Mamici casnice (64)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
georgi75 spune:
Bravo Cami.Sa-ti traiasca.
Dana spor la trebi.
Fetele am nevoie de o informatie urgenta.Maine trebuie sa-i fac exudatul Stefaniei si nu stiu daca trebuie sa-i dau sa manance dimineatza.Voi stiti?Are voie sa pape sau nu?
Hai salvati-ma...Ca nu vreau s-o las pe marti.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania
POZE
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
impreuna spune:
Hop si eu, venit in graba, citit in graba, raspuns si mai in graba
Mi-a facut sotul meu drag o surpriza meseriasha, ieri dimineata plecasem la cumparaturi dar vad ca iesim din orash si ne tot ducem... nu voia sa-mi spuna unde da m-am prins eu ca undeva mai departe. Si atunci panica pe mine: nu mi-am luat haine, trusa de cosmetice, camera foto, papuci...etc, etc. Scumpul de el numai radea si mi-a zis ca toate bagajele le-a pregatit el fara sa stiu si ca mergem sa stam 2 zile la Felix. Mi-a luat inclusiv costumul de baie :)))
A fost un vis
Acum am ajuns acasa si ma pregatesc sa plec peste 2 zile singura singurica la niste prieteni in Oltenia, doar maine stau in sanul familiei
Fla (sotie si mamica fericita)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lunna27/lunna27.jpg)
lunna27 spune:
Georgi eu as zice sa nu-i dai sa pape dimineata,dar totusi daca stai in dubii incearca sa suni inainte acolo si te lamuresc ei.Sanatate lui Stef!!!
Dana cu Paul(8.09.2000) & Ana Maria(6.09.2004)
ange spune:
eu astazi am umblat dupa ghiozdan si penar.si am tot umblat ca de!brem domne dealea cu nu stiu ce papusele imprimate care sunt acum la moda
Afara ploua de rupe si eu un frig de ma tot intreb daca nu cumva am gresit tzara
Dana si eu am primit de la finii mei o oala deaia de pamant pt. sarmale.A venit colegul cu ea acasa in bagajul de mana.I-am spus ca daca-mi sparge oala-l sparg si eu pe el
Chestia este ca am uitat instructiunile la mama poate cand va veni vremea sa fac sarmale ma ajuti tu ca nu as vrea totusi sa o pocnesc.
Flavia,bun revenit! si plimbare placuta.
beton coleg ai dar pacat ca nu a fost Moeciu in loc de Felix.Ai ratat ceva tare frumos
A! si ca sa nu uit pt. ca tot veni vorba de Moeciu.Senx pt. alegerea pensiunii.Ai fost inspirata.Super Bangala aia.Abia astept sa vin din nou in Ro! De la aeroport direct acolo ma opresc
hai ca se pare ca incet,incet imi intru in forma
vin cu povesti dupa cum imi vin in minte
somn usor
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
ange spune:
Georgiana,si eu zic la fel sa nu pape dimin. desi ma indoiesc ca are legatura exudatul cu papica.Dar ca sa nu bati drumul degeaba pune-ti si tu in geanta acolo o banana,un biscuite ceva sa-i dai dupa anliza.Sanatate maxima.
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
Danelutza spune:
Helloyyyyyyyyyyyyyyyyy, dar unde sintetzi ? In shomaj tehnic ?
Georgi nu ma pricep la intrebarea ta, dar... eu nu i-as da papitza, decit sa mai mergi o data, mai bine pui mincarica la pachet.
Mey adicatelea iar pleci la plimbarica ? Frumos cadou tzi-a facut sotzul. Dar ai grija ca miine trebuie sa dai aici la casnicutze o feliutza de tort virtuala.
Mirela unde-i tortul in poza, ca nu l-am gasit
Ange bine ca itzi revii, vezi ca am marit familia noastra cu inca o canadiana, adica o mamicutza din zona ta
Dana ai gatit de facut sarmalele, sau le-ai si papat.
Cuscra eu vreau tort . Daca nu-l dai azi, am sa ma sacrific miine, cind maninc doua feliutze. Apropo, aici ai bagat un oki
Ia vezi ce vrea individul cu ochelari de la viatza ta ?
Doina, Olga, Lunna, Adinella, Olga, Alina... hei, fac prezentza... lipsitzi cam toate mamicutzele la apel, dar... inainte de a ma duce la culcare, va tzuc dulce pe toate , inclus cuscra mea
![](zana.gif)
![](icon_smile_wink.gif)
georgi75 spune:
Multzam fetele.
M-am documentat intre timp, am cautat si aci pe DC.Se pare ca nu trebuie sa-i dau sa pape nimic.Nici macar apa.Asa ma gandeam si eu dar am vrut sa fiu sigura.
Flavia super surpriza.Sa-ti traiasca al tau coleg.
In rest, vad ca e cam liniste pe-aci.Io sunt pe metereze.Fac ciorbica Stefaniei ca maine avem de colindat. si sunt prin zona.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
POZE
ange spune:
quote:
Originally posted by Danelutza
Ange bine ca itzi revii, vezi ca am marit familia noastra cu inca o canadiana, adica o mamicutza din zona ta
care,cand si unde e^
![](icon_smile_big.gif)
Danelutza spune:
Olgaaaaaaaaaaaaa treci la apel, c-au aparut pasarelele de noapte, Cami, Mirela
Acum, fara gluma, sper ca sintetzi bine, Tony, sper ca se simte si el bine
![](zana.gif)
![](icon_smile_wink.gif)
georgi75 spune:
Avem o noua casnicuta aici.Olga.Ea locuieste pe-acolo.Vezi in spate vreo 2-3 pagini.
Danelutza am postat in acelasi timp.Acum am vazut si raspunsul tau.Mersic de sfat.
POZE