All about Constanta(79)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

lizuca,multumesc,tocmai ne-am intors,a fost ok.Voi vizita si locurile respective,suna bine.

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Salut!
Gabi, o nepotica ne-a noastra face balet undeva pe Str Poporului, in spatele Liceului de Arta. Cica este o gradinita+ scoala cu clasele I-IV privata. Pt 8 sedinte/luna-50RON.
Stiu ca mergea martea si joia, de pe la 17,30 (sper sa nu ma insel). Sedinta are 50 de minute. Am inteles ca primesc copii de pe la 3-4 ani. Enjoi!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Buna dimineatza!

Dupa o perioada foarte mare de absenta ...am revenit la raport

In primul rand vreau sa le urez ( cu scuzele de rigoare ptr intarziere ) tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor LA MULTI ANI , iar copilasilor bolnaviori - insanatosire grabnica.

Noutati - nu prea , multa munca , musafairi ( ca asa este vara ) , si astept concediul - incepand cu 01 Septembrie, desii suntem cam "in ceata" .Avem biletele platite pentru Marmaris -Turcia , incepand cu 03 Septembrie ,dar acum cu atentatele din ultimele 2 zile ,sincer ne este frica.
Azi vom lua legatura cu agentia sa vedem ce se poate face .
Ne gandeam sa ne schimbam destinatia , sau sa ne returneze banii .
Sincer ,nici nu stim ce sa facem ...vom vedea !

Tania ,stai linistita in privinta rochiei , bine ca ai observat la timp si se poate rezolva. Oricum vei fii o nasica frumoasa .

Crig pupicei din partea noastra Mariucai .

Mada , cum se mai simte Sofi ? Salutari lui Petre din partea lui George .

Roxana , unde ai disparut mama ?

Va pup si va doresc o zi buna !

Fug la munca

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Pentru constantencele gravidute,dar mai ales pt cele aspirante, puteti vorbi aici,, caci am primit intr-un fel aprobarea de a mai avea un subiect particularizat al constancencelor.Daca printre actualele mamici sunt fete care au avut probleme cu obtinerea sarcinii si le-au rezolvat, sunteti si voi invitate sa le incurajam si sa le sfatuim pe cele in asteptare.Mie mi-au prins foarte bine toate informatiile de genul acesta pe cand eram "aspiranta"si am fost foarte indignata in momentul cand ne-au inchis acel subiect.Acum sunt incantata k pot ajuta, cat de putin, fetele din Constanta aflate in impas.Nu as vrea sa va supar, pe cele care scrieti aici, pt k recomand un alt subiect, dar este destul de dificil pentru o persoana care se chinuie de ani de zile sa obtina un bb sa intre si sa citeasca despre poznele si minunatiile pe care le fac copii, cand ele inca nu stiu macar cum e sa fii insarcinata.Va pup.

Madalina 24+
cuburtika aferenta,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Sanzi, am ramas uimpresionata ce copilasi frumosi si ce clase frumoase! M-am tot "benoclat" in poze, la obiectele pe care le folositi, si acum am inteles de ce imi fura copilul telul, polonicul, ligheanul, prinde clestisoarele de rufe de frunzele florilor etc...il stie pe Montessori asta! Doamne, alta lume!!!
Crig, poate imi dai si mie adresa site-ului, te rog...multumesc!
Tania, ai rezolvat cu rochita? neplacuta treaba...
Mamacita, Alpin am fost o singura data si era nebunie...am renuntat la acel loc...
Alina, multumesc, ii transmit. Sofi este deja bine, a terminat medicatia si te mai asteapta...Nasol cu atentatele...dar daca alegi tot in Turcia o statiune mai mica? sau Cipru, Malta?
Madaluta, ati reusit? bravo...dar sa nu ne uitati de tot...ca tot aici ajungeti dupa ce treceti de faza asta! Va asteptam sa semnati condicutza si aici...

_
IUBESC VIATA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

madaluta, ai dreptate, stiu ca nu e usor pentru cele care vor sa ajunga ca noi! Nu ne uita, mai treci pe la noi!

Semnez si eu condica azi, diseara mergem la control si se decide cand si cum plecam la Buc pt operatia de polipi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

Vic, mersi pentru pont, poate ajungem chiar azi. Stiu ca in zona aia, pe Poporului, e scoala particulara "Comenius", probabil ca asta o fi...
Aseara i-am legat Alisiei o sfoara in mijlocul casei si a intins cu sirg batiste, chilotei si prosopele, timp de vreo ora. Sa vezi ce fatza a facut ta-su cind a intrat in casa, era ca la nebuni. Oricum, ea imi da cirlige si ma ajuta la intins rufe inca de cind era in premergator, asa ca nu i-a trebuit prea mult ca sa treaca la Montessori. I-am dat pe urma o punga de M&M sa sorteze bomboanele, dar s-a dovedit cam prea facil pentru virsta ei. Sa vedem ce mai facem in seara asta. Cred ca o sa invatam sa legam sireturi sau sa coasem nasturi. Super ideile astea!
Mamacita, voi ce mai faceti? Cum va mai impacati cu bona?
Tania, ce speech trebuie sa spui cind esti nasa? ca m-a rugat o prietena sa-i incropesc unul, un soi de urare mai lunga catre miri, dar eu nu mi-amintesc sa fi avut parte de asa ceva... Ma rog, asa o fi mai nou...
Va pup. sa fiti cu toti sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Gabi mai incearca si asta:
6 planse cu cate 8 forme geometrice pe fiecare plansa, de diferite culori (le poti desena sau scoate la imprimanta) si 6*8 cartonase cu formele de pe planse...
Pune-o sa le potriveasca...(ii dezvolta spiritul de observatie, o cunoastere mai bine a formelor si culorilor)

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga

varsta David

poze David

De-ale lui David

Atelierul Piticilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Noi ne pregatim de uragan...se anunta ca va fi puternica...sper sa trecem cu bine peste...

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga

varsta David

poze David

De-ale lui David

Atelierul Piticilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Salutare!
Azi am facut vaccinul de la 2 ani jumate..... Sebi ma tot cearta....

Da, Gabi, despre Comenius este vorba, nu retinusem eu numele....

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput