Mamici de sept-oct 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

INNI, nu m-am inscris la intalnire, nu pentru ca nu vreau sa vin, dar nu stiu daca reusesc sa ajung, asa ca treceti-ma cu semnul intrebarii. Eu am sa urmaresc evolutia lucrurilor, si vin daca pot.

37+RADU ANDREI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Vreau si eu vata de zahar

Si atunci unde ne vedem dak nu avem unde sa mancam in Cismigiu?

Salariu de 4-6 milioane??? Ce-i asta? bataie de joc??? pt niste persoane care au facut facultate? E strigator la cer. Eu am lucrat anul trecut la o firma aveam 9 milioane + motorina pt masina (reviziile si alte intretineri le plateam din banii mei), mis a parut un salariu de kkt si am renuntat. Dupa ce face bebe 2 ani termin si eu facultatea dar sincer mai bine satu acasa decats a lucrez pe 6 milioane Consum motorina, haine, bani pt mancare mai mult decat salariu pe care il iau.

Si daca as fi medic, Da as lua si eu daca mi sar oferi. Nu as baga insa mana in buzunar sau nua s forta pe cineva sa-mi dea dak nu are. CIne se ofera e binevenit

34 +
pozele noastre
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

quote:
Originally posted by Mirabelac

[purple]Eu cred ca as primi bani doar de la cei care au, insa am vazut destule cazuri in spital cu mamici de la tara care nu aveau nici ce manca in spital si nu le baga nimeni in seama daca nu cotizau la medici.purple]

Da, asa e, ai mare dreptate, stiu si eu de medici din-astia care nu se uita la om daca nu li se vara in buzunar. Pe astia ii pedepseste Dzeu cu siguranta. Stiu un caz, medic oncolog, nu ajungeai la el daca nu aveai plicul gras. Si era tare scarbos daca nu-i dadeai sau nu era multumit el de suma. Iar la el nu ajungeau decat oameni ..pe moarte ca sa zic asa...indiferent cati bani aveau sau nu. I-a murit nevasta intr-un accident de masina. De atunci primeste doar flori pe care le duce la mormantul sotiei.
Cred ca daca as fi medic oncolog as avea o alta viziune asupra plicului.

Poze

Inni 38+ cu ....

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gripo

INNI, si eu as lua, dar treaba nu e buna deloc. De exemplu, preotii, care sunt si ei bugetari, si au salariu simbolic, pe langa spagi, primesc si casa aiia parohiala, care iarasi este o chestie fantastica, dar nedreapta,

De popi nu mai zic nimic ca am tot spus pana acum. Ai dreptate cu casa parohiala.

dar, de exemplu, cu profeosorii ce facem? Ca la astia si un buchet de flori primit este considerat prin lege spaga. Iar salariile.... eu, dupa 8 ani si grade luate am 6 mil, cum e? Ar trebui sa nu mai dam, ca sa-i fortam sa iasa in strada, in felul asta poate face statul ceva, sau se schimba asigurarile sau, ce stiu eu... se schimba.

Cu profesorii statul e de vina CLAR. Nu am fost de acord cand le-au impus sa declare meditatiile din particular. Sunt intru cu totul de acord cu tine. Un profesor isi merita locul langa un medic, negresit, din toate punctele de vedere. Din cauza fazei cu impozitarea meditatiilor am sarit in sus cand m-am gandit la preoti (cu taxele lor de botez, de cununii, de inmormantari)...ca nici pe ei nu-i impoziteaza nimeni, desi e bine stiut cat se cotizeaza.

Poze

Inni 38+ cu ....

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tasia
Dupa ce face bebe 2 ani termin si eu facultatea dar sincer mai bine satu acasa decats a lucrez pe 6 milioane Consum motorina, haine, bani pt mancare mai mult decat salariu pe care il iau.

Tasia..stai acasa daca situatia iti permite ca daca nu, n-ai ce face...te duci pe alea 6 mil pana iti gasesti ceva mai de doamne-ajuta.

Poze

Inni 38+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

gripo, ai vreun presentiment ca nasti?

Floricika 37+ cu David Stefan
Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by floricika

gripo, ai vreun presentiment ca nasti?

mie mi-a zis sotul meu cand l-am anuntat (de azi ) ca luni am o mare intalneala ..cu greutate ..."vreti sa nasteti impreuna?"

Poze

Inni 38+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

inni, nu este exclus

Floricika 37+ cu David Stefan
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna ziua, gravidutze! Hop si eu pe aici! Am fost si eu plecata cu treaba de acasa. V-am citit putin dimineata, dar n-am scris nimic.
Mie incepe sa-mi creasca burta, parca i-as fi pus drojdie. Asta a prima zi din sapt. 34 si simt ca bebita a apasat pe "fast-farward". Ori creste mai repede, ori mi se pare mie. Se da pe dreapta si parca nu mai are loc. Da' eu de unde sa-i mai fac? Ca n-am decat 1,60 m. Sunt doapa si acum am si mers ca de rata. Asa mi-a zis sora-mea.
Eloise, chiar imi pare rau de ce ai patit cu dr. Intelegem ca mai sunt si ei in pase proaste, dar cand ti se intampla tie, parca nu-i corect. Nici mie nu mi-ar placea. Cred ca m-as consuma si mai mult. Mergem inainte, eu miercuri imi fac echo si parca nu mai am rabdare. Colul mi l-a verificat pe la 27 sapt. si era in regula, numai ca m-a suit pe masa, (tare nu-mi place masa aia), tin minte ca fetele mi-au spus atunci ca se vede si la ecograf si cand mi-a zis sa ma urc pe masa, m-am mirat am facut ochii cat cepele la ea. Am s-o intreb si acum, sau poate ma urca ea pe masa fara s-o intreb eu.
MamiLili, bine ai revenit printre noi! Vad ca Eloise pleaca acum, ca tare mi-ar placea sa ne vedem "live". Acum am si eu mai mult timp. Ce ziceti, gravidutzelor din Iasi?

GETY 33 +MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

inni ai dreptate. Noi avem 30 de milioane/luna si stam si eu si el acasa. Oricum o sa mergem sa lucram pt c intr-un an 2 nu ne mai ajungem cu banii astia. Nu am de gand sa stau acasa in nici un caz, mie imi place sa socializez,sa lucrez dar voi cauta pana voi gasi ceva cu un salariu mai mult decat decent. Decent inseamna 5 milioane din cate am inteles

34 +
pozele noastre
bebe

Mergi la inceput