Clasa a VIII-a, batalia pentru liceu

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

Nu pot face decat madia ultimilor 3 ani care e 9.70,dar ramane sa vedem cum va fi anul acesta si ce note ia la capacitate.Media generala conteaza in proportie de 50% si daca da cu stangu-n dreptu' la testare nu ne incalzeste prea tare media asta.Intr-o oarecare masura media e linistitoare si daca reuseste mai mult de 9.50 la testare putem visa la orice liceu.

-------------------------
In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Pe site-ul ministerului www.edu.ro au fost publicate noile www.edu.ro/index.php/articles/c219/" target="_blank">metodologii pentru 2007.

Alina

In der Ruhe liegt die Kraft! - In calm sta puterea! (proverb german)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

Buna fetelor, iaca acu am vazut si eu subiectul, si cioc-cioc, ne primiti?
Am pierdut primele 9 pagini, dar recuperez, promit!! Am citit deja primele 3 pagini...sa va cunosc mai bine...

Deci, povestea noastra: eu sunt mamica nr.2 a lui Bogdan, elev in clasa a VIII-a la Brasov... (apropos....n-am mai vazut brasovence pe aici...asa-i?). Taticul lui si cu mine suntem colegi de munca de 8 ani, de 7 ani ne-am indragostit, iar de 3 ani ne-am casatorit. Si ca sa nu pierdem timpul, a aparut si un pici mic si dulcic in vietile noastre, Andrei (de 1 an si 10 luni). Care il iubeste tare-tare pe Bogdan (si reciproca e valabila), si il striga deja prin casa Bo-bi...
Despre mama naturala a lui Bogdan...ooof, asta e cosmarul meu...o sa va povestesc cu alta ocazie...ideea e ca isi baga nasul in vietile noastre si il zapaceste pe Bogdan cu fraze de genul: eu sunt mama ta adevarata si nimeni nu poate sa te iubeasca asa de tare ca mine...dar uite ca de un an munceste prin Grecia si doar vorbe goale...atat.

Bogdan invata foarte bine, e primul din clasa, dar am eu o retinere cu privire la scoala la care este...si de la care nu am reusit sa il mutam...insa vom tinti la un liceu bun din Brasov, Mesota, si sper ca lucrurile sa se aseze....

Va sarut si mai vorbim...

Corina si Andrei (24.11.2004)

Mergi la inceput

Bun venit Corina.
Ce-mi plac mie mamele astea care-si iubesc copiii atat de mult incat ii parasesc pt. asi vedea de viata lor si apoi vin si spun ca nu mai pot de dragul si dorul lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Corina, bine ai venit. Tare-mi place cat de frumos vorbesti de Bogdan. se simte printre randuri cat de mult tii la el.

Craciunitza, voi aveti mari sanse sa va ridice media de la teste.
Eu cand vad cum se imparte copilul asta intre scoala si handbal ma apuca pandaliile, imi ies din fire si ne tot certam.
Nu fac bine, dar nici nu stiu cum sa fac. M-am laudat ca am incredere in el, dar...nu pot sa ma abtin sa nu-l cicalesc.

Alina, voi chiar pareti sa nu aveti nici o problema. Felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Bine-ai venit, Corina!

Noi stam cel mai prost, avem 9.15 media generala a celor 3 ani si 9.50 a fost anul trecut ultima medie la admitere

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

quote:
Originally posted by KUKI
Craciunitza, voi aveti mari sanse sa va ridice media de la teste.

De fapt, e singura sansa.
Da' nu ne lasam

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kikina spune:

Hai sa va mai dau si eu vesti, de dincolo de baricade.
1. Am avut si noi sedinta: bani pt. fondul clasei, urgent, ca deja s-a spart tabla cand a intrat un pusti mai voinic in ea ("ajutat" de altul). In rest, scoala arata super, au renovat-o "din cap pana-n picioare". Piscina nu i-au pus .
2. Recuperam 3 sambete la rand vacanta de francofonie.
3. Clasa asta la care a intrat copilu' - mate-info intensiv, biling engleza - o sa-l manance de viu. Au, zilnic, 7 ore si lunea 8. Istoria si geografia sunt predate in engleza. In rest, pe saptamana: 5 ore de mate, 5 ore de engleza, 3 de info, 3 de fizica, 2 de chimie. Restul sunt "floare la ureche". Oftam si mergem mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Doamne, Kikina, suna groaznic! 7-8 ore/zi si ce ore !
De fapt daca ma gandesc mai bine, nu e mare diferenta fata de clasa a VIII-a cand au cate 6 ore/zi.

Stau uneori si ma intreb, tragem atat de copiii astia, oare chiar le asigura intrarea la nu stiu ce liceu un viitor luminos si o viata frumoasa?

Mergi la inceput

Kuki,noi doar parem ca nu avem nicio problema.Nu pot sa stiu ce se intampla pe parcursul acestui an.Cred ca daca avea 10 ,media generala, in ultimi ani tot imi faceam probleme.
De multe ori m-am gandit daca nu ar fi mai bine sa optam pt. un liceu mediu si sa nu supun copilul unui stres mai mare decat ar fi cazul.Daca stau sa ma gandesc bine totul tine de cat de mult isi doreste ea sa mearga la facultate.Poate sa faca cel mai bun liceu din tara, daca nu face o facultate e egal cu zero.
Kikina,un program cu 7-8 ore pe zi pare groaznic pt. copii.Cum rezista?Am inteles ca baiatul tau a intrat la bilingv dar nu ne-ai spus care.

Mergi la inceput