Mamici casnice (64)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

LA MULTI ANI FERICITI MIHA!
Sa fi iubita,fericita si sa ai parte numai de impliniri in viata!...Robert sa-ti aduca numai bucurii,iar sotul numai placeri!

OLGA si de la mine...eu sunt peste ocean ca si tine,in USA...DANELUTZA ne-a cam incurcat...CAMI e in Canada ca si tine,eu sunt in USA...mi-a placut postarea ta,mai aveam putin si dadeam la soricei....sa-ti traiasca flacaul si las ca trece perioada asta de nesomn....tin minte ca asa eram si eu,pana pe la 1 an...acum sunt ok,nu pot zice ca foarte bine,dar e ok...cred ca ne si obisnuim asa si nu mai ne dam seama...eu cel putin nu mai stiu cum era inainte de Robert...iti doresc sanatate si putere multa...iar puiului tot binele din lume

DANELUTZA asa deci,te gandesti deja la sot..pai cat stai in Ro de lasi atata mancare?...hai sa vezi ce repede trece si te intorci la el...sa vedeti dupa aia spor la...... si spor la bucatareli!

FLAVIA si las mai ca toti fac pana la urma la wc...eu nu ma stresez absolut deloc!

DOINA esti o scumpa plina de energie

Am facut si eu un tort alaltaieri,a iesit delicios,e reteta de pe DC...am poze daca vreti sa vedeti,sus la casuta...ca tot vorbeati de torturi si prajituri...puteti sa-l incercati fetelor care va plac cacaoua si ciocolata cu laune...hmmmmmmm,yami yami!!!!

Fetelor va ,fug la nani,pe maine!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Poze cu noi avem la casuta de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

la multi ani miha! esti o scumpa, si imi esti foarte draga!iti doresc numai dragoste si pace de la toti care iti sunt aproape! Sa fii fericita!!!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Un pupic la toata gasca.
Si doi pupici pentru Miha .LA MULTI ANI!

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Draga Mihaela LA MULTI ANI!!! si de la noi,multa sanatate si multi multi pupici pe obrajori

Dana cu Paul(8.09.2000) & Ana Maria(6.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

La Multi Ani! MIHA
asteptam cinstea
danelutza

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani ! Mihaela
Sanatate cuscra, sa traiesti,
sa-ntineresti, la nurori sa te gindesti
Viatza lunga, bucurii, alaturi de Robert si de sotzul tau

Mirela... incurcat rau borcanele, am vrut sa spun ca sint pasarele de noapte din zona ei, asha ca poate vorbi si cind e noapte in Romania. Ma duc sa bag ochiul sa vad tortul, poate ma mai ingrash putzin, ca taaaareeee-s anemica
Alina ce face Alexia ? Cum se mai simte ? Ploada mea s-a trezit la 6.30, pen'ca s-a dus tatsu la baie si cind a tras apa, parca a batut clopotul, ca Isabella era drept in picioare. Am spus soatzei tot ce aveam pe suflet la ora aia , asha ca tura viitoare sa se duca la parter sa-si faca trebaluiala, iar pe Isa la ora 7 am aruncat-o in patutzul ei. Dupa vreo trei miriile de impotrivire, a adormit bustean pina la ora 9.30.
Va pupicesc dulce pe toate, dispar ca-mi vine soatza cu fata de la biserica. Eu am lipsit astazi.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

LA MULTI ANI! MIHA

tot ce-mi doresc eu mie iti doresc si tie

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Buna dimineata!

Va multumesc mult de tot dragelor.Sunteti niste dragute.Aveti un pup de la noi.Si o si o si o prajiturica.

Dupa amiaza dupa ce servim fripturica,avem si tort! Fara lumanarele,ca e cam mic tortul si nu incap!

Stiti care e cel mai frumos cadou pe care l-am primit deocamdata?Dar nu cred csa fie altul mai frumos? O imbratisare si un pup dis de dimineata de la Robert,de parca ar fi stiut ca e ziua mea si tare m-am mai emotionat,ca mi-au dat lacrimile.Si....si....faptul ca am incaput in blugii mei cu talie joasa joasa de acum 2 ani!

Va pup

Miha

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

neatta.
bey scuze dar tare greu ma reacomodez.
dorm pe mine toata ziua.
sunt si nervoasa ca am casa bordel si nu reusesc sa le pun la punct;de cand am ajuns acasa alergam dupa uniforma,rechizite,carti si alte minuni pt. scoala.
Maine incepe Maia scoala.Este clasa a 2-a
Cat am fost in vacanta ne-au trimis de la scoala buletinul(carnetul de note) cu rezultatele la ultima sesiune de examene.Are numai si numai A pe linie. Nici nu ma gandesc sa ma duc la munca in iarna asta.Stau acasa cu ea sa invatam la fel de bine ca si anul trecut
Colegul cica am gasit motiv ca sa nu ma duc la munca

pup
o zi buna

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

hello fete!
MIHA,LA MULTI ANI!
Bey ,eu sunt bagata la bucatarie pana in gat. mi-am luat de la munte o oala de aia de sarmale si acum o incerc.
fii-mea e ca taica-su pe afara . ce treanba au ei ? se plimba!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput