In Italia (17)
Raspunsuri - Pagina 12
crista-s spune:
Doamne ce prostie la emisiunea aia ... alinush cred ca ma nateam cu firu' de la tv daca tb sa vad asa ceva , na ca o sa ajung si la dela forum adunate cu fraza asta
matinala sunt ca suna ceasul la 5 ( dar eu sunt oricum in drum spre baie la ora aia ) asa ca il preced, apoi fac cafeaua stau cu Fabiutza la masa.. el termina eu mai las juma' de cana pt mai incolo.. si la 5:50 el iese pe usa si eu vin sa va dau trezirea . De luni poate o sa mearga iar trenurile si o sa ne sculam la 5:30 se simt alea 30 min..
Enn se numeste rapsodii de toamna ... stai ca gugalesc io acushica...
edit .. o gasisem si eu www.aboutromania.com/toparceanu25.html" target="_blank"> aici
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
crini spune:
Alinus, si noi la fel, eu singura la parinti, el singur la parinti, de-aia ne-am orientat spre doi copii. Iti dai seama ca unul singur s-ar fi plictisit fara nici un var primar. Ca eu de exemplu, desi n-aveam frati m-am avut cu verii "ca fratii".
Colegii mei vorbeau de o emisiune la tv italiana 'La tata' in care se duce una sa-i invete pe parinti cum sa se poarte cu copiii mai zburdalnici. Si mai spuneau de 'Cambio moglie'. M-am uitat si eu aseara la tv (asta deja e o exceptie) dar nu era nici una dintre ele. Voi le urmariti?
In schimb am vazut cealalta prostie a lui Pupo, cu +,-,*,/. Nu stiu ce sa mai inventeze. Si cand te gandesti ca noi ii intretinem cu cei 100 euro/an.
crini spune:
Cri, esti sigura ca nu merg trenurile? La noi au intrat in program normal de pe 27.08. Ia fa tu o verificare pe trenitalia.
crista-s spune:
Nu Nico pe Porrettana de 2 saptamini sapa prin tuneluri ( si aici sunt destule ... ca la Porretta deja esti la baza muntelui) ca sa puna liniile mai jos , in felul asta pot aduce trenuri noi care sunt mai inalte si chiar din alea cu etaj. Ca s-a inmultit poporul si e trenul plin mereu. Asa ca in locul lui circula niste autobuze ca alea pt turisti ( saca bus) .. e o mare nebunie.. autobuzele nu sunt la aceleasi ore cu trenul care trecea pina la 3 km de noi la fiecare juma de ora si pe la noi pina la porretta una pe ora . Astea trec la orare nebunesti, si nu i.au oameni din statii decit dc e loc pe scaun . Asa ca risti sa ramii pe jos si sa mai astepti o tura . Uneori tura asta te poate costa 1-2 ore de intirziere , d.aia F. se grabeste dimineata sa se puna la coada cum ne puneam noi la lapte .
De luni ar tb sa circule iar trenul, cica duminica fac proba si dc nu se intimpla nimic dau drumul , dc nu mai prelungeste .. iti inchipui ce rahat ca deja a venit lume multa din vacanta , or sa inceapa si copii scoala si astia cu buzul lor offfffffff.
Am vazut si eu asera putin din emisiunea lui Pupo .. vai ce porcarie .. dar stai ca vine Clerici cu mizeria aia unde le da casa, mas, vacanta si servici numai la o familie.. aleasa dupa nu se stie ce criterii .. ca mie imi venea sa sparg tv-ul ultima oara ...
Eu sunt la capitolul nostalgia canaglia ... pe tbr interational sunt niste vechituri ..si am ascultat Mondial, Angela Similea .. acum e Dan Spataru.. toti tineri evident...
Ma duc sa mai framint la coca de strudel si sa ma mai dau cu televizorul ...
Cristina
Carmi spune:
Alinus, am vazut si eu emisiunea de care zici, a fost acum vreo jumatate de an (probabil acum sunt reluari), am ras de m-am prapadit, nu credeam sa existe atata imbecilitate pe lume. Iar stirba era dementiala, de Maricel (parca asa-l chema) nu mai vorbesc...
Si asa e, e bine cu familie mare, da doar in vacanta.
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
Carmi spune:
Nico, pe ce canale sunt emisiunile de care zici?
Enn, si eu ca tine, tot cu tusea, sper ca asta sa fie finalul racelii, ca m-am saturat, de aproape o luna ma tine raceala asta cumplita.
Fetelor, voi ce emisiuni mai urmariti pe la TV italiana?
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
crista-s spune:
Hai sa iti zic eu ca am un adevarat fix seara
Ma uit pe Italia 1 la "Dharma e Greg" apoi la un alte serial tot asa haios " Prima o poi divorzio". Cind se termina astea am o pauza ( de spalat pe dinti si bagat la cabana plapumioara daca nu sunt deja acolo). Inainte aveam un serial pe 4 ( Tot pe canalele lui Berlusca) unul frantuzesc : comisariatul din saint martin ... Acum ma uit la cultura moderna .. asa printre picaturi adica as trai si fara sa vad .Si la 21 daca e vreun film sa imi placa si mai imi tin si ochii deschisi bine daca nu .. program de somn.
In timpul zilei pe la 14-15 pe RAI 3 e o emisiune Amazing world pt copii si eu evident ca sunt in targett, deci ma uit.
Mai prind pe 4 cite un filmulet dragut la 16 .. dar nu mereu.
Vara e cam slaba oferta ..
Simbata si duminica am emisiuni de genul " Italia che vai" sau "Linea Blu" , "Pianeta mare" ... unde mai vad un locsor ceva, o plaja, un munte.. fac excursii virtuale ...
Astept Striscia ... si Prova del cuoco cu mare interes .. si cred ca dintre toate nebuniile eu ma voi uita evident dimineata la prima ora cind da reluarea .. la Isola dei famosi ( curind o sa inceapa )...A si mai astept Alle falde del Kilimangiaro duminica dupa prinz... Si Geo & Geo dupa amiezele, amindoua pe rai 3
Cristina
crini spune:
Carmi, daca am inteles bine sunt pe La7, dar eu nu le-am vazut inca. Le pandesc si te anunt. Sau poate gugaleste Cri si ne zice.
crista-s spune:
offffff La7 asta il aveam si eu .. ce frumos .. ma uitam la film mereu la ora 14 , l-au scos ( nu stiu cine .. ) si au bagat unul de sport o mizerie ... in engleza .. asa ca am ramas fara .. asta e al vostru insa cred - milanez...
Daca vreti programul tv am www.digtec.com/programma.tv.htm" target="_blank"> aici o pčaginuta .. cind s-a stricat telecomanda la tv am ramas fara teletext si deci acum ma uit aici sa vad ce si cum.. Acum am telecomnda universala dar telňetextul nu se vede .. poate n-a stiut F. ce sa cumpere .."asta e si cu asta dansez"
sa cititi asta cind aveti timp io schiavo in Puglia .. nu vreau sa comentam doar daca inca nu ati citit sa va uitati.. sunt mai multe pagini
Cristina