Mamici casnice (64)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

buna ziua!

multzam de cafei cuscra.mai, da noruca ce face tota ziua? ca ginerica nu citeste ci doar mananca si calcu.de iesit afara fff rara.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Moama,ce de cafea am gasit aici! Multumesc!

Andreea,nu mai fi suparata,toate trec.Si apa vine! Eu nu am apa calda de o saptamana,m-am saturat de incalzit si de spalat in lighean. Ce face Gogo?E mai bine? Sau tot asa? Daca nu si-a revenit incearca cu Furazolidon,este si pentru copii.Eu asa l-am "reparat" pe Robert cand am avut probleme.

Bianca,bine ai mai venit pe la noi!

Va pup

Miha

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

ma bag si io ca musca-n lapte.da ce varsta are copilul Andreei? nu merge cu IMODIUM?

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna dimineatza si multzumesc de cafelutza

Cuscra multzam pentru ricetta, am s-o construiesc dar cind ma intorc de la Romanica, ca acum numai la asta nu-mi sta mintea. Si zici ca sint ca o sirena ... ? uauuu ce bine ma simt, e drept o sirenoaica mai umflatzica, dar tot sirena se cheama, nu ?
Dana ch multzumesc de complimentele la adresa Isabellei.
Bianca trimite feciorul la joaca, si treci aici la palavre... ce credeai ca gasesti alta cuscra mai buna ?
Mirela ... e mare motzata mea, acushica o marit, ma duc in petzit la cuscra cu ea.
Andreea... seamana cu verishoara un picutz. Si zici ca mergi la soacra in perioada cind sint si eu la Iasi ? ... asta-i pentru maselutza ca sa treaca sa papi prajitura facuta de cuscrella cind mergi in vizeta la ea.
Doina cind termini de facut prajitura, baga si la noi o bucatzica, poate-mi trece pofta
Lunna nu ma pun la diferentza de 5 ani, daca cupiii se plac, sa le fie de bine , gata tac, ca ma ceteste cuscra si ma aranjeaza cind vin la Iasi.
Flavia ... era mortala cum dormea, dar daca faceam poze cum era inainte de adormit, te umfla risul, statea pe burta mea, tragea bine de sutien si bineintzeles ca sugea, ca deh, trebuia desertul, fara nici vorba sa doarma.
Si pitica mea tot pe linga oala face, adica in pampers, ca la mare s-a dezobisnuit sa mai ceara kkkk
Maria2mami... aveam pupici rezervatzi si pentru tine, na.... , sa-ti treaca supariciul ca ai ramas fara serviciu. Pupici si pentru mamicutza ta, sa sprijine casa bine.
Georgi... pupicutzi la vaccinutz

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by maria2mami

Luuna....mult curaj si sanatate muuulta, suntem alaturi de tine.

--------------------------------------------------------------------------------

Multumesc Mmiha pt incurajari ,azi dupa-amiaza abia ajung la dr,sper sa fie ok....Nasol cu serviciul,cand ma voi hotara sa ma apuc iar de munca,trebuie sa-mi caut si eu ca nu vreau sa ma mai intorc la cel vechi,dar cand esti si mai invarsta chiar ca e nasol,nu se mai uita nimeni la tine.Stiu din experienta mamei mele.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Luuna....acum tata e in aceasi situatie, are 52 de ani cine naiba se mai uita la el....si e asa de stressat, ca are rate si datorii...offff
Cel mai frumos cadou de 8 septembrie cand e ziua lui.

Suntem cu gandul la tine...o sa fie bine

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

fla da au plecat musafirii,dar imi pare rau,mai ales dupa nepotel,ca ei fiind in germania e mai greu sa-l vad,nu au nicio sapt de cand au plecat si deja imi e dor de el,asa e cu copii nostrii nu pot sa faca kk decat intru-un scutec curat.

mmmiha de faceti baie la albie,nu e apa calda....naspa cu serv mai ales pentru tatal tau mai ales ca nu mai are 20 de ani si greu....dar lasa ca se va rezolva cumva.

georgi fata cuminte si curajoasa

cuscra nici norata nu-i mai bunacalc toata ziua daca se poate dar eu o scot afara fortat si cu program pe calc ca altfel nu se poate.

danelutza sarumana de laude,o cuscra cumsecade ca mine nu mai gaseste bianca

miha hai la mine avem apa calda cata vrei.

doina baga si aici o bucatica de praji si eu o faceam dar nu am mai facut de mult.

mirela,luna pe toate

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Miha,taticul tau e nascut in aceeasi zi cu mine.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

stiam, am mai zis io' mai demult da cred ca ai ratat postarea

Alinuta...pe unde-i umbla piciorusele?

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

nu stiu unde e.
online n-am vazut-o azi.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput