In Italia (17)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Hop si eu, intoarsa din Sicilia...as mai fi stat cateva luni, ca aici sunt 10 grade si mor de frig...
A fost bine si nu prea, bine ca am fost in gasca mare, ca de obicei si ne-am distrat, nu prea bine pt. ca am plecat racita si acolo am fost si mai rau...asa ca nici o excursie, nimic, numai plaja, unde Fabiano imi scotea peri albi, ca manca nisip cu pumnul. A trebuit sa-l pazim non-stop, ma dureau picioarele de cat am stat in picioare pe plaja, ca intinsa nu era chip sa stau. Am prins o perioada cu valuri multe si vant, n-am mai vazut asa ceva pana acum in Sicilia.
Sper ca sunteti bine cu toatele, ma duc sa mai citesc din urma, pana atunci va pun cateva poze
Pup fetele,

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Bine ai venit Carmi... eu l-am vazut si cuminte pe Zimbarici .. dormea cu un picior peste altul , dragalasul...

Dragos drum bun si vacanta placuta ... sa te intorci cu poze...

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dumid spune:

Multumesc mult tuturor!!In mod sigur va aduc poze!
Mai vb pe 20.
dragos

Mergi la inceput

Buna dimineata....

Se apropie week end-ul cu pasi grabiti.. mama ce mai trece vremea asta.

Dana_p apropo de reviste cu hainute de comandat pe net sau posta ieri a sosit o revista noua la cutia mea. Euromoda se numeste si linkul e www.euromoda-italia.it . Am dat o privire asa "pe deasupra" si are hainute moderne, mai pt tineret... Bonprix e mai clasic.

Azi al meu sot a plecat cu puloverasul pe el .. E prima oara. Cica ieri s-ar fii congelat si dimineata si la 18 cind s-a intors acasa ...

Mai vorbim cind va treziti ...eu pun de cafea pina atunci ( pt voi ca eu am baut-o deja )

Cristina

Mergi la inceput

Cri, vin eu la cafeluta, daca ai facut-o...profit ca doarme Fabiano. Multumim ca ne-ai admirat in poze.
Aici e frigutz si nu-mi place, vreme bacoviana rau de tot...
Pup fetele,

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Carmi vinoooooooo ...
Ce ne mai zici de frumoas sicilie?? chiar numa' pe plaja ai stat ? asa vacanta e numai pe gustul lui Fabio al meu ( cred ca l-a facut maica-sa cu omu' din Atlantis )...

Cristina

Mergi la inceput

Da, Cri, cam numai pe plaja, eram racita, cu febra, durere de gat si tuse ca la balamuc. Unde sa merg in halul ala? Si m-am oftikat, ca vremea in primele doua saptamani nu a fost f. calda, era perfect pentru turism. Am fost la doua nunti si un botez, si in rest seara, iesiri pe la restaurante, pizzerii. Acolo nu am cum sa ma plictisesc, iti explic, ca sa intelegi mai bine: soacra-mea are 6 copii, doi baieti si 4 fete, cu totii si-au construit un bloc cu 4 etaje (cate 2 apartamente a 140 mp pe fiecare etaj). 2 dintre ei stau in nord si noi in Germania, si venim cu totii numai in vacante, in aceeasi perioada, plus cei care locuiesc permanent acolo. Asa ca iti imaginezi ce poate fi in blocul ala, zici ca esti in tabara. Se sta cu usile deschise, e un du-te/vino continuu, copii peste tot. Se merge la plaja in gasca de 20-25 de persoane, seara se iese la fel, in “grup extins“. De fiecare data observ o chestie care-mi place mult de tot: relatiile dintre parinti si copii, care-s de-a dreptul adorabile, si ma refer la “copii“de la 17 ani pana la 25.
E dragut, da dupa vreo 2 saptamani ma cam ia dorul de linistea mea din Germania...

Carmi

Mergi la inceput

vai de frumos... chiar ca in tabara .

Si mie mi.ar placea ..eu sunt pt familii numerose, si in Ro innebuneam sa facem mese mari sa vina toti ( aia citi suntem frete-miu si familionul lui , matusa .. ne stingeam la bunica ...). Din pacate la Fabio nu e asa .. la cununia noastra cu toate neamurile noastre adunate de aici, din Ro si din state nam strins mai mult de 22-24 adica ce area la voi la cina zilnic

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Ola Italia,

Carmi, pai ce familie faina aveti! Asa visam si eu sa fim multi, sa fie animatie in jur, dar uite ca am fost singura la parinti si mi-am gasit sot tot singur la parinti...singura sansa ar fi sa ma pun eu pe facut copii si atunci sa vezi animatie pe capul meu:))
Una peste alta, ideea cu blocul comun familiei e super...bine ca prefer sa fie doar pt vacante totusi

Cristinico, dar tu esti mereu matinala! As vrea sa reusesc si eu sama trezesc asa...dar lasa ca ma ajuta missa pe la 8 !

Dumid vacanta placuta si sa vii sa ne povestesti cum a fost!

Fetele bolnavioare ce mai fac?

Ehe la voi vine toamna iar eu ma uit aici pe meteo si ...incredibil arata soare saptamana viitoare. Iar azi zice ca o sa fie peste 22°C ceea ce nu s-a mai intamplat demult...Eh, la soare mai e ceva de lucrat pana sa se arate...

Cris, ai dreptate cu satelitul asta ...dar nu reusesc sa ma abtin sa nu ma uit la TV ro...pai sa il ratez eu pe Mircea Radu si "sensibila" lui emisiune "Din dragoste"? Ca ieri am prin o frantura din ea si m-am crucit: era vorba de mama si fiica care aveau acelasi iubit, si mama il vroia pt ea si fiica i-l ceda bucuroasa, doar ca el o vroia pe fiica si nu pe mama stirba...Si mama stirba continua sa zica ca ea stie ca pe ea o iubeste si nu pe fiica, doar ca asa zice el...iar feciorul o privea cu dispret si ii raspundea ceva de genul " cand ti-am zis fa ca te iubesc? Visezi..." Ati inteles ceva?
De belea si nu alta...

Va pup,

Alina si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Carmi, pe biata de tine te-au urmarit virusii teutoni pīna-n īnsorita Sicilie? Atunci nu ma mai mir ca nu scap de tuse...
Cri, la noi a sosit toamna blīnda si īnsorita pe care ti-ai dorit-o. As fi vrut sa-ti postez poezia lui Topīrceanu cu zīna melopeelor si doamna curcubitaceelor, dar i-am uitat titlul si nu stiu cum s-o gasesc
Alinus, noi aici suntem o trupa īntreaga de fecioare: eu, sotul si Piersicuta e rac cu ascendent īn fecioara Asa ca mīine e din nou aniversare si de data asta poate reusim sa si sarbatorim.
Pupice tuturor,
Eni

Mergi la inceput