Clasa a VIII-a, batalia pentru liceu

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Sunt in transa, am inceput meditatiile si am spart pusculita. Azi am trecut pe langa o pereche superba de pantofi si am inghitit in sec, nu i-am cumparat
Si scoala noastra a primit fonduri, nu pot sa nu admir aceasta buna organizare care se zapaceste copiii de cap, cica vom invata la alta scoala o perioada scurta de timp, ramane de vazut cat de scurta

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Foarte bine ca au primit fonduri si ca se schimba cate ceva. Nu vreau sa fiu carcotasa, dar nu puteau sa aloce fondurile astea din iunie si sa faca toata vara ce au de facut, astfel incat copiii sa nu trebuiasca mutati de colo colo si ingramaditi cate 50 in clasa?

In alta ordine de idei, la noi s-a predat din prima zi, s-au dat teme, am inceput in forta.
Meditatiile ma temina financiar si pe mine. In fine...

Voi le dati vitamine? Stiu ca anul trecut am fost la medic si mi-a spus sa-i dau Supradyne si calciu+D2 10 zile/luna pana in primavara. Ma gandeam sa incep din nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

Am fost la sedinta cu parintii aseara.Stupoare,ne-a chemat sa semnam o hartie cum ca ne asumam raspunderea pt. copii in timpul in care fac drumul spre scoala,de parca noi suntem vinovati ca ei nu si-au facut treaba cand trebuia.Nici o vorba despre profesorii schimbati,despre ce manuale trebuiesc cumparate,despre program,nimic."Semnati si gata".Cand am ridicat problema programului(ca am uitat sa va spun bomba,vom invata tot anul dupa amiaza)toata lumea a pus capul in pamant si puteai auzii musca."Nu putem face nimic,e decizia doamnei directoare".Oare imi trimit copilul la scoala sa satisfac deciziile directoarei?Cand vom ajunge sa se lucreze pt. elev?
Un singur lucru bun s-a intamplat,sunt doar 26 in clasa,mare minune.

-------------------------
In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.

Mergi la inceput

E o idee foarte buna cu vitaminele. Parca asa ne-am cunoscut, KUKI, iti amintesti? :)
Alina, da' ce parinti sunt aia, nu aveti comitet de parinti? Aoleu, ce mamaligi!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

Ce comitet?Ei nu vin la scoala sa vada ce le face copilul dar sa mai faca un comitet.Mamaligi e putin spus.Eu sunt considerata nebuna clasei pt. ca incerc sa ma implic in toate problemele copiilor.Amuzant este ca vin la sedinta si ma intreaba pe mine ce s-a mai intamplat,stiind ca Anca imi povesteste tot ce fac colegii.De multe ori stiu mai multe despre situatia copiilor lor decat ei.
Buna ideea cu vitaminele,o voi pune si eu in practica.

-------------------------
In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.

Mergi la inceput

Stiu ca asa ne-am cunoscut, dar sincer credeam ca tu nu mai stii:))
Deci...a mai trecut un an...

Eu n-am avut niciodata parte de un comitet de parinti ca lumea si recunosc ca nici eu nu sunt prea infipta. Dar macar n-am nici gura mare.
La noi la sedinte de obicei se barfesc profesorii si se exprima nemultumirile pe hol, pana sa inceapa sedinta. Pe urma nimeni nu se mai plange de nimic, ba dimpotriva, se intrec care sa o complimenteze mai abitir pe diriginta.

Mergi la inceput

Deci... ce vitamine le luam si de cand? Zi tu, KUKI, ca e domeniul tau :)
Comitetul nostru de parinti e asa de dur incat, cand ne-am mutat in Bucuresti, acum sapte ani, le-am considerat plecate cu sorcova, greu de tot am reusit sa ma-nteleg cu mamicile nebune si guralive. Da' pana la urma ne-am imprietenit si, la cat sunt eu de bataioasa, nu am reusit sa ma impun in fata lor. Si m-am reorientat spre comitetul de pe scoala unde lucrurile se desfasoara intr-un ritm mai pe gustul meu.

Poze

Mergi la inceput

Deci: Supradyne - 1 pastila efervescenta dupa masa de pranz si calciu+D2 3 pastile/zi.
Toate astea cate 10 zile/luna.

Intelesu-m-ati ?

Mergi la inceput

Tot eu
Vreau sa comand harta Romaniei si sa i-o agat pe perete. Asa aveam si eu cand eram la mama fata in camera mea.
De care le trebuie, ca nu mai stiu? Administrativa, fizica sau ambele?
Raspund tot eu: cred ca ambele.

Azi a luat prima nota:10 la engleza. Da Doamne sa o tina tot asa, parca fiecare punct conteaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Ma bag si eu ca musca-n lapte!
Daca vrei sa mai te usurezi de inca 1 mil.le poti lua...Nu stiu cat de mult isi va arunca ochii pe ele! Eu iti propun mai bine sa-i cumperi Atlasul Romaniei de la Corint e mult mai bun are harti bune si generale iar la sfarsit harti ale unitatilor majore de relief! Parerea mea : e mult mai util atlasul decat harta...desi e de baza cea din urma dar nu e prea practica pt. ei! Sau ii poti lua o hartulie mai mica....nu din aia mare!Succes la invatat copilasilor si voua dragi mamici nervi de otel! Va urmaresc din umbra!

dany

Mergi la inceput