Din Botosani ? (2)
Raspunsuri - Pagina 8
ina C spune:
nanami, mai bine l-ar vedea un doctor!
la forme usoare noi folosim glicerina boraxata, parca, e f amara, dar face treaba buna.
Sanatate multa!
ina C spune:
alayna, ma duc sa ma culc, dar vreau sa fiu printre primii care iti ureaza ""La multi ani!".
ina C spune:
alayna, sa fii fericita si iubita si fara griji!
numai bine din partea familiei mele,ina C
Oanacn spune:
La multi ani anayna!
Fetelor pitica mea are 12 zile.
Vedeti poze in album, nu prea am timp sa scriu, e tare greu cu trezitul asta din 3 in 3 ore. Sunt rupta, noroc ca ma ajuta mama.
Va pupic si va mai scriu cand mai apuc.
Poze
Varsta Bebe
hanako2004 spune:
LA multi anidraga alayna
multa sanatate si numai bucuri
OANAcn felicitari pentru bebitasa-fie sanatoasa,mancacioasa si sa va aduca numai bucuri si armonie in casa voastra
e scumpica foc
ma bucur ca ne-ai dat un semn si ca esti bine
treaba cu trezitul din 3 in 3 ore se intampla la orice bebel mic multa bafta si putere
-nanami draga imi pare rau de putulica al tau ..dute si tu la un medic maine sa vezi ce spunepupici multisi insanatosire rapida
o zi buna tuturor
ALAYNA sa o faci lata si iti doresc o zi frumoasa si cu multe cadouri
POZE malaysia
malaysia2006
irinaEMILY2005.01.06
POZICI NOIEMILY sufletelul nostru poze
cine se trezeste de dimineata departe ajunge
nanami spune:
buna dimineata
ce ce ce ????/ azi e ziua lui alayna ????
alayna "LA MULTI ANI", sanatate si tot binele din lume
poate vii si tu azi pe aici cu ceva de baut
fetele , multumesc , azi se simte bine , se pare ,
G.K.R
poze noi
nanami spune:
aaaaaaaaaa
oana bine ai revenit , sa-ti traiasca printesa , sa fie sanatoasa , si tu , rabdare si putere
G.K.R
poze noi
alayna spune:
Fetelloooooorrrrrrrrr,vai ce surpriza mi-ati facuuuttttt
Nu-mi vine sa credddddddddddddddddddd,nici nu-mi trecea prin cap ca veti afla
Chiar Ina,de unde stiai?
Fetelor va multumesc din inima pentru urari,sa fiti si voi sanatoase,iubite si sa aveti parte de ceea ce e mai bun in viata.Va iubesccccc
Eu va invit la o petrecere virtuala,haideti sa ne facem de cap olecutica Sunteti invitatele mele
Ia bagati cate un click acilea sa vedeti ce v-am pregatit....
www.greatamericancoffee.com/images/about_us_lft%20coffe.JPG" target="_blank">cate o cafelutza , cate un cappucinooo buuunnnn, www.brisbanesbbqstobanquets.com/images/photos/desserts.jpg" target="_blank">prajiturele,cate un energizantsa fim in forma,ia bagati un ochi aici sa vedeti
www.westlakewine.com/ProductPics/beer-selection-large.jpg" target="_blank">frigiderul plin cu bere,totul e pentru noi,bineinteles nu poate sa lipseasca
www.mozzicatobakery.com/pix/g_cakes.jpg" target="_blank">trei torturi pentru noi , pe gustl fiecaruia,cu frisca,fructe sau ciocolata...sa vedem mai departe...offff,era sa uit ce era important www.brownpalace.com/images/champagne-pyramid-lg.jpg" target="_blank">sampaniaaaaaaaa ,habar n-aveti cat am stat sa aranjez paharele in forma de piramida
www.beercations.com/assets/images/hot_beer_girls.jpg" target="_blank">am inceput sa beau,venitiiiii????
Totul e special pentru voi fetelor,sunt retete secrete sa nu ingrase....asa ca....haideti nu stati pe dreapta....serviti va rog
Oana,bine ai revenit ,sa-ti fie sanatoasa fata si sa te bucuri de ea din plin
Pup toate fetile cucuiete
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
ina C spune:
Multumim, multumim, alayna!!!!!!!!!!!!!!!
Iar tie distractie placuta si o zi minunata!
Ce intrebare...cum sa nu stiu cind e ziua ta, stiu la toata familia.
Ca nu reusesc sa ajung niciodata la voi, asta e partea a doua.
Pupici si de la Radu!
alayna spune:
Multumesc mult Ina,esti o dulce
Pupa-l si pe Raducu din partea mea
Te asteptam mai des la noi
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)