In Italia (17)
Raspunsuri - Pagina 14
pet.cost2005 spune:
cicina - poate nu ati platit fiindca nu ati stiut. Crede-ma, anul trecut se platea rovigneta. Noi am platit-o, era obligatorie!
Petro
Azi e ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.
danangie spune:
Hello.....da CICINA se plateste rovigneta de ceva ani.....eu o platesc mereu cand merg acasa. Acum nu-mi mai aduc aminte de cand......dar sigur nu de anul asta.
BABY sotul trebuia sa ajunga la Peschiera? Eu aici locuiesc din ianuarie.
PETRO...nu inteleg ce coeziune........Alin la fel ca si mine e liber professionist. Se gaseste in aceeasi situatie ca si mine.
CRI
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE
baby-boom spune:
Danangie, da...nu a gasit foarte greu, dar am avut un pic de furca...trebuia sa ajunga la o firma acolo, in fine, s-a descurcat pana la urma...in parte pentru ca stie milano destul de bine, doar ca nu-i aparea numele localitatii pe harta!...
Un weekend perfect pentru toata lumea
poze cu noi
cicina spune:
Pet, pana anul asta n-am stiut ca se plateste, dar de ce atunci cand o platesc nu sant crezuta. Ideea mea era alta, faptul ca adm drumurilor pare sa fi facut din-adins rovigneta in felul asta ca in cazul pierderii facturii sa o mai platesti o data sau amenzi de 4 mil daca nu bagi ceva la omu' care te intreaba.
De ce in Ungaria e mai simplu, gaurita cu data valabilitatii? E un mister, si repet, cine reuseste sa dezlipeasca de pe geam bollino galben dupa multe zile de stat la soare ii dau un premiu.
cicina
Carmi spune:
Cicina, bine-ai revenit !
Eu am scapat de raceala si ma simt mai ´uman´. In schimb, sotzu´si junioru´ dau semne ca-i apuca, imi vine sa innebunesc.
Weekend frumos va doresc,
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
piccaflor spune:
Buna dimineata!
Danangie tin pumnii sa reusesti sa obtii trimiterea!...mi se pare o timpenie sa-ti ceara 400 € ca sa te inscrie la un medic de familie...
Si intr-adevar daca mergi la Pronto Soccorso si ei nu considera cazul tau o super urgenta,platesti toate serviciile...
Oare daca ai merge si ai spune ca in timp ce alergai ai calcat gresit si ti-ai sucit piciorul si ai dureri foarte mari,ar tine figura?....oare te-ar opera in regim de stat?
Cicina bine ai revenit!
Ehhh...cind mergem in tara trebuie sa ne asteptam la tot felul de surprize din pacate ...si al meu venise cu ideea sa mergem in Ro cu masina,insa cind a vazut cum se circula,cum sint strazile si cum merge treaba cu spaga,i-a trecut...eu sint adepta avionului...in maxim 2 ore sint la Bucuresti fara nici-o bataie de cap...singurul incovenient e limita pt bagaje...
O duminica placuta tuturor!
cicina spune:
Carmi, cu raceala, sant pe cale de a o lua de la al meu care a inceput-o in Ro. Dar nu-i bai, acum sant asteptare sa facem o tura in moto, cui pe cui se scoate.
Picca, si eu sant adepta avionului, numai ca daca te duci la mama acasa, ba o muraturica, ba o slaninuta , o tuicuta, si cate si mai cate, in 15 kg ce sa intre? In plus noi am fost cu cortul la mare si numai cortul cantareste 10. Mi s-a mai intamplat mie ca atunci cand asteptam bagajele, venea un damf de tuica din valiza mea ca mi-era rusine sa o iau de pe banda (nu era bine inchisa sticla).
Dar hotarat, data viitoare in avion, chiar daca nu-mi iau chiloti de schimb.
Duminica placuta la fete.
cicina
crista-s spune:
Cicina ai fost cu cortul la marea cea mare si neagra ...??? hai povesteste mai multe : conditii alea alea... ca si pe mine m-ar interesa.. eventual in delta mi-ar placea mai mult si impac si capra si varza ... ca eu in delta n.am fost ( rusine sa-mi fie !) si sufar enorm...
Cu masina mai am si eu unu' linga mine care si-ar dori .. eu insa de cind unor cunoscuti le-a furat masina ziua in amiaza mare in Damaroaia din fata portii ... erau oamenii in spatele casei la un gratar si cind sa plece n-au mai avut in ce sa se suie .. nu masina noua, nu masina de fitze .. ci 4 roti ...asa cu avionul macar nu risc asemenea socuri .. Nu i-am zis motivul pt care nu sunt de acord cu toate ca si eu sufar ca nu pot cara de acasa "zestrea" + muraturile
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
iriale spune:
Buna dimineata...in ultima vreme nu prea am mai tinut pasul cu voi, dintr-o mare-mare lipsa de timp, vroiam sa va salut... iar acum, la 9.00, incep un curs, care va dura pana miercuri, asa ca va fi si mai greu sa intru aici. Voi continuati sa fiti harnicute
O zi minunata tuturor!
Gossip: (poate ma luminati si pe mine cine este fata asta...)
http://www.corriere.it/Primo_Piano/Cronache/2006/09_Settembre/03/eriksson.shtml
Iri, mami de Ale
Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.
dana_popescu spune:
Buna dimineata, azi am reusit sa dobor recordul la trezire.
Iri , despre "cantareata" Ruxandra Galeriu nu stiu absolut nimic, am cautat pe google si nu rezulta nimic.
Am citit acum despre aventurile in Romania pe 4 roti si uite asa mi-a disparul cheful, raman la sfantul avion.