Din Botosani ? (2)
Raspunsuri - Pagina 23
Oanacn spune:
Hop si eu p'aici. Eu am terminat Eminescu - mate fizica in 93 si l-am avut la mate pe faimosul Pricope. Eu imi amintesc toti profesorii din liceu, ca referinta negativa a fost profa de engleza, nu dau nume, nu vreau sa ma trezesc cu rosii in cap, dar era tare rea si afurisita si nici nu mi s-a parut o persoana de caracter sau un cadru didactic bun.
Intr-adevar imi amintesc cu cea mai mare placere de anii de liceu, am avut niste colegi minunati, cu multi dintre ei inca mai pastrez legatura.
alayna cum mai e dulcele targ al iesilor, imi lipsesc plimbarile de toamna pe Copou si barul moby dick din puskin. Mai exista?
Pupici la toate si nanami bafta multa in rezolvarea problemelor.
Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze
Varsta Bebe
alayna spune:
Oana,am vazut pozele din studio,sunt super,bune de pus pe coperta revistei
Am dat si comment la vreo 2 poze
Ce fata frumoasa ai o adevarata printesa
Azi am fost ocupata,am avut un sac de vinete,de vreo 14 kg si am copt cateva,restul le las pe saptamana viitoare ca m-am fript la degete
Acum pap branzoaice cu branzica
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
ina C spune:
Mama, ce harnicuta esti alayna!
Sa stii ca merg coapte si la cuptor.Nu sunt la fel de aspectuoase, dar macar nu te frigi.Ce mai face sora lui Luci?Dar sora ta?A inceput scoala?
nanami, daca as putea te-as ajuta cu colegele.Poti sa-mi pui pe mail niste nume si daca cunosc...
O zi de toamna minunata va doresc la toate!
La noi deja e soare si vom sta mult afara astazi.Ne mai bucuram de vreme cit se poate.
ina C
As mai propune un subiect despre plecarea voastra, fetelor din strainatate...poate ne gindim si noi cele ramase aici.
Ati citit despre scandalul cu un membru DC de pe primele pagini?
ina C spune:
Oana , am stat si eu in Puskin,in P7 si P5.
Si acum dupa 10 ani mai am vise frumoase "ca sunt studenta".
Am fost in iunie la intilnirea de 10 ani de la absolvire si m-am mai linistit putin.Oricit ne-am zbate noi acei ani nu se mai intorc.
Si cind ma gindesc ca abia asteptam sa scap de camin..
ina C
ioana spune:
Buna dimineata! Eu nu am mai scris decat o singura data la acest subiect, la inceput, dar iata ca revin. Va salut pe toate si in special pe Oana (Oanacn), singura pe care se pare ca o cunosc. Oana, am facut aceeasi scoala, scoala generala 11, eu am fost in a VIII-a C, tu in a VIII-a B, daca imi amintesc bine (deh, batranetele). Am terminat liceul economic in 1993 si am fost colega cu Cristina B. De la ea stiam ca ai plecat in America si uite, acum ne intalnim pe un forum dedicat mamicilor si copiilor...
Noi am avut, acum 3 ani, intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului, am facut petrecerea in tabara de la Agafton, a fost foarte frumos. Desi vin rar la Botosani (numai cat sa las, respectiv sa iau copilul de la mama mea, dar rar, de 2 ori pe an), tot merg putin la plimbare in parcul Eminescu, in speranta ca voi intalni vreo colega, un coleg care-si plimba copilul... Va urez toate cele bune si sper sa intru mai des de acum inainte. Ioana.
hanako2004 spune:
buna gagicutelor
eu am terminat LA liceul sportiv L.P.S2001 ,diriginde mi-a fost Popovici prof de fizica...yoiii ne facu si ala viata amara
uneori imi vine asa un dor de colegi si fosti amici... insa putine sanse sa mai iau legatura cu ei.........
acum sunt cu emilica si nam loc de easa va povestesc cum am ajuns aici ..insa revin..poate dupa ce emilica face amiazasi va povestesc intreaga poveste
o zi buna si multi pupici
POZE malaysia
malaysia2006
irinaEMILY2005.01.06
POZICI NOIEMILY sufletelul nostru poze
cine se trezeste de dimineata departe ajunge
Oanacn spune:
Buna fetelor, va doresc o saptamana excelenta!
Noi am avut o duminica foarte plina, am fost la biserica si ne-a citit preotul molifta, dupa aia am fost la restaurant la si la plimbare.
Ioana ce ma bucur sa gasesc cunostinte comune. Ai fost la Lungu Lucica in clasa, eu in B am fost, nu te inseala memoria .
Sa-mi trimiti si mie o poza, poate te recunosc. Nici Cristina B nu-mi dau seama cine e, a fost in clasa cu mine in generala?
Hai sa va spun eu cum am ajuns in America desi nu e foarte mult de povestit. Am terminat facultatea in '97, dupa care mi-am luat o binemeritata vacanta de 5 luni, timp in care am stat pe capul mamei, m-am plimbat la munte, la mare si iar la munte... dehh. In '98 in februarie am zis, gata e timpul sa fac ceva cu viata mea, asa ca mi-am luat desaga in spinare si m-am mutat la Bucuresti. A inceput goana dupa un job, lucru care nu s-a dovedit asa usor cum am crezut, dar dupa o luna jumate de interviuri , nervi si alergatura, am gasit.
Toate bune si frumoase,lucram la stat un job sigur, usurel, fara prea mult stres. Dupa 1 an si ceva, am simtit ca e timpul sa incercam si altceva, asa ca iar am inceput nebunia cu interviuri, trmis CV-uri peste tot.
Norocul meu, am raspuns la un anunt din romania libera, pentru o firma din statele unite. Am avut 2 interviuri telefonice cu ei, dupa care unul in Bucuresti cu un reprezentant al lor, si 6 luni mai tarziu eram aici.
Imi amintesc si acum primele impresii, eram bulversata, putin infricosata ca nu stiam pe nimeni aici, totul era de 10 ori mai mare decat acasa, autostrada era ca o pista de avion, palmieri peste tot, clima tropicala, totul verde, curat si frumos ingrijit. Uitandu-ma in spate, eu cred ca am luat decizia potrivita.
Ei bine , tot aici sunt 6 ani mai tarziu, cu o minune mica in brate pe care o iubesc la nebunie.
Hai ca m-am cam intins ca o zi de post.
Pupici la toate
Poze
Varsta Bebe
ina C spune:
Oana, ce poveste frumoasa!
Sunt destul de rare aceste povesti si cred ca stii si tu asta.
Te felicit!
Si ma bucur fetelor ca va cunoasteti si ca v-ati regasit.
ina C
Oanacn spune:
Ina locuiesti in Botosani? Eu am stat in Iasi in P5 un an (cand am avut pile ), unul in Codreanu si restul in P8.
Tare-mi mai placea copoul, mai ales toamna... .
Poze
Varsta Bebe
ina C spune:
eu am stat in P7,P5,Tirgusor si ultimii 2 ani in Codrescu.
Si mie mi-a placut mult.
ina C