Durerea unei pierderi de sarcina (5)
Raspunsuri - Pagina 11
Della spune:
Bine ai revenit Laura , ne-a fost dor de tine. Ma bucur ca v-ati simtit bine si astep pozele . Inca putin si o sa ai si tu liniutele alea. Te cred ca ai fost placut surprinsa de schimbarile ce au avut loc pe listuta noastra .
Ileana, draga de tine, ma bucur ca esti bine si se pare ca intr-adevar vei avea o sarcina usoara. Astept cu nerabdare fiecare informatie in plus despre bb .
Alé, spor la treaba . Cu siguranta vei fi si tu o mamica de mai-iunie .
Doamne, cand va citesc... Este tare emotionant. Eu, parca fac abstractie de riscurile expuse de dr-a mea, efectiv refuz sa ma gandesc la ele. Azi noapte am visat ca ma trezeam din coma (! de unde si coma?) si eram gravida, trebuia sa nasc. Era indicata cezariana pt. ca copilul sa nu pateasca ceva. Simteam durerile nasterii... A fost atat de ciudat. Traiesc gandindu-ma doar la o noua sarcina si tanjind dupa trairile unei gravide. Doresc sa mai trec o data prin toate etapele maternitatii, sa savurez fiecare clipa. Nu exista nimic mai maret, mai frumos si mai de pret decat o noua viata. Sunt unele (multe!) femei care zic ca "Doamne greu ne este noua femeilor, nastem...etc". Eu ma simt onorata sa fiu femeie, sa simt sum creste in mine o noua viata.
Va pe toate si sa auzim de cat mai multi bebibici.
Poze
Pentru ca raul sa triumfe, este suficient ca cei buni sa nu faca nimic. (Lacrimi din soare)
Laura Ioana spune:
Mariana multumesc! Cum merge sarcina?
Adela si mie mi-a fost un doooor de voi!!!! Abia asteptam sa ajung acasa sa deschid calculatorul Si eu sper sa am vesti bune, dar abia spre final de luna daca aflam ceva Pe 23 ar trebui sa-mi vina ciclul, daca nu cumva mi s-a dereglat (luna asta mi-a venit la 24 de zile).
Va pupic pe toate
Poze Laura
msemcu spune:
Laura, bine ai revenit! Te asteptam toate sa ne povestesti pe unde ai colindat, ce ai facut, ce ai vazut....
Ileana, nici nu stii ce bine ne-ai facut tuturor ca ai reusit sa ramai insarcinata asa repede! Sperantele noastre au renascut!
Draga Flavia, si zii asa, ai un programel care ma poate ajuta. Poti sa mi-l trimiti si mie pe PM, sau sa-mi explici cum il pot aplica? Mama si ce bine ar fi sa aiba acelasi rezultat ca in cazul prietenei tale! Imi pare bine sa te vad putin mai optimista si mai linistita!
Mirela, e supeeer!!! Inseamna ca de acum tinem pumnii si pentru tine! Incepem sa ne inmultim fetelor
Ale, eu sunt cam in aceeasi situatie cu tine. Adica in mijlocul perioadei fertile. Asadar prestam si dupa aia speram .
De Arthurana mai stiti ceva?
Va pe toate,
Mari
nushulica spune:
fetelor ce bucurie mare
ileana felicitari din tot sufletul te felicit si ma bucur pentru tine...sa dea Dzeu sa ai o sarcina usoara fara probleme si un bb sanatos !!!...mare bucurie ne-ai adus si noua in suflete
laura bine ai revenit din concediu si ma bucur ca ai petrecut bine si de acu treci la treaba ca ar cam fi timpul nu? vrem sa te vedem bronzata in poze
INGRID
Laura Ioana spune:
Mari a fost SUPER! Primele zile am facut doar plaja, ptc aveam CM si nu aveam voie in apa (sa nu racesc la trompita) si era foarte cald (si 55 de grade dupa amiaza), apoi m-am balacit toata ziua in piscina si in mare (mai putin ca era f sarata si nu-mi placea). Ne antrenau animatorii la tot felul de jocuri, darts, aqua gym, tenis de camp, de masa...aveam aqua parc cu tobogane cu apa Am mancat fff mult, am avut noroc ca nu am pus pe mine decat 2 kg (in seara asta ma duc la aerobic, altfel nu se poate)! Aveau aia mancaruri ce n-am vazut, asa de multe iti venea sa manaci din toate (mare noroc am ca nu-mi plac prajiturile cu crema si insiropate, ca ma faceam cat Kina) Am mers prin Antalya la cumparaturi (la doua zile dupa bombe), am vizitat niste prieteni care stateau la un club in apropiere si ne-am distrat cu ei (niste nebuni), am dansat la discoteca...ce sa mai, m-am simtit foarte bine!!! Si cel mai important: ne-am relaxat, ne-am odihnit si, lucrul cel mai si cel mai important, ne-am iubit Sunt foarte entuziasmata, prin urmare nu foarte coerenta Sper sa va faceti o idee cu Antalya "mea"
Nushulica asteptam vesti si de la tine.
Pentru poze tre' sa mai asteptam un pic, ptc eu nu ma pricep sa pun pozici, iar sora-mea e plecata din tzara pana miercuri (deci pe la fo vineri imi pune si mie poze).
Poze Laura
msemcu spune:
Bravooo Laura! Asa imi place! Vesela si optimista! Mama ce te asteptam sa vii.. Presimteam eu ca vii bine dispusa si ne ridici la toate moralul! pe mine m-ai convins: cand 'oi avea ocazia promit sa ma duc si eu in Antalya, ca suna foarte bine ce imi zici tu aici ! Abia astept sa-ti vad si pozele! iar la cum se anunta saptamana asta la mine (de azi dimineata abia acum am scos putin capul din hartoagele de la munca), cred ca o sa treaca foarte repede zilele pana vineri!
Pupici si bine ai revenit!
Mari
blueeyes2003 spune:
Laura, bine ai revenit din concediu! Ne-a fost dor de tine!
Ma bucur ca te-ai simtit bine si ca ti-ai incarcat bateriile pentru ca de acum ai de lucru la proiectul
Sa dea Dumnezeu sa vii cat de curand cu vestea ca ai II liniute pe testul de sarcina
Mari, Ale, spor la si sa fie cu noroc.Asteptam vesti
Eu mai astept cm care ar trebui sa vina saptamana viitoare si ne apucam de treaba
Incet-incet iese soarele si pe strada noastra
MIRELA
fotografii
"Bucura-te de fiecare zi!" (Horatiu)
ileana_marius spune:
Laura multumesc mult. Bine ai revenit. Ma bucur ca ti-a placut in concediu, inseamna ca ai venit cu forte proaspete si tocmai la fix pt perioada buna. Sper din suflet sa ramai din prima sa fim impreuna iar la odisee.
Ticker-ul Baby l-am facut pt am vrut sa calculez varsta sarcinii si ca sa nu il pierd l-am copiat aici. Cu o sa mai astept pana am confirmarea dr.
nushulica multumesc. Sa de-a Domnul sa ma urmezi curand.
Della multumesc. Inca nici un simptom, aproape ca nu imi vine sa cred ca va fi o sarcina fara .
Maine merg la dr. si sper sa am confirmarea sarcinii si ca totul sa fie bine.
Sefu' nu a fost f incantat, a inceput cu intrebarea ce fac cu serviciul dupa nastere ca bb solicita f mult timp. Este adevarat dar e nevoie doar de putina bunavointa. Aceeasi intrebare mi s-a pus si inainte si uite ca nu am mai apucat sa vad ce fac cu Ariana si ma dispera acum intrebarea asta.
Ileana
baby
ileana_marius spune:
Laura si mie mi-a venit ultimul cm tot la 24 de zile, asa ca sa fie cu noroc .
Ileana
baby
Laura Ioana spune:
Ileana abia astept sa ne spui ca l-ai vazut pe samburel Iti tin pumnii maine si sa nu uiti sa intri sa ne dai vestea
Mirela super cred ca vom fi multe care mergem la odisee de luna asta
Mari merita Antalya fiecare banut. Normal ca ma bine dispune sa am totul la nas, sa cer si sa mi se dea, sa fiu servita ca o printesa Mai nasol e ca am ajuns acasa si eu inca am pretentii de all inclusive
Ileana sa dea Domnul sa fie si la mine ca la tine
Poze Laura