Mamici casnice (64)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

aici sunt
va urmaresc din umbra si-l astept pe tati sa iesim la cumparaturi.
cautam pe google depre dispozituvu' ala impotriva ciinilor. ma bate gindu' sa-mi iau unu'

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

vorbesti de lup...........

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Luna tin pumnii si eu.Sanatate multa.
Cu serviciul...greu.Si eu am incercat sa ma replofilez in lunile astea de dupa CIC dar tot scoala ma asteapta.Nu stii cum s-o mai dai cu astia.Ba esti prea tanar si nu ai experienta...ba esti prea batran si nu au nevoie.

Mai fetelor....ia sariti si cu idei de papa ca io nu mai stiu ce sa mai fac.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania[/url]
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

am plecat la spart de bani, yupiiiii!!!

alexa

Mergi la inceput

sparge,Alinuto ,sparge ,ca maine e randul meu.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

www.topgirls.evonet.ro/fun/stai_calm_cand_iti_cade_netu.htm" target="_blank">....www.youtube.com/watch?v=BB4oVyNHEII&mode=related&search=" target="_blank">asa sunt oare copii din ziua de azi???

Maria

Mergi la inceput

si io' acusica , pe la 3 jum....la spart de card-uri

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by maria2mami

www.topgirls.evonet.ro/fun/stai_calm_cand_iti_cade_netu.htm" target="_blank">....www.youtube.com/watch?v=BB4oVyNHEII&mode=related&search=" target="_blank">asa sunt oare copii din ziua de azi???

Maria

Dar ii mai spuneau si bravooooo, copilul n-are vina dar parintzii ... ... sau mai bine... , ca tot nu-s in stare decit sa faca ...

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

bey ,nu-mi vine sa cred!
am auzit bine?

Dana

Mergi la inceput

Bey faza tare e ca io' nu stiu ce zice aia mica acolo....mi-a trimis o prietena pe mess si mi-a scris si ce zice....doar esentialul.

O "pun" la mama

Maria

Da' la prima v-ati uitat ............unde scrie [ bang ]?

Mergi la inceput