Mamici de sept-oct 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna dimineata!

Vad ca nu a mai aparut nici o veste despre vreun bb nou!

Cata nu m-am suparat ca mi-ai zis "D-na Puf"....in fond exact asa ma cheama....

Alesio e mai bine azi, nu mai are febra(a avut o forma usoara de enteroviroza), nu i-am dat antibiotic ci doar antitermice si regim alimentar si vad ca merge spre bine!Slava Domnului!

Eu diseara am programare la ora 19 la un medic de aici din Arad...am emotii ca-mi vad iarasi bebelusul miscaret!

Ma duc sa mananc niste paine prajita cu unt si rosii ca mor de pofta...

Pupici!

Ioana(36+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna fetelor,

Am fost ieri la medicul de familie si, surpriza: aveam tensiune 10/7! M-am mai calmat dupa ce mi-a spus ca vor mai fi de acum incolo zile cand ma voi simti extenuata si voi avea senzatii de sufocare sau nopti cand nu voi putea dormi. Oricum, saptamana viitoare voi repeta analizele din saptamana28, si chiar sunt curioasa cum vor iesi.

Adriana 33+
Pozici

Varsta bebe
Evolutie bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Nokia, cred ca atunci cand vom fi noi bunici or sa existe scutece digitale, de-alea care sa-ti spuna ora exacta a ultimului pipi/kk, cantitatea, etc
Fetelor, mi-a spus o mamica despre o anumita tehnica prin care sa-l ajuti pe bebe sa coboare. Eu am intrat in saptamana 38 si am burta pana-n gat. Inutil sa mai spun ca statul in capulk oaselor e un chin: am niste crampe...Mi-a spus ca exista o tehnica prin care sa ajut burta sa coboare dar nu stia sa-mi dea amanunte. Voi stiti ceva despre asta? Ca in fiecare zi ma rog de bebelusa sa coboare macar 1-2 cm si nimic...incapatanata ca maica-sa

37+ cu Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Am uitat sa intreb: n-are nimeni vesti de Roxana01? O fi nascut???

37+ cu Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acai24 spune:

Buna la burtici!!!!!!!!!!!!!!
Nicolstoy ai o papusa de baietel...parca e pictura...si pe mine ma intereseaza preturile ce se practica la Filantropia pt ca si eu tot acolo o sa nasc....si daca am inteles bine tu nu ai nascut cu doctorul tau?parca in lista era trecut altcineva....poate am inteles eu gresit...
In rest noi suntem bine...eu tot ma lupt cu raceala....stranut, curge nasul ca robinetul...ceaiuri fierbinti+ miere+lamaie....am observat ca noaptea nu prea mai dorm...ma perpelesc de pe o parte pe alta...in rest toate bune....
Eu merg la control saptamana viitoare pe 1 sept si apoi pe 8 sept si cred ca pe 14 o sa nasc...am ales noi ziua de 14sept...e sarbatoare mare...
Revenim cu vesti!!!!!!!!!!!

36+

http://bd.lilypie.com/j1YZp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acai24 spune:

Ah uitasem....deh...gravida....bafta celor care vor naste zilele astea...insanatosire grabnica si bebei sanatosi si mancaciosi....tinem pumnii....

36+

http://bd.lilypie.com/j1YZp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clara03 spune:

Buna fetelor,

Trebuie sa va spun care sunt simptomele mele din ultimul timp. Duminica se fac doua saptamani de cand mi-a cazut dopul. De mentionat ca sunt in 33 plus si am dpn pe 10 oct. La dusul de dimineata am vazut ca prin ceata de oboseala ceva suspect cu firisoare de sange peste care am trecut cu apa mult prea repede. Asa ca dupa ce am curatat terenul am ramas sa ma intreb ca proasta daca ce am directionat spre canal era inceputul sfarsitului sau era doar oboseala care-mi juca feste. Inainte de dus l-am ridicat pe Sebastian in leagan si am simitit ceva neplacut in burta. Oricum, din dimineata de duminica si pana cateva zile mai tarziu am avut contractii nedureroase non stop si la sfatul unei amice care a nascut la 32 - 33 sapt m-am dus la doctor. Col deschis de un deget, foarte moale si scurtat. Gynypral la 12 ore, NO-SPA cate 3pe zi si doua saptamani legata de pat, pana pe 28, la urmatorul consult. Nici nu pot sa stau pe picioare de rau, ametesc si tremur ca un caine la injectie. Tahicardie de parca sunt un iepure in fata farurilor pe autostrada, transpiratie rece pe gat si pe piept - ma trezesc cu tricourile ude si ingalate si secretii atat de abundente ca trebuie sa-mi schimb chilotii de 2 ori pe zi. Cel putin secretiile ma pun cel mai mult pe ganduri. Sunt destul de consistente si uneori seamana cu albusul de ou. Fetelor, mi-e atat de groaza cum nu va inchipuiti. Sunt la a doua sarcina dar asta nu seamana cu nimic. Mi- e frica de mor de o sarcina prematura, mai ales ca m-ati mai si speriat cu nasterea periculoasa de dupa 34 de saptamani. Imi vine sa nu mai citesc nimic si sa zac in gogoasa pana mi-o veni sorocul. Chiar sunt disperata de o nastere prematura. Cand l-am nascu pe Seba s-a intamplat la 37 de saptamani si nu pot sa spun ca i-a fost foarte usor mititelului. Tot prematur l-au catalogat, desi avea 3.150 kg. si 50 cm si l-au tinut o zi intubat si vreo sase cu antibiotice. Nu stiti ce sentiment de rahat este sa-ti vezi puiul suferind si sa nu poti face nimic. Asa ca nu vreau sa ma mai gandesc cum arata puiul asta de pe drum, care desi s-a dezvoltat foarte bine, tot vai de ea este la varsta asta. Daca vreuna din voi swe regaseste in simptomele mele, nu ezitat sa-mi raspundeti. Din cate stiti voi, la cat timp dupa ce-ti cade dopul urmeaza sa nasti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

Neatza!

Am si eu o intrebare:- va aud pe toate cu dureri de oase... Eu nu am avut deloc si la control mi-a spus ca oasele bazinului nu s-au dilatat deloc...de altfel am observat ca-mi vin toti pantalonii! Mi-a spus ca bb are capul mare si bazinul meu a ramas ca inainte de sarcina! A mai patit cineva asta?

NICOL- sa-ti traiasca minunea- e un super dragut

ROXANAE- te-am intrebat la cat ai marit doz de gynipral?

ALESSIA80 35+
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]

Mergi la inceput

Clara, eu zic sa te linistesti. Una dintre fete, a pierdut dopul pe la 25 de saptamani (flori, te rog sa ma corectezi daca gresesc) si am inteles ca dopul se reface. Doar daca se rup membranele e semn sigur ca nasti. Eu asa stiu...

37+ cu Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Neata fetelor!

Nicol l-am vazut pe bebe Alex, e asa scump si frumusel si arata foarte bine crescut!

Pufy ma bucur ca Alesio e bine acum si ca n-a fost nimic grav. Da-i pupic din partea mea! Iar tie bafta diseara la echo si sa vii cu vesti bune.

Si eu am fost in dimineata asta la echo, desi fusesem si marti. Marti la alt dr (Iliev) iar azi la dr mea, care acum 4 saptamani ma chemase la spital pt echo de 32s. Spunea sa vorbim si despre nastere, sa stabilim in principiu ce si cum, sa discutam analizele etc. M-am dus la maternitate si nu la cab particular crezand ca are ea un motiv intemeiat sa ma cheme acolo (investigatii, stiu eu...) si oricum aparatul eco e mult mai bun acolo decat vechitura de la cab. Cand colo, la ora 8 dimi, vreo 10 paciente care asteptau la rand, n-aveam nici loc sa stau jos si desigur demoazelele ne-gravi shedeau senine fara a se sinchisi (eu dimineata mai am si stari de lipotimie, deci abia ma tineam pe picoare). Am asteptat vreo ora juma pana am intrat; doctorita m-a anuntat din prima ca e aglomerata si n-are timp, echo a durat 3 minute, pe analize s-a uitat asistenta sau rezidenta (sanchi, puteam sa mi le interpretez si eu!) iar de nastere n-am discutat nimic. Ma deranjeaza ca de la 14 sapt. nu stiu lungimea colului si daca e inchis sau deschis. Acum trebuie sa vin la reevaluare peste 4 sapt, deci pe la 36s. Mi-a mai zis ca la inceputul lui oct pleaca, taman atunci cand probabil va trebui sa fac cezariana (daca placenta imbatraneste atat de mult incat sa nu isi mai faca treaba k lumea); dar n-am avut timp sa o intreb cat timp va lipsi... Era prea grabita si absenta... Offfffffffff. Macar bine ca bebele meu e sanatos!

Eloise 32+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput