Clasa a VIII-a, batalia pentru liceu

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Baietii mei vin acasa duminica.
Sper sa nu inceapa scoala, sa putem merge cateva zile la munte, impreuna. Se simte dispretul pe care-l port sistemului nostru de invatamant, da?

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

Am inceput scoala si mi-am facut primii nervi.Am fost anuntati ca timp de cateva luni,nu se stie cate,copii nostri vor fi mutati in alta scoala pt ca a noastra se renoveaza.Vor avea program de la ora 13 pana la 19.O scoala intreaga va fi inghesuita pe un singur palier al unei scoli si cele 2 cl.a8a vor fi inghesuite in una singura,adica peste 50 de elevi.
Am asteptat ani ca sa invete dimineata si acum vine vestea asta.Nu o data au fost copii care au cedat psihic din cauza programului extenuant,mai ales ca marea majoritate mai fac si altele pe langa scoala.
Cand vom mai avea timp de meditatii,vioara,lectii?Sa vina acasa la ora 20 si sa se apuce de lectii m-i se pare groaznic.

In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.

Mergi la inceput

Ce tampenie!
Alina, mergeti la directoarea scolii, sa mute alte clase dupa-amiaza, trebuie sa gaseasca o solutie

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Cum, 50 de copii intr-o clasa??? Pai nu se sufoca copiii aia acolo?
Nu se poate asa ceva.
Si Cristi invata tot dupa-amiaza, Am cerut ca anul acesta clasele de a VIII-a sa invete dimineata, dar nu s-a putut. E cumplit de greu, anul trecut era vesnic obosit, nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi anul asta.

Mergi la inceput

Nu are ce sa faca.Acum 2 sapt au primit fonduri pt. reparatii si acum schimba geamuri,au cumparat mobilier,au schimbat totul de la A la Z.Au facut sala de calculatoare,dotata f. bine,dar trebuie sa suportam situatia asta pana se termina lucrarile.Scoala noastra arata destul de bine in comparatie cu altele,dar fac parte dintr-un program european care ii obliga sa renoveze si sa modernizeze totul.Dupa ce se termina nebunia asta incepe cea cu piscina si cantina.
Au planuri mari si au luptat mult pt. ele,dar acum trebuie sa suferim o perioada.

-------------------------

Mergi la inceput

Piscina?
Adevarul e ca invatamantului romanesc ii lipsea cate o piscina in scoala, foarte bine ca fac piscina, sper ca au si jacuzzi si maseur.
Baiatul meu invata dimineata, deocamdata nu avem surprize de genul asta dar niciodata nu se stie ce apare. Asa ca suntem pregatiti pentru orice.

Poze

Mergi la inceput

La fel ca tine am reactionat si eu cand am auzit si m-i s-a spus ca nu-mi doresc progresul scolii,ca ma multumesc cu putin.La noi ca la nimeni.Copiii nu primesc manuale dar vor avea piscina si cantina.
Acum caut de zor manuale de franceza si engleza pt. ca nu au fost decat 5 buc. la fiecare clasa.

Mergi la inceput

Mai, pana acum am mai glumit, am mai sperat la o greva, dar de maine...chiar incepe scoala

Propunere: cine e chemata prima la sedinta cu parintii face cinste cu o bere. Uite-asa, sa ne mai inecam amarul

Pe urma facem intrecere cine da cel mai mult la fondul clasei si tot asa

Mergi la inceput

Am castigat prima runda.
Maine am sedinta cu parintii,dar nu stiu unde se va tine.Va astept la bere.
Chiar mi-ar placea sa ne cunoastem.

Mergi la inceput

Wow, Alina, ne-ai luat-o inainte! Esti buna de cinste.

Craciunitza, nici un semn? Inca mai speri la o greva?

Mergi la inceput