Mamici casnice (64)
Raspunsuri - Pagina 22

diadaniela spune:
bey ,terminati cu scuzele.
eu va spun clar !
mie nu-mi place la munca!
daca eu ma duc la munca cine mai bantuie prin Mall?
aud?
Miha ,hai ca iti dau si tie o Tamaioasa.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana

georgi75 spune:
Bananutzo
Vreau si io o tamaioasa....Ca de cand stu cu cupilu acasa...m-am cam prostit si am dat-o si pe bautura.
Olga si tie ca tare la obiect ai fost.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania
POZE

diadaniela spune:
sticla e aproape plina. care vreti veniti aproape.
asa!
si mai aproape!
poftiti!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana

Danelutza spune:
Dana banana ma inscriu si eu la tamiioasa, in avans pentru ziua ta
Cuscra nu te-am urat de soacra, ca trebuia sa spun socrii, si m-am gindit sa-i rezolv eu cind vin la Iasi
Fetelor va multzumesc de uraturi, valiza e gata , eu am emotii de nici n-am mincat azi si nici n-am putut sa dorm la amiaza
. Stiti ce am facut dimineatza ? Am pus posheta
pe umar, geanta de la bagajul de mina intr-o mina (ca si ala are vreo 10 kg) si Isabella de minutza, ne-am plimbat prin casa, sa vedem cum o sa fie la aeroport.
Acum sper sa iau soarele de aici sa-l duc si la Iasi, ca altfel ne prinde iarna in zona.
Tot eu Am uitat sa va spun sa mai trecetzi pe la subiectul Doinei de la ajutoare, eu l-am tzinut ieri pe prima pagina, dar mi se pare caraghios sa tot intru, sa mai schimb o virgula si sa apara iar pe prima pagina.

lunna27 spune:
Mai Dana dar da la toata lumea,ca-mi facui pofta!!!
Dana cu Paul(8.09.2000) & Ana Maria(6.09.2004)

diadaniela spune:
Danelutza ,drum bun si zbor lin!
hai ca v-am dat la toate!
edit: de Tamaioasa vorbeam.
Dana

lunna27 spune:
Scuze,dupa aia am vazut ca ai servit la toata lumea !!!Ai fost mai rapida la scris ca mine
Dana cu Paul(8.09.2000) & Ana Maria(6.09.2004)

diadaniela spune:
fac niste curse intre vinete si calculator...
de nu-ti vine sa crezi.
Dana

ana_a spune:
va mai citesc cand am timp, de scris nu am mai scris pentru ca nu am avut ce....acu ca tot citeam postul mathildei nu m-am putut abtine sa nu scot limba cam asa
Eu fetelor sunt stresata rau...ca uite ce repede au trecut 2 ani si nu am reusit sa-mi gasesc inca serviciu...nu ca nu mi-as dori eu sa mai stau acasa dar nu-mi permit
Va pup!si sa auzim de bine!
Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....
ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii

diadaniela spune:
mai Anuto ,tu ai vazut Tamaioasa si ai vemit repede!
hai nu te intrista. o sa gasesti un job bun.
o sa vezi!
Dana