Copii nascuti in 1999 (6)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

N-am trecut, insa faptul ca petreceti impreuna si inainte si dupa plecare trebuie sa va bucure.
La multi ani lui Andrei!
Sanatate multa mamei tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

Hristos a inviat !

Nora ,La multi ani pentru Andrei !
Eu zic ca nu ai de ce sa iti faci griji atata timp cat serbati si impreuna .Mai ales ca o situatie destul de delicata .

Noi ne luptam cu lectiile ,avem muuuuulte si afara e asa de frumos si cald ,ar sta copilul numai la joaca .

Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

pt ca mai demult va intrebam ce stiti despre aparetele dentare si extractii ,iar voi ma-ti linistit si m-ati incurajat vin sa va spun acum experienta noastra
i-am pus cristinei un aparat dentar fix cu brecheti pe incisii centrali de sus si pe premolari, premolarii si molarii de sus sint acum acoperiti de inaltatoare ( un fel de mascute roz), kiki a fost f incintata de aparat ,cum nu ma asteptam...drept este ca de un an tot vb de aparat si copilul era pregatit ... am facut si patru extractii ...mai avem una miine probabil ,tb sa vb cu dr ...am scos caninii si un incisiv lateral de sus ...nu va pot spune ce radacini aveau canii, aproape un cm
altfel ca toti copii ,la scoala ...are numi note de fb si ii place sa invete ,sa-si face lectiile...asta nu iiseamna ca nu ne jucam...sa-r juca toata ziua si abia asteapta vacanta mate ca asta a trecut asa de repede
va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misulescum spune:

Ca veni vb. de vacanta mare,si noi o asteptam cu nerabdare ,
vrem mai multa libertate ,seara sa ne putem uita la tv.
cred ca stiti si voi cum este >>>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zana spune:

Buna fetelor.

Aura, mascutele pentru dinti sunt asa niste floricele,nu?
Tinem pumnii sa se rezolve problema lor!

Asta cu maxilarul insuficient dezvoltat am auzit-o si eu la ultima vizita la stomatolog, imi tot spunea Miruna ca au aparut la colegii ei aparate dentare si m-am dus si eu cu ea la control, revenim in doua luni.

Ce mai faceti? v-ati acomodat din nou cu scoala?
Noi am cam pierdut ritmul, trage de timp ceva de groaza , s-a invatat cu joaca, asta e...

Iustina, am luat testele Winners cu mine daca iti faci un cont pentru fax astept sa ma anunti, am gasit si fisa de verificare la Euclid-matematica dar pentru semestrul I. Oricum dupa astea iti faci o idee cum e cu intrebarile.Totul e atentia copilului si felul in care se concentreaza.

Nu mai trimit fax, maine vin la Bucuresti poti sa ajungi la gara in jurul pranzului? am treburi la Minister si nu mai stiu sa ajung in parcul IOR.
Ce zici?

Mergi la inceput

Chiar asa multelectii avem de nu ne mai intalnim deloc la o barfa despre prichindei???

a venit primavara...

Mergi la inceput

Da, avem lectie deschisa.
Avea emotii mari dimineata, ce face d-na invatatoare , cum va fi cu d-na directoare si celelalte cadre la ora.

Dar e si ziua florilor tot azi.
Urmeaza ziua Europei pe 9 mai .

edit :am mancat o litera

Mergi la inceput

SUCCES!!!

a venit primavara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

Zana ,suces si asteptam sa ne povestesti cum a a fost la lectia deschisa.
Iustina

Mergi la inceput

Multumim de urari.

Eu va povestesc, dar din ce mi-a spus copilu’ ca eu ieri am avut o zi plina ,plina ochi.

Ziua florilor

-E o zi speciala, de cand o astept!
Am intarziat 2 minute bineinteles, asta din cauza mofturelelor de la prima oara, sta bine motu’? fusta e calcata? nu va mai spun ca nu m-am uitat bine la bluza si dimineata coseam nasturi …se intampla , asta e!

Bun , ajungem intr-un final la scoala- clasa plina de flori si prichindeii erau atat de frumosi incat ziceai ca vin din Tara Soarelui , imbracati cu haine festive si asortati nevoie mare.

Invitatii veneau la ora de citire, adica la final, n-au pictat la desen ca nu cumva sa se murdareasca.
Mi-a venit cu fisa de lucru acasa , era vorba de Fluierul fermecat asa ca le spusese d-na povestea si a tinut sa mi-o repede de cateva ori.
Nu v-o mai spun ca e in abecedar la litera F, noi abia aici am ajuns cu scrierea, mai avem pana se termina cu literele astea. In abecedarul ajutator erau florile.
Finalul era ceva de genul: daruiti persoanelor iubite flori !
Cred ca d-na a iesit bine , n-avea cum altfel ca ei sunt copii buni si isteti.

Au decorat clasa cu flori pictate saptamana trecuta si cu steaguri , poze le-a facut doamna invatatoare.
Mi-a adus steagurile acasa, de acum astept Europa , geografie din ce clasa fac oare, dintr-a doua?

Aseara imi spune despre colegul de banca: a zis mama ca parca sunt de clasa a doua imbracata asa, cred si eu nu mai era uniforma!

Off ..ce ma plictisesc literele astea ! e reactia zilei de azi, si cand ma gandesc ca vin evaluarile incep si eu sa ma plictisesc .

Asa ca plictis placut va doresc tuturor! si astept povesti de pe la voi.

Mergi la inceput