Mamici de sept-oct 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

adameasca eu st deacord cu ora si locul stabilit, e o terasa acolo in cismigiu dar nu stiu cum se numeste Poate stiu fetele o terasa ceva sau un loc anume unde sa ne intalnim

34 +
pozele noastre
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Eu vreau o terasa unde se si papa, k sigur o sa-mi fie foame Mie imi este egal unde ne intalnim eu vin oriunde, si ink mai conduc nu vad care-i problema ma gandeam ca atunci cand ma apuca contractiile si sotul nu e acasa, urc in masina mea si ma duc la spital sau atunci chiar nu am voie?

34 +
pozele noastre
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

LULLABAY, cred ca ma apucase si disperarea ieri, ca ma durea si nu stiam ce sa fac, dar, intr-adevar, sunt pe-aici persoane care intra doar din interes propriu, egoiste. Ei, dar asta e, nu suntem 2 la fel pe lumea asta. Mai sunt si fete, majoritatea, care ar vrea sa raspunda, dar daca nu stiu...Oricum te si merci.

ELOISE, te simt ca esti suparata, imi pare sincer rau, dar trebuie sa vezi partea buna a lucrurilor, si anume ca e bebe bine. Odihna placuta la mama acasa.

37+RADU ANDREI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

quote:
Originally posted by lullabay
Inni...un rezident in anul 1 are 4.300.000.Cu toate acestea imi mentin parerea...nu ar tb sa astepte nimic.

Si in final la cat ajunge cu salariul? Te intreb pt. ca nu stiu. Dar chiar si asa, ti se pare un salariu ? 4.300.000?..mie mi se pare un rahat de rahat..scuza-ma... mai ales pt. un medic (pt. ca stiu cat se invata). Si ti-am mai zis ca sunt de acord cu tine ca nu ar tr sa astepte nimic....si sunt multi care nu asteapta. Dar primesc cand li se ofera. Si cred ca in subconstientul fiecaruia exista convingerea ca sigur va primi ceva dupa. E un cerc vicios, de care vom scapa la Sf Asteapta, poate copiii nostri nu vor mai apuca spaga.

Si cu toate astea, va spun la modul cel mai sincer si deschis. Eu..sa fiu medic in conditiile actuale din Ro...daca mi s-ar oferi..as primi...dar as trata la fel pe toti. Indiferent daca unu imi da sau nu...sau daca nu-mi da nimic...pt. toti pacientii as fi acelasi medic bun si care se zbate sa-l faca bine pe respectivul.

Test de sinceritate.... voi cum ati proceda daca ati fi medici ?

Poze

Inni 38+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Nici eu nu sunt de acord cu acel mesaj al anonimei, n-avea decat sa scrie in nume propriu parerea personala, ca deja am vazut ca ni se adreseaza NOUA tuturor mesajele la adresa ei si nu e normal... si ce, noi om fi atat de reduse sa nu ne dam seama de unele lucruri??? Eu una inainte de a-mi oferi ajutorul, de obicei ma interesez despre persoana in cauza, nu asa pur si simplu, ca toata lumea ajuta, hai si eu...

Mirabela sapt. 36 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anangel_lexi
Cine vrea sa manance ca lumea...nu prea are unde in Cismigiu, decat la Monte Carlo, la restaurant.

Mda..cred ca nici pe bulevard in sus..spre cinema-uri nu e de papa asa bun...Mc Donald's-ul e pe acolo..in rest eu stiu numai bombe.

Poze

Inni 38+ cu ....

Mergi la inceput

O vata pe bat as manca si eu.

Poze

Inni 38+ cu ....

Mergi la inceput

Gripo...hai nu mai fii suparata...nu vii la intalnire ?

Poze

Inni 38+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Eu cred ca as primi bani doar de la cei care au, insa am vazut destule cazuri in spital cu mamici de la tara care nu aveau nici ce manca in spital si nu le baga nimeni in seama daca nu cotizau la medici.
Pe de alta parte, stiu si medici, dar nu multi, care nu iau bani de la cei necajiti si-i dau inapoi, pur si simplu. Sincer asta m-a impresionat. Dar cati or fi ca ei in Ro???

Mirabela sapt. 36 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

INNI, si eu as lua, dar treaba nu e buna deloc. De exemplu, preotii, care sunt si ei bugetari, si au salariu simbolic, pe langa spagi, primesc si casa aiia parohiala, care iarasi este o chestie fantastica, dar nedreapta, dar, de exemplu, cu profeosorii ce facem? Ca la astia si un buchet de flori primit este considerat prin lege spaga. Iar salariile.... eu, dupa 8 ani si grade luate am 6 mil, cum e? Ar trebui sa nu mai dam, ca sa-i fortam sa iasa in strada, in felul asta poate face statul ceva, sau se schimba asigurarile sau, ce stiu eu... se schimba.

Tot vorbind dechestia asta, mi-am adus aminte de o alta profa de la noi de pe forum, cu probleme, si care nu a mai scris de mult: TANIMA, CE MAI FACI? CUM TE MAI SIMTI?

37+RADU ANDREI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2

Mergi la inceput