ajutorul lor, si sa dea de o cu totul alta fata a monedei!!!
Ce poate fi facut in cazul asta? Ar putea fi reale amenintarile cu luatul copilului, pe ce baza? Eu ma gandeam sa-i ameninte si ea inapoi, cu faptul ca apeleaza la autoritatile superioare, la televiziune, stiu si eu, ceva....chiar se poate asa ceva?

...brrrr, am lungit-o rau, dar tare as vrea sa stiu cam ce s-ar putea face intr-o astfel de situatie...poate se intampla la tot pasul in Romanaia, dar acolo?!?!

Mersi mult de sfaturi!!!!!
Florina

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_23 spune:

Fetelor,revin si io cu niste intrebari legate de transport la Venetia.Stiti cumva cum se ajunge mai avantajos de la Bibione in Venetia?
Si ce fel de bilet sa luam in Venetia ptr vaporetti,c-am vazut ca sunt mai multe tipuri ?(stam 1 zi in oras)In cele standard intra si Murano si Burano?

Va multumesc

Mergi la inceput