All about Constanta(79)
Raspunsuri - Pagina 24

mamacita spune:
crixia,drum bun si bafta!Sa va intoarceti fara gandacei si pline de zambete!
emaaimee,albumele sunt publice,dar fir-ar de setare,nu stiu cum mi se intampla,de cand am facut albumele am aceeasi problema.Lumea nu le vede decat daca e logata pe yahoo cu propriul id si parola sau daca le trimit pe mail.Daca vrei,da-mi pm cu mail-ul tau si ti le"share'uiesc
mav,mai fa si alt test de sarcina,cel putin din urina,daca nu vrei din sange;parerea mea
SUCCES tuturor scolarilor si prescolarilor;sa aiba rezultate maxime si timp muuult de joaca!
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

jone spune:
pupici de la eforie!
jo si alexandra
"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara si pe strada mea???inca il mai astept!"

Ontica Camelia spune:
Salut!
Crixia drum bun, multa sanatate si curaj Alexiei.
Mav daca iti iese si tie rezultatul pozitiv (giardia) cred ca poti "scapa" ei si cu tratament homeopat. Multa sanatate si curaj mamei tale. Sper ca dorinta sa ti se implineasca si bb2 sa-si faca simtita prezenta.
Multa sanatate la gasca de mamici si pitici.
poze cu noi
Camelia & Alexandra -Elena (27 feb 2004)

AngeliquedeS spune:
Buna seara, fetelor si eu pe aici.
Crixia, bafta multa cu cea mica. Azi am fost la targul de legume de pe varianta si am inceput sa achizitionez o parte din ce e necesar pentru iarna. Foarte multa lume si preturi foarte mici, am fost incantata. Eu m-am dus ca supraveghetor, bineinteles, am dat indicatii ce si cat sa se cumpere si am platit, altii au carat!!
Cu piciorul sunt mai bine, luni incep si eu munca.
Pupici,
Angelique
pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere

emaaimee spune:
Crixia,multa sanatate Alexiei curajoase
Sinzi,am uitat sa spun k mi-a placut cum inoata David,bravo lui!sanatate si voua.
mav,mai asteapta un pic cu tratamentul.k sa fii sigura dk e bb k nu ii faci rau.
mamacita,iti dau Pm.sa va vaz
angelique,sanatate.ma bucur k iti e mai bine.
spor la gasit gradinite si succes celor care incep/reincep gradinita si scoala.
noapte buna.

m-am facut maricica

mamacita spune:
Fetelor,a ajuns astazi cineva la Tinimtex?Este ceva de soi pentru copilasi si unde?
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

nastasie spune:
neata, fetelor.
kristina, deci l-ai pus pe cristi la carat?stai ca sambata urmeaza ionut.ne apucam sa coacem pt congelator.cam tarziu, dar mai bine asa decat deloc.vreau sa pun si gogosari.asa ca spor la trb si tie.
mav, imi pare rau ca e negativ.poti sa-l repeti ca nu strica.
noi suntem ok cu pojarul.sapt care vine ne luam avizul cred ca marti si depunem dosarul.asa ca pe joi mergem la cresa.o zi buna
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

roxanaz spune:
neatza!
Mav eu nu am inteles cate zile de intarziere ai sau daca ai vreunas! ieri scriai ca "nu ai ajuns inca la CM". majoritatea testelor de sarcina de pe piata se pozitiveaza incepand cu primele zile de intarziere ale CM, inainte nu. de aia am zis in 10-12 zile de la conceptie, presupunand ca data conceptiei este ideala, in mijlocul CM, la 14 zile din 28. asa ca eu zic sa ami astepti. NU trebuie sa iei tratamentul pentru giardia, am scris ca nu iti pot face atat de rau deocamdata paraizitii, daca intr-adevar ii ai si tu. asa ca fa-i tratamentul lui Sebi si tu asteapta inca putin.
Crix multa bafta aaazi! asteptam sa va intoarceti cu vesti super bune! pupici curajoasei de Alexia!
July da pui nu are voie sa ia tratamentul...tre sa stea cuminte as astepte rezultatul testului.
Mada imi pare rau ca esti asa suparata!
Jo bine ai revenit ce mai faceti?
Ema fa tratamentul cu apa de gura, vitamina B si dental floss ca e ok. si tantum verde e ok nu afecteaza cu nimic alaptarea. ptr Imudon eu zic sa mai astepti.
nu am ajuns inca la targ....asa ca nu stiu nimic
va pup ca fug la treaba, mai am doar o saptamana pana la inceperea campaniei de congrese de toamna....am 4 in 6 saptamani asa ca....munca in continuu.
o zi frumoasa tuturor!

Marilen spune:
Buna-dimineata!
Va multumesc pentru raspuns.Am facut programare la dr. Tudor pentru sambata.
Am fost la targ aseara, multa lume,unele lucruri dragute,preturi pentru toate buzunarele. Am vazut de exemplu costum taior 4 piese, bine lucrat la 1.100.000, ceea ce mi s-a parut convenabil. La Hotel Parc, Cleopatra gasiti imbracaminte pentru copii si adulti.Am vazut ca marochinarie si incaltaminte gasim la Hotel Doina, Flora si inca unul, n-am retinut care. Acolo n-am ajuns.Programul este pana la 19,00, parca. La Cleopatra am vazut rochii de ocazii deosebite, nu stiu ce preturi ca nu m-a interesat. Din cate am inteles de la cei de acolo, ceea ce a fost bun si ieftin s-a epuizat pana la ora 13,00. Astazi vor aduce din nou marfa.

mamacita spune:
mav,nici eu n-am inteles cate zile intarziere ai,ba,zombi cum sunt in ultimele zile,am inteles chiar pe dos:ca ai cateva zile intarziere de la CM.Asa ca sfatul roxanei este foarte bun[mai sunt si oameni trezi,nu ca mine].
Marilen,multumesc pentru raspuns.Deci sa ma grabesc!
Alexandru,soarele nostru