Copii nascuti in 1999 (6)
Raspunsuri - Pagina 18
Stinu spune:
quote:Ma bucur pentru Ozana .Da,si mie mi-a placut foarte mult Narcis ,comparativ cu alti antrenori pe care i-am vazut pe acolo .
Originally posted by grati.ela
Iustina, Ozi merge zilnic la inot. A luat locul 3 la bras in decembrie si e motivata nevoie mare sa lucreze bine. Mie imi place ca Narcis a facut ca ei sa se simta ca-ntr-o familie. Merg in tabere impreuna, chibiteaza pe margine la concursuri, isi impart premiile si se felicita si consoleaza reciproc. Sa te ajute Dumnezeu sa-ti revii si poate ne vedem.
Si la Ozi ex de genul ecuatiilor s-au rezolvat in ideea: pe cine trebuie sa-l aduni cu 5 pentru a obtine 10. Nu au trecut in partea cealalta decat la sfarsitul anului.
Iustina
ladymina77 spune:
Buna seara la toatele mamicile,
Si noi suntem tot cu matematica ,facem inmultiri,impartiri pe care nici nu am idee ce unde le-a invatat pt ca eu n-am stat cu gura pe el sa invete .Am observat ca vorbeati de ghiozdane pline ,noi n-avem decat penarul si la sf de sapt.caietele din clasa .Mentionez ca suntem la step by step ,habar n-am ce e aceea sa faci o tema acasa.Sa ma bucur oare?.Multe prietene ai caror copilasi sunt la clasa normal se plang ca au mult de scris ,de citit etc .Facem si noi cate o dictare ,citim ceva si gata pt ca invatatoarea a spus ca nu e nevoi .Voi ce ziceti?Eu una ma bucur ca-i place matematica la nebunie si as vrea sa-l inscriu si la Cangur daca se vor face inscrieri.Cat atat pt azi,mult succes la scoala tuturor.
mina
Stinu spune:
quote:Nu ,cangurul este un concurs la nivel national .La noi la scoala nu se merge decat din cl a 2-a .Zana stie mai multe amanunte ca Miruna ei e inscrisa .Eu va dau siteul www.cangurul.ro pentru cine e interesat de subiecte .
Originally posted by april
ce-i ala Cangur, fetelor, ca va tot aud?
e doar in Bucuresti????
Iustina
ocu spune:
Si pe noi ne-au anuntat la sedinta ca se organizeaza concursul si pt clasa I incepand cu acest an, invatatoarea era putin contrariata dar, se organizeaza.
mistral spune:
buna mamicilor,
am dori si noi pe lista daca ne primiti .
Bianca 11.06.1999 ,are si o surioara Andreea de 5,5 ani cu care se joaca ,uneori se si cearta, dar de obicei se inteleg foarte bine.
zana spune:
Bine ai venit! Mistral
ai vreo legatura cu vantul?
Sa-ti traiasca printesele si sa-ti aduca multe bucurii!
Eu am gasit niste modele de exercitii pentru clasa I la concursurile SMART www.concursurilesmart.ro/" target="_blank">aici in meniu modele exercitii .
Voiam sa va spun ca subiectele le citeste doamna invatatoare, copiii trebuie doar sa incercuiasca varianta corecta de raspuns.
Si chiar se descurca cu atmosfera de concurs.
misulescum spune:
Multumesc fetelor pt.idei de a rezolva exec,Zana merci pt.link SMART.Ce nu pricep eu:cu manualele astea alternative,copiii vostri sunt pe cls.l?poate ca daca noi suntem in alt oras mai mic inv. si-au ales alte manuale mai simplute ,ca eu nu gasesc in cartea de matem,astfel de exercitii 12<b-10<23?
inc-o intrebare : se dau calificative de excelent?
mistral spune:
Multumesc Zana.
Nu am nici o legatura cu vantul,sunt doar un mic fan al poetului francez
Mistral,de fapt a poeziei in general.
Ma bucur ca ai pus aceasta intrebare Minulescum,nici fica mea nu a facut astfel de exercitii.Nu am gasit nici in manualul alternativ,nici in cel obisnuit ex. de genul acesta, e tot in cls.I.
Calificativ excelent nu am auzit sa se dea.
lady_in_red spune:
BUna ziua, ne primiti si pe noi in listuta?
Donsoara se numeste Karina Iulissa si are 7 ani, fiind nascuta la 12 august 1999.Este actualmente in clasa I si se pare ca ii place tare mult la scoala...numai ca de nazbatii nu s-a lecuit.
Ba acum mai are si un aliat, in persoana fratiorului ei, de 1 an si 5 luni, nascut pe 10 august 2005.
Dupa cum vedeti in familia noastra luna august e "plina" de lei
Karina Iulissa-7ani-Codrin Iulian-1 an si 5 luni-Laura Andreea si Daniel Florin