Copii nascuti in 1999 (6)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zana spune:

Cate zile mai sunt?[ alcool]

Fetelor spune-ti ca trece starea asta... in saptamana a doua?
Cum sunt boboceii cuminti la clasa? ca eu am asa o vaga banuiala cu statul in banca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

quote:
Originally posted by zana

Cate zile mai sunt?[ alcool]

Fetelor spune-ti ca trece starea asta... in saptamana a doua?
Cum sunt boboceii cuminti la clasa? ca eu am asa o vaga banuiala cu statul in banca.

AMR 3 ...cu tot cu azi
eu zic ca 2

vai si cate mai am de facut.....

fluturasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

La fetita mea in clasa, anul trecut, copiii au stat cuminti in banca. Oricum erau obisnuiti de la gradinita. In ultimul an de gradinita ii obisnuieste sa fie un pic mai atenti, sa stea linistiti in bancuta lor si sa lucreze... Evident, o sa vedeti ca o sa mai vorbeasca intre ei, dar invatatoarea cred ca va incepe cu mici pedepse, pentru a le arata ca la scoala vii sa fii atent in ore. Totusi, nu cred ca o sa fie prea dura cu ei din primele zile. Dar pe parcurs o sa le ceara sa fie din ce in ce mai disciplinati. Si voi acasa trebuie sa le spuneti copiilor vostri sa fie atenti la doamna invatatoare ca o sa invete lucruri foarte frumoase si ca daca o sa fie neatenti o sa "piarda" atatea lucruri minunate pe care doamna invatatoare o sa le povesteasca! Cam asta! Oricum disciplina trebuie sa fie facuta in primul rand de invatatoare si apoi de voi acasa! Depinde foarte mult cum se impune ea in fata copiilor si cu ce ii atrage sa fie atenti! O sa vedeti la momentul respectiv. Asa ca...va spun ...curaj, ca totul va fi bine!

Bafta multa si.......curaj mamicilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Buna, eu sunt cam speriata ca Oana va ajunge devreme la scoala si ce-o sa faca pana ajung toti copii? Cu cat inainte de inceperea orelor sa o duc? Pot sa urc pana sus in clasa? Sau o las la poarta?

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

Cristina, tu te referi in prima zi sau mereu?
La ce ora vrei sa o duci la scoala?
Eu nu am cum sa o duc, plec la 7 de acasa. Noroc cu tanti ce o grijeste. Apoi cine sa o scoata de la scoala?
Probleme, probleme.....

fluturasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

Nu am apucat sa citesc decat ultima pagina..dar mai este cineva cu copilul in clasa a doua? Rares este nascut pe 27 aug.1999 si este clasa a doua.Scoala a inceput-o pe 15 august.

Mergi la inceput

april, ma refer la primele zile. Mi-e teama sa nu i se puna pata sa plece prin scoala, sau mai stiu eu....
La voi cu este?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Ioana este in clasa a II-a. La noi scoala s-a inceput la 1 septembrie!

Te pup si BAFTA!

Mergi la inceput

Cristina, pe Andrada o va duce bona cu 10 minute inainte sa inceapa orele, mai ales ca scoala e peste drum de noi. Eu imi fac pb in pauze sa n-o ia prin scoala si sa nu mai stie pe unde-i clasa ei ....si la sf orelor merge bona dupa ea. Noroc cu femeia asta, ca altfel nu stiu ce as face

ralu, pai la nici 6 ani a mers la scoala Ioana?...ei, voi ati scapat de emotiile inceputului....

Mergi la inceput

Am o veste poveste: dupa ce ani de zile s-a jucat maica-mea ca soarecele cu pisica cu noi cu pensionarea in sfarsit iese la pensie. Doamne! am terminat cu bonele. Sa cred sau sa nu cred. Pentru noul an scolar angajasem deja 2 ca sa ma pot duce si eu la scoala seara... nu pot sa cred!

Mergi la inceput