Mamici de sept-oct 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Pai dc vreti si mancare, putem sa ne vedem la resto LA MAMA de langa Ateneu. Asta e un loc bun? Multe asa vad ca nu suntem, facem luni o rezervare si gata. Ora sa fie aceeasi, intre 6 jumate si 7, sa poata lumea sa vina.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

quote:
Originally posted by tasia

inni ai dreptate. Noi avem 30 de milioane/luna si stam si eu si el acasa.

Pai cum asa ?...aveti imobile inchiriate ?
Chiar, de asta am uitat. E misto sa ai vreo 2-3 apartamente inchiriate si sa n-ai treaba.Traiesti din chirii.

Poze

Inni 38+ cu ....

Mergi la inceput

Ileana eu sunt de acord cu "la mama", dar cred ca tr rezervare cam de astazi. Acolo, ca de altfel la toate "la mama"-urile, e full mai mereu...si risti sa nu prea gasesti loc daca suni in ziua respectiva.

Poze

Inni 38+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Alessia mi-am adus aminte dupa ce am inchis calculatorul ca nu ti-am raspuns si abia acum am intrat din nou si citeam postarile voastre. La 29 de saptamani am crescut doza la 1 pastila la 8 ore apoi una la 6 ore.Apoi le-am redus din nou 1 la 8 ore si apoi 2 si jumatate pe zi ca nu mai puteam sa dorm. Acum de o saptamana am luat 1 la 8 ore, iar de ieri una la 6.Sper sa nu ajung la una la 4 ore ca si asa ma simt destul de rau de la ele.

Roxana + Diana-Rahela(8.05.2002)+ Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

FLORY, n-am nicio presimtire(cred ca e de la nesimtire...a care zace in mine), dar luni am programare la dr. si cine stie cat zac pe-acolo.Dar, cine stie?

GETY, , ieri, sotul meu, constata cu mare mirare, cand ma mangaia pe spate ca pielea mea sta sa plesneasca, asa ca, stai linistita, ca o sa-si mai faca loc.

Apropos, fetelor, ce credeti ca facea Vio ieri, cand ma incercau durerile? Ma filma, ca si-a adus aminte ca nu are filmulet cu burtica, si era asa fericit ca vine BUBU...era in al 9-lea cer, dar a fost tzeapa.

37+RADU ANDREI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2

Mergi la inceput

Parca si Notquiteso a spus ca vine. Chiar prima a anuntat. Am retinut bine ? sau memoria mea de gravida e nula...?

Poze

Inni 38+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

eu sunt super extra mega ultra de acord cu LA MAMA!!!!!!

Floricika 37+ cu David Stefan
Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by floricika

eu sunt super extra mega ultra de acord cu LA MAMA!!!!!!

L-ai uitat pe cel mai banal "foarte"

Poze

Inni 38+ cu ....

Mergi la inceput

Tr sa-i anuntam pe aia sa-si consolideze podeaua, ca nu se stie...cu noi pe ea...ce se intampla...

Poze

Inni 38+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

quote:
Originally posted by inni

Tr sa-i anuntam pe aia sa-si consolideze podeaua, ca nu se stie...cu noi pe ea...ce se intampla...

Poze

Inni 38+ cu ....

Floricika 37+ cu David Stefan
Poze

Mergi la inceput