Mamici casnice (64)
Raspunsuri - Pagina 18

georgi75 spune:
Helooooouuuu
Venii din plimbari...si acu vaz ca am de cetit.V-ati pus pe treaba nu gluma.
Cami nu mai zic nik.Vad ca luasi .Poti sa faci ce vrei tu cu colegu'.Iti dau voie.
Va pe toate.
Fug sa recuperez.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania
POZE

Danelutza spune:
Olga pe mine nu m-a controlat la Iasi, dar erau saracii italieni adevaratzi, i-a desfacut unuia valiza si-i intindeau nadragii. Pe mine m-au intrebat ce-am in valiza, le-am explicat haine, ciocolati si cafea
Cami tu esti sigura ca vrei sa te tamponezi cu Olga, sau itzi faci intrarea sa-l vezi pe vecinul ei ? Gata m-am ascuns , nu da... lasa-ma sa trancanesc si eu, ca dupa aia pina pe 17 septembrie va dau voie sa vorbitzi de toate
Cuscra unde-ai disparut, ce-ai facut la medic. Vezi ca-ti trimit pe pm numarul de tel de la Valea Lupulica, poate... vorba lui Cami, ne tamponam si noi intr-o zi cu soare

ange spune:
Olga,primit.cum am timp te bag in listuta mea si ne vorbarim.
acum plec la sedinta cu parintii.
Danelutza,tu ori pleci in Ro. draga mea? nu am inteles prea bine
Bananuto,tu ce facusi fato astazi de nu ai dat nici un semn de viata? dar tu Alinutzo?
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

mariussimiuc spune:
Am povestit aici ce-am patit si ce-am facut la medic astazi.Nu mai am puterea sa mai povestesc o data.Sunt deprimata rau. Sper sa-mi revin.
Va pup
Miha

andora spune:
Miha pai de povestea ta dadui cand am deschis DCul si nu-mi venea sa cred, eu nu stiam de aschie de nimic, of Doamne sa treaca odata toata minunea si sa fie bine si cu anestezia si cu tot . Nu ma gandeam ca se poate ajunge la operatie, dar este una simpla si uzuala si va fi bine, iar de anesteziat il anesteziaza total fiindca e copil.. uf dar medicul v-a zis de operatie, e sigur, nu mai poate da inapoi nimic cu antibioticul?
Dana, Danelutza, Olga merci , durrea nu'sh de la ce era, mi-a trecut dupa ce am beut cafea si cred ca de la tensiune se tragea. Mica rau. Olga asa e daca eviti ce spui tu nu mai doare asa, si daca mai inchizi si ochii e si mai bine, insa.... cine ma lasa?
Asadar concluzia o trag din ce citesc, canadiencele au vecini bengosi, Olga si Cami intalniti-va maica sa faceti schimb de impresii, numa fie-va mila de bietii muritori si bagati bozeeeee cu croati, musculosi si ce mai prindeti . Mda, glumeam, abia imi trecu capul nu vrem sa ma ia din nou vorba Danelutzei
Cami super, ce misto cu step=ul.... bafta!
In rest va doresc mare succes cu bebei nedormiti si kkciosi, stiu cum e si nu e prea frumos, cand are uca perioade de-astea tot incerc sa ma gandesc ca e copil si asa fac toti si trece, insa uite cnd nu reusesc sa privesc per ansamblu imi prind urechile in boli si maraieli si ma aleg cu dureri. Bafta sa nu faceti ca mine si cei mici sa treaca peste toate cu sanatate
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Ajutor pt Dan

ange spune:
Miha,imi pare rau.sincer.poate nu ajungeti chiar la operatie.
Anestezia este nasoala.Maia a vomat mult si a durut-o gatul de la intubat.Nu te speria.Nu dureaza mult.La noi,la operatia de polipi a durat 30 de min. cu pregatit,cu operat si cu trezit.Anestezia nu dureaza mult.Max.10 min.
Nu trebuie sa te ingrijorezi.Va avea nevoie de apa multa.Apoi supe,apoi creme,piureuri si de a 2-a zi treptat treptat introduci mancarea solida.
Poate foarte bine ca dupa anestezie sa nu vomite,sa nu-l doara gatul si deci poti linistita sa-i reei copilului rutina zilnica.Nu este o regula.Cu cat sunt mai mici,cu atat este mai usor.
hai sa ne aduci vesti bune.
tin pumnii.
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

ange spune:
Miha,si ca sa-ti bag mortul in casa asa cum mi l-a bagat si mie un medic inteligent iti spun ca anestezia generala scurteaza viata cu nu stiu cat timp
Cretin medicul ala care mi-a spus bazaconia asta.Nici acum nu mi-am scos din cap chestia asta.
Eu am 3 anestezii generale pana acum.Oare cate zile mi-au ramas de trait?
somn usor.
ange,mamica de 2 ori
foto

lunna27 spune:
'neata!! !!!!!
Hai mai Cami,scurtzeaza viata??Nu mai zic ca cea mica a mea are 4 anestezii generale !Curaj Miha,o sa fie bine!
Dana cu Paul(8.09.2000) & Ana Maria(6.09.2004)

Dana_ch spune:
"neata fetele
nu mai gaseam subiectul,era taman pe pag 3
miha o sa fie bine
luna mersi de cafea. Poze cu
Lucas
poze noi

lunna27 spune:
Pai vad ca e activitate aici ,nu gluma!!!
Dana cu Paul(8.09.2000) & Ana Maria(6.09.2004)