Din Botosani ? (2)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

N-am nici un chef de nika ...

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

si tu???? si eu , daca-ar durea lenea asta , cred ca acum as fi la urgenta , as urla ca din gura de sarpe.

G.K.R

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanacn spune:

alayna aici nu se da atat concediu ca in Romania, numai o luna. Daca lucrezi la stat primest 3 luni, la privat depinde de contract. Mama va sta pana in decembrie ca tre sa se intoarca si ea la lucru, dar vine soacra si o schimba. Sper sa rezist cu soacra 6 luni in casa .
Nu stiu ce s-a intamplat in ultimile zile, in diferite locuri din statele unite tot se impusca prin scoli. Tot felul de copii anormali cu acces la arme iau ostatici, impusca la intamplare, te si sperii.

Va doresc un weekend placut, nu stiu daca mai am timp sa intru in weekend, avem program de distractii
. Abia astept.

Pupici la toate

Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze

Varsta Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

buna ziua fetelor
ce mai faceti?
inaC are mare dreptate...ar trebui sa schimbam putin imaginea si sa facem ca subiectul sa fie mai in floare
(alayna,nanami ce ziceti?eu zic ca ar fi mult mai interesat si mai placut
o zi buna

POZE malaysia
malaysia2006

irinaEMILY2005.01.06
POZICI NOIEMILY sufletelul nostru poze
cine se trezeste de dimineata departe ajunge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Fetelor,
propun sa abordam niste subiecte care ne privesc pe toate si sa discutam pe marginea lor: copii, soti, gatit,plimbari, gradinarit, carti, filme, impletit, tinerete, ani de liceu, facultate, colegi, profi, vise, realizari, parinti, educatie, pasiuni, activitati zilnice,serviciu etc etc
Asta pt ca deja ne-am imprietenit si pentru ca subiectul se va pierde in scurt timp.
Rugam pe cele mai cuminti( alayna, nanami) sa stabileasca subiectul, perioada cit il vom discuta etc etc.
E o propunere, sa nu aruncati cu pietre!
ina C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Eu ma abtin
Stabiliti voi ceva
Eu am sa va urmaresc

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Mergi la inceput

alayna,
mi se pare mie sau ai un ton suparat?
Nu asta a fost intentia mea, ca si data trecuta de altfel.
ina C

Mergi la inceput

hei,hei nu va suparati, nu va certati

eu sunt de acord , numai ca acum am f. multe probleme, si daca incep sa le insir..........
sincer acum nimic nu-mi trece prin cap , asteptam de la voi ceva idei , nu-i asa alayna???

G.K.R

poze noi

Mergi la inceput

Dar nu se cearta nimeni, nanami!Mie mi-e draga alayna, asa ca nu am cum sa ma cert cu ea.
Hai sa incepem cu liceul, vreti?
Eu am terminat "Laurianul" in 1991, sectia informatica.
Au fost niste ani minunati, mai ales ca am "prins " revolutia in clasa a 11-a si din decembrie pina in iunie nu am facut scoala mai deloc.
Dintre profesori, de referinta pentru mine a fost Parpaluta.Il cunoasteti?Am invatat multe de la el, nu numai matematica si imi amintesc mereu cu mare placere.Pe ceilalti i-am cam uitat!

Voi?
E doar o timida incercare subiectul meu,deci...
ina C

Mergi la inceput

liceul!!!!!!

eu am facut la "pedagogic" profil filologie , am terminat in 1995. si la mine au fost niste ani minunati , mai ales ca mie nu mi-a placut cartea , deci va da-ti seama ce distractii au fost pe capul meu
eu am venit in botosani din clasa a-10-cea , pt. ca am fost plecati pe santier (bistrita) si daca ai mei s-au retras la tara , am fost nevoita sa ma mut si eu . am stat 2 ani la internat si a fost superrrrrrrr,,,,
diriga am avut-o pe IPATE (profa de franceza) care ne-a mancat zilele , si se pare ca nu a interesat-o prea mult de noi , nici macar intalnirea de 10 ani nu s-a facut , mi-au uitat multi dintre colegi , tare mult as vrea sa mai iau legatura cu prietenele mele, o colega am gasit-o pe "colegi.ro" , dar restul nimic.

hai ca m-am intins la vorba ...

G.K.R

poze noi

Mergi la inceput