Clasa a VIII-a, batalia pentru liceu
Raspunsuri - Pagina 5
KUKI spune:
Pai asta-i tot farmecul sistemului nostru de invatamant: mereu surprinzator, intr-o continua schimbare, n-ai cum sa te plictisesti
alinaxeni spune:
Buna fetelor
Am lipsit cateva zile si cand am deschis subiectul am intrat in panica.Cum adica sa nu se mai dea examen?M-am linistit dupa ce am citit link-ul de mai sus.
Saptamana asta imi aduc fata acasa.Mi-a spus ca s-a facut patrata si trebuie sa mergem la cuparaturi ca n-o mai incape nimic.Ma pregatesc sufleteste de fite si mutre iar rechizitele le vom cumpara dupa inceperea scolii,cand vom primi lista de la scoala.
In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.
craciunitza spune:
Copilul meu a luat prima nota la testul de romana, 6!
Ii da test zilnic, e la foc automat.
Si teme gramada.
Ce mica-i vacanta mare!
Nu certati copiii cand viseaza!
Poze
craciunitza spune:
Ieri a luat nota 8,50 la test.
Cica are potential.
Vom vedea.
Mama ne-a rugat sa nu mergem la ea pana nu-i luam acasa, copiii sunt in cantonament si cica le stricam programul
Poze
Kikina spune:
Bine v-am regasit! Ne-am intors acasa dupa 2 saptamani de vacanta la mare. Mi-e mie greu sa revin cu picioarele pe pamant, daramite lor... Deja sunt cam bosumflati ca incepe scoala si pandesc stirile sa vada daca nu se pune de-o greva. Si iata ca s-ar putea sa li se indeplineasca dorinta. Asa o fi? Incepem anul scolar cu o greva?
KUKI spune:
Asta ar mai lipsi. Anul asta parca n-am chef de nici o greva
Copilul meu pare destul de constiincios, deocamdata. Vad ca-si face temele pentru meditatii din proprie initiativa, da Doamne sa-l tina harnicia.
craciunitza spune:
Bine-ai venit, Kikina!
KUKI, mama nu e profesoara de romana, e doar o bunica iubareata si interesata de soarta nepotilor ei. Si pentru ca are timp si chef, i-a luat un pic sub aripa ei, ca programul meu e vraiste.
Parerea mea este ca vom avea un an scolar plin de probleme.
Poze
alinaxeni spune:
Vineri,15 sept. nu incepe scoala.Profesorii au anuntat ample manifestatii de protest.Cer ceva dar nici lor nu le e clar ce si cat.Sa speram ca luni va incepe.
In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.