Mamici casnice (64)
Raspunsuri - Pagina 8
mariussimiuc spune:
Flavia,ce spui tu acolo?Eu am baiet mare de-acu! Am scapat de pampers,gata! Nu-i mai pun nici noaptea! Mai aveam juma de bax de scutece pe care le-am facut vant,sa nu le mai vad!
Multumesc pentru urarile in avans. Ce bine ma simt! Eu sarbatoresc in seara asta,dar cu sotul si maine cu prietenii.
Asa ca am fugit la treaba! Am un chef ca dupa vreme... Ploua si e urat! Robert a adormit deja de pranz! Tare as mai dormi si eu ca aseara mi-am facut de cap pe mess.
Va pup
Miha
mariussimiuc spune:
Am uitat sa va intreb...Ati facut (vreodata) frisca cu robotul de bucatarie? Cum ati procedat? Io pan' acu' am prestat la mixer,da' la asta nush cum se face.Si nici in carticica nu scrie. offf...
Miha
alexa si mami spune:
olga, bine ai venit! sper sa-ti placa la noi:)
miha, la fel fac si eu numai la mixer, ca m-am lecuit odata cind am stricat 1l de frisca, incercind sa o bat la robot. eu zic sa nu te risti. petrecre frumoasa deseara!
doina, esti un exemplu demn de luat in seama. decit te citesc si imi vine cheful de viata
alexa mea e kkicoasa, dupa 2 reprize de voma de aseara si o noapte aproape alba. fac iar mincare de regim
alexa
mariussimiuc spune:
Alinuta,am reusit sa o fac la robot.Cu buchea mea de engleza am reusit sa inteleg cam cum se face si a iesit bine.
Miha
Danelutza spune:
... salutici si de la mine pe ziua de azi
Cuscra sa nu uitzi sa bagi o foto cu tortul, asta ca sa papam si noi miine de ziua ta
Georgi multzumesc de... , itzi transmit si eu tzie virtual . Reclama am facut-o pentru ca scriam si eu si Olga la un sobiect, nu dau titlul , si s-au format grupuri si bisericutze, ai o problema de-ti crapa maseaua si nu te baga nimeni in seama. Aici la mamicutze, de bine de rau, sintem unite
Flaviaeu cu cuscra sintem pasarele de noapte, ziua trebaluim
Mirela imi sta gindul la Romania, dar mi-e mila si de saracul barbat ca ramine singurel, acum ii fac mincaruri, sucuri de roshii cu carnitza, bag la congelator, macar sa nu aiba grija mincarii, sa aiba doar grija noastra
Alina sanatate Alexiei, si a mea a urlat asta noapte, iar dupa jumatate de an de dormit bine, i-am bagat tzitza in gura, a adormit dupa aia mititca. Cred ca a visat ceva urit, ca s-a lipit de mine, de nu ma lasa sa respir.
Dana ch buna cafelutza ta, mersic, dar daca beau acum nu mai dorm la noapte, asha ca o pastrez pentru miine dimineatza.
Doina eu in week-end ca si tine, muncesc, mai putzin datul cu var, in rest, smotru si iar de la capat. Spor la varuiala, sa iasa cum vrei tu.
Andora ce face Gogo, i-a mai trecut burtica ?
Olga ce face Tony, se simte mai bine, a dormit, a papat ? Tu cum te simtzi ? Pupici si voua si sanatate multa
Lunna, Lucia, Dana banana, Bianca, Maria2mami, Cami si pentru voi, dar unde sintetzi ?
Dispar sa fac lasagna, mi-a luat soatza mashina de preparat pastele in casa, asha ca acum fac aluaturi si dupa aia confectzionez pastele.
Danelutza spune:
Olguta sa-tzi treaca migrena si ... lui Tony. Sa-ti iasa prajitura buna, vezi ca aici punem poze cu prajiturile, iar mai apoi obligatoriu si rezeta scrisa
Mey, dar unde atzi disparut ?! Aha... pregatitzi... ... eu ma pregatesc sa vin la papitza
Danelutza spune:
Olga mai e Cami (ange) din SUA, dar abia de citeva zile s-a intors din Romania si-i in refacere de fus orar
mariussimiuc spune:
Sunt prin zona,dar nu prea mult ca m-is "depresata" si nu vreau sa va transmit din starea mea.
Va multumesc de urari si ne "simtim" maine la o cafea si la o prajitura.
Va pup
Miha
georgi75 spune:
Depresata azi?Acum?
Nu ai voie!
Hai Mihaela capul sus...Io astept sa treaca de miezul noptii sa te urez.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania
POZE
georgi75 spune:
Uite ca m-am intors....
LA MULTI ANI MIHA!SA FII FERICITA SI IMPLINITA IAR BEBE ROBERT SA-TI ADUCA NUMAI BUCURII.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania
POZE