All about Constanta(79)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

july, bine te-am regasit , ce mica e lumea!!! daca te uiti la poze, sigur o sa ma recunosti. ti-am vazut teodora, dulce foc!
pupici multi - multi ...

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
poze cu noi la http://www.dropshots.com/vladis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Salut!
Scuze ca v-am zapacit asa, insa eu am priceput tot ce mi-ati zis, va pup pe toate!
Roxana,
Sunt in a 22 zi a CM (menstra imi vine regulat, la 26 de zile), deci inca este devreme pt a vorbi de intarziere, insa stiu sigur ca am "prestat" in zilele presupuse a fi fertile (desi n-ar fi prima luna cand nu se intampla nimic). Testul pe care l-am facut ieri, ar fi detectat hormonul HCG din a 7 zi de la conceptie.
A iesit negativ. Acum, daca inca nu pot fi sigura de teste (fiind devreme), ma gandesc sa mai astept cateva zile, sa vad ce se intampla.
Baietii au deja 4 zile de tratament.... eu oricum inca n-am luat Zentelul.
ooooofffffffff, e grea asteptarea asta.... Si cand ma gandesc ca iar este posibil sa fi ratat si luna asta...........
Sebi mereu ma mangaie pe burta si zice vesel "uite aici este bebele meu, sare, face tumbe!!!!!!" Si eu si sotul meu mereu ne-am imaginat familia noastra cu doi copii....
Eu nu sunt deloc curajoasa. Imi dau seama ca nu-mi va fi usor cu doi copii mici si cu munca si fara ajutor (mama este aproape, dar e destul de bolnava... cu alta bona nu mai am chef sa incerc). Dar am zis ca daca nu mai fac acum inca unul, nu cred ca o sa mai fac deloc. Deja Sebi s-a "ridicat" si este minunat cum suntem acum, in trei. Si vreau concedii (ca tot n-am apucat sa-mi iau concediu de un an jumate si n-am mai plecat in concediu de 3-4 ani!) si vreau si acum pot sa ma mai ocup si de mine, sa nu ma mai neglijez.... Acum imi este clar ca daca mai vine un bb, asta inseamna cam inca trei ani de sacrificiu din partea mea (ma refer in primul rand la faptul ca va fi greu sa plec de acasa si nu numai).
Asa ca.... as vrea sa se termine odata zilele mele de incertitudine si sa ne bucuram impreuna, mai curand, de al doilea nostru copilas.

Roxana, pls nu te supara ca insist cu intrebarea mea: sa-mi mai fac si eu analize (in cazul ca nu e bb2) sau toti membri familiei e musai sa ia Zentelul ala?!

O zi buna tuturor!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Mav, am inteles. parerea mea este ca e foarte devreme, mai ales ca ciclul tau este mai scur decat standard-ul de 26 de zile. parerea mea este sa astepti inca 4-5 zile. nu are rost sa iti faci analizele acum. ca daca ies pozitive oricum nu poti lua un tratament medicamentos si repet, parazitii nu iti pot face vreun mare rau. asa ca mai stai macar pana saptamana viitoare, sa stii sigur daca-i alba sau neagra. eu iti urez sa fie asa cum iti doresti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

Bravo, Sinzi, pentru micul performer! Si noi am inceput sa inotam in vara asta si a fost asa emotionant!
Vic, hai cu vestile bune! Saptamina viitoare speram sa avem printre noi o prospata gravidutza.
July, sper sa ajungem si noi la deschidere maine dimineata. Avem mari probleme cu sculatul in zori – incerc de citeva zile s-o iau cu mine pentru exudat, dar nu se da nicicum trezita. Probabil c-o voi imbraca in somn si sper sa se trezeasca in masina.
Cornelush, piticii tai ce mai fac ?
Alinutza, voi ? Ce nazdravanii mai faceti ?
As vrea s-ajung si eu in seara asta la tirg, sa-mi mai caut ceva toale pentru serviciu – nu ma mai incape nimic, fir-ar sa fie, colaceii de pe burta iau proportii si eu, in indolenta mea, nu iau nici o masura. Poate ajungem si-n parcul piticilor, unde ii tot promit Alisiei ca o duc. Se mai anunta cineva ?
Pupici si o dupa-amiaza frumoasa!

P.S. Cred ca azi era misto si de plaja... Ma uit cu jind pe fereastra biroului si imi injur directorul care ne tine aiurea la munca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Vreau si eu in PArcul Piticilor...hihi...imi ajung zilele astea de stat acasa!!!! haha...adica si azi stam acasa tot din motive de febra!!!

Gabi, dar ce incepe gradi vinerea???? Ce ciudat mi se pare!! hihi...

July, si Gabi, bafta mare la gradinita!!!

Roxa, pe unde aveti congrese??? Nimic in Miami?? hihi...ca de abia acum incepe sezonu cu adevarat!!!!

Mav, atunci bafta la munca pt a face o familie de 4!!!!

Emaaimee, multumim!!! hihi...

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga

varsta David

poze David

De-ale lui David

Atelierul Piticilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

quote:
Originally posted by sinzi_ana
Roxa, pe unde aveti congrese??? Nimic in Miami?? hihi...ca de abia acum incepe sezonu cu adevarat!!!!

bey din pacate doar in POiana Bv, Cluj si Bucuresti...ar fi si la Miami da acolo nu ma trimite nimeni
hai ca poate iesiti si voi din casa azi. nici la piscina nu ati fost?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilen spune:

Fetelor, cam cu cat se plateste o bona in Constanta pentru supravegherea unei fetite de 8 ani? Deci fara alte activitati, doar dus la scoala ,luat , incalzit mancare...Va multumesc, Marilen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

Marilen, eu am o matusa care are grija de un baietel (cred ca trece clasa a treia acum) si o plateau cu trei milioane, parca. Daca vrei, o sun si o intreb inca o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Roxa, are David voie la piscina daca are febra??? nu de alta dar azi avem si inot si vroiam sa amanam...hihi...
Io mama nebuna l-as duce...
Nu are febra mare...si mai mult spre dimineata...dar...hihi...
Ies si eu azi de prin casa...prin niste magazine sa mai sparg niste bani...de cand cu serviciul nu prea mai am timp...si sa merg cu Radu la cumparaturi de tzoale nu e prea fun!!!!

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga

varsta David

poze David

De-ale lui David

Atelierul Piticilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Tania, La multi ani Andutei, sa fie sanatoasa si sa aibe un an scolar plin de reusite! O pupam cu drag!

www.adina.as.ro/" target="_blank">noi
tot noi

Mergi la inceput