Durerea unei pierderi de sarcina (5)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Multumesc fetelor. Eu sunt sigura ca vor fi mai multe luna asta si va astept sa mergem la odisee.
Am vazut ca Arthurana s-a inscris la mamici de mai-iunie.
Arthurana felicitari!
Mirela dau si de baut Sa vina cm cat mai repede atunci.

Ileana 5+
my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Ileana si Arthurana, -ici pe burtici!
Sa aveti sarcina usoara si sa nasteti la termen bebei frumosi si sanatosi! Poate daca intindeti mana, mai luati cu voi cate o aspiranta la titlul de mamica.

Bubulina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ileana felicitari inca o data!

Fetelor, sotul meu a zis sa nu-mi mai fac atatea probleme ca sunt deja insarcinata, ca stie el cum si-a facut treaba Na, mai spuneti voi ceva! Ce si-o ia daca m-a pacalit

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

vai fetelor ce mult ati scris de cind n-am mai intrat....ca n-am inca internet acasa si ieri a fost liber la servici.....
dar am citit tot ce ati scris!
Laura, ma bucur ca ai avut o vacanta superba, pe masura ce povesteai ma simteam si eu alaturi de tine......si Doamne ajuta sa fie cum zice sotul tau si sa ne dai vestea cea mare in curind......

Ileana, da, in sfirsit pot sa zic ca am luat decizia cea mare, imi poti schimba si mie albina pe arcul acela frumos, ca mai astept doar ciclul asta din 11 septembrie si-i dau drumul, nu am putut mai repede ca am ceva reparatii la dinti, si chiar pe 11 e ultimul RV. ma bucur ca ai fost la medic si ca e ok, nu-ti fa griji va fi bine, e normal sa fie mai urmarita sarcina dar va fi ok.si prietena mea care e din nou gravida a facut deja 4 ecografii si e in 15 saptamini....

della, curaj, mi-ar placea sa fim in acelasi grup de mamici, daca merge treaba....ai luat decizia?

mari, da-mi data ultimului ciclu si-ti voi spune datele, programul ce-l am este ptr Palm, nu merge pe calculator, dar daca-mi dai data iti trimit pe mail sau pe private ce-mi zice ca si date.

in rest, sanatate la toata lumea si sa fim gravide cit mai multe!
pe toate

Flavia, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sgflavia/album?.dir=/f878
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Nu lipsesc shefa de la apel [io dind repede din gene]. Mi-au promis astia de la servici ca-mi fac statuie, si ma-ntelegi, prestez de zor ca s-o merit

Si sa dea Domnul sa aiba sotul tau gura aurita!

Ileana, am bucur penru tine, bravo! ne mai dai si noua o farima de speranta... Si ca o veste buna, inima lu bebe bate la 42 de zile de la UM, deci la 7 sapt are deja experienta

Asteptam vesti de la prestatoare si asteptinde.

PS io iar ma prefac ca ovulez

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Laura nu ai decat sa-l crezi pe sotul tau care stie ce treaba a facut.Abia asteptam sa vedem rezultatul

Ale spor la prestat.Sper ca de data asta sa fie cu noroc

MIRELA

fotografii

"Bucura-te de fiecare zi!" (Horatiu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Ileana , eu stiam ca inimioara incepe sa bata de la 6 sapt.

http://www.desprecopii.com/info.asp?id=sap6

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Te felicit din nou si Doamne ajuta sa fie totul bine Ileana!
Nu te ingrijora de indiferenta cu care se trateaza trimestrul I in Norvegia si in Suedia e la fel, nu te primesc la ecografia de inceput de sarcina pina la 8-9 saptamini,in unele regiuni gravidele ajung doar in sapt 12 din cauza...autonomiei locale a serviciilor medicale.

In orice caz am observat ca de cind am o cezariana la activ ma trateaza cu mult mai multa atentie si chiar le pot sugera ce as dori sa mi se investigheze.

Stiu ca nu poti sa nu-ti faci griji eu sunt la fel de cind am pierdut o sarcina in 2004 la 16+6 sapt.La a treia sarcina ma tot uitam la fiecare mers la toaleta sa nu cumva sa singerez,acum sunt speriata ca iar nu s-o intoarce bebele...

Laura ce mi-a placut sotul tau!Ajung la concluzia ca uneori viitori tatici cam au dreptate fiindca si "consortul" meu o tot tinea pe-a lui ca STIA EL ca vom putea avea si al treilea copil,desi pierdusem o sarcina si mi-era teama ca nu voi mai putea tine o noua sarcina. sa vi se indeplineasca dorinta cit mai curind!

Bafta multa tuturor fetelor de aici si astept sa citesc numai vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Flavia ce bine-mi pare ca ne apucam toate de treaba pe bune O sa fim cel mai frumos grup de gravidute

Aaaalllleeeee dulce fata! Credeam ca te-ai ascuns iar dupa butoi, ca sa nu dam de tine Ma pregateam sa vin cu Hai, mey, cum adica numai te prefaci ca ovulezi? Stii ca si luna trecuta ai avut ovulatia un picut mai tarziu decat te asteptai! Acusica te lauzi cu o mandrete de feriga si, de data asta, speram sa ai una bucata barbat acasa la timp
Si eu parca l-as crede pe sotz, dar e abia Z 11, asa ca...nu a scapat inca de prestat

Ileana si eu stiu ca la 40 de zile bate inimioara

Mariana tare le mai stiu barbatii astia pe toate Dar tare-i bine cand au dreptate, nu? Las' ca are timp bebe sa se intoarca, iar daca nu, nasti prin cezariana! Sau oricum nasti cezariana? Multa sanatate si lasa grijile deoparte!

Mirela

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

ileana felicitari inca o data si pentru confirmarea oficiala mie una imi aduci o mare bucurie in suflet numai cand ma gandesc la tine

fetelor eu oare cand sa fac test??sunt z27 si nu am nimic...deocamdata

INGRID

Mergi la inceput