Copii nascuti in 1999 (6)
Raspunsuri - Pagina 15
ocu spune:
Buna fetelor, sunt foarte bucuroasa deoarece am internet ACASA din acest moment!Grati.ela am primit mesajul, multumesc, chiar ma gandeam ca am postat gresit, n-a mai scris nimeni pana de curand.Nici Lia nu va avea serbare, doamna nu e adepta serbarilor dar au brad si am cotizat pt "Mosu'", ieri au fost la circ in rest totul e ok, asteptam vacanta.
zana spune:
La multi ani Andrada!
sa cresti mare, sanatoasa si sa primesti de ziua ta tot ce-ti doresti.
Acum mi-am dat seama de ce voiai anul trecut sa-l vizitezi pe Mos Craciun , cred ca acum sapte ani el te-a adus .
Ati avut serbarea de Craciun? la noi abia maine este si avem zi libera la scoala .
SARBATORI FERICITE!
Stinu spune:
LA MULTI ANI ,ANDRADA !SA FII FERICITA ,SANATOASA SI SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII !
SARBATORI FERICITE VOUA SI CELOR DRAGI SI UN AN NOU PLIN DE REALIZARI!
grati.ela spune:
Sarbatori fericite tuturor! Va doresc sa aveti parte de un an nou plin de bucurii, sa fiti sanatosi si iubiti. Gratiela
zana spune:
Bine v-am gasit in 2007.
Anul acesta nou sa va aduca 12 luni de sanatate, 52 saptamani de fericire si 365 de zile petrecute alaturi de cei dragi .
LMA 2007
ladymina77 spune:
Buna tututror si Un sincer La multi ani cu sanatate,
Ne inscriem si noi aici la 99 ,baietel Bodgan 28.05.99
S-auzim de bine
mina
biluta28 spune:
Bine v-am regasit fetelor!
La multi ani pe 2007!
Noi suntem ok ne acomodam cu scoala. Am avut serbare de Mos si a fost super.
Zana cum stai cu dublurile la Sooby Doo avem si noi o gramada si poate facem schimb.
Stinu la ce scoala mergew Vladut? Ana merge la 22 Mexic dar nu sunt prea multumita.
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani - Edi 2 ani si 2 luni
http://community.webshots.com/user/biluta28