Ce regim ma sfatuiti sa tin?
Am ramas cu 10 kg in plus dupa sarcina si nu mai pot da jos deloc. Am incercat regimul cu banane si lapte si cel disociat. Am reusit sa pierd 4 kg de fiecare data si apoi le-am pus la loc. Ma tot invart in jurul a 65 kg la 1.60
Problema e ca peste 3 saptamani am o nunta si innebunesc daca nu slabesc macar 6-7 kg. Arat ca o balena si nici o rochie mai sucara nu ma incape. Ajutati-ma sa slabesc repede.
Raspunsuri
danavasile spune:
incearca ceva rapid , si anume sa nu mai mananci dulciuri, grasimi si fainoase, ci axeaza-te pe legume si fructe ( mai putin banane+struguri si cartofi!!!); si mananca ultima masa la ora 16-17, daca poti face si ceva miscare efectul e garantat
nu dau de obicei sfaturi de genul asta , mai ales pt ca pierderea unor kg pe perioada scurta afecteaza organismul, dar pentru ca este un caz aparte cu nunta, incearca asta si vb dupa
bafta !
J G spune:
Chiar daca ai nevoie sa slabesti repede nu e o idee buna. Eu iti recomand Montignac si in 3 saptamani deja o sa dai jos ceva in mod sigur! Si nici nu pui la loc.
J si Carla (05.02.2006)
anky spune:
Eu nu iti recomand nici o dieta,doar sa maninci sanatos,legume,fructe,lactate,peste si 2 litrii de apa plata zilnic.Ai sa slabesti fara probleme 6-7 kg.Daca vrei sa mearga mai repede iti recomand si un ceai diuretic,kg. tale vor zbura inainte ca tu sa iti dai seama.Eu asa am reusit sa dau 8 kg. jos.
Succes
Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05
tasia spune:
Organismul nostru este ca un calculator, oadata setat pe un anumit nr. de kg e greu ca intr-un timp foarte scurt sa-l programezi la programul take off kilos.
Eu cred ca ti-ai luat putin timp pt a slabi. Normal si sanatos este sa slabesti cate 2-maxim 3 kg pe luna. Bineinteles ca sunt multe diete miraculoase care iti vor arata un nr mai mic de kg pe cantar insa vei slabi din masa musculara si nu din tesutul adipos. Eu zic sa incerci sa arati bine la nunta nu sa ai cu 7 kg mai putin.
Iar in timp incearca sa consumi cat mai putini carbohidrati, dulciuri alcool si tigari. Sa bei cat mai multe lichide sanatose (nu cola, fanta...) Sa reduci consumul de sare (sarea retine lichidul in organism). Mananca multe fructe, legume si carne/peste - fiarta/gratar. Fa miscare (renunta la lift, dute la magazinul din coltul strazii pe jos) Asa vei slabi cu siguranta frumos si sanatos ![]()
Bafta multa si distractie frtumoasa la nunta 
35 + 
pozele noastre
bebe
lgireada spune:
E nasoala treaba cu slabitul rapid ... astea is kilograme care in genere se intorc, deci ai grija cat slabesti. Daca iti trebuie musai pt nunta, poti slabi si repejor, dar ai grija si de sanatate. Poti face si ceva masaj, electro, vacuum. Te vor ajuta sa te simti mai bine, mai in forma. 
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
tasia spune:
quote:
Originally posted by lgireada
E nasoala treaba cu slabitul rapid ... astea is kilograme care in genere se intorc, deci ai grija cat slabesti. Daca iti trebuie musai pt nunta, poti slabi si repejor, dar ai grija si de sanatate. Poti face si ceva masaj, electro, vacuum. Te vor ajuta sa te simti mai bine, mai in forma.
Liliana
Sunt deacord cu Igireada, electrostimularea e de nota 10, anul trecut am ajuns sa am picioare de manechin datorita electrostimularii
35 + 
pozele noastre
bebe
Ramona J spune:
La mine n-a tinut cu electrostimularea asta. Am mers anul trecut cel putin o luna si am facut cu religiozitate chestia asta, masaj si ceva impachetari la sauna. Nimic! La electrostimulare imi puneam fara probleme la maxim de fiecare data. Poate depinde de organism, nu stiu.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Luna75 spune:
Dieta daneza,tinuta ca "la carte"chiar te ajuta saa salbesti cel putin 5 kg.in 13 zile.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
lgireada spune:
E cumplita dieta daneza, dupa parerea mea. Chiar daca zice ca iti schimba metabolismul, eu sincer nu cred ca metabolismul se poate schimba in 2 sapt. In plus, daca incepi si te lasi de ea mai ai voie sa o mai incepi odata peste 6 luni, altfel cica iti da organismul peste cap. Deci, cu grija daca va apucati de asa ceva!
Liliana
Luna75 spune:
Intr-adevar dieta nu e usoara dar da rezultate rapid.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.