All about Constanta(79)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna fetelor!

Eu sunt intr-o perioada superaglomerata si in acelasi timp sunt epuizata. Nu am avut timp de net, iar acum va scriu ca sa nu ne uitati .

Crixia, am inteles ca o operezi pe Alexia. Tinem pumnii sa fie totul bine!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Va pupam si noi pe toate!!!
Scurti ca si noi suntem in criza de timp...

Tatiana, pe cand poze noi???

Cris, La multi ani di tot sufletul si aici Mariucai!!!

Roxa, mi-ai lipsit ...hihi...de abia astept sa termini concediul!!!

Cornelia, bafta!!! Cum e Maria cu gradinita?? De abia asteptam povesti de la gradi!!! (poze?)

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga

varsta David

poze David

De-ale lui David

Atelierul Piticilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

LA MULTI ANI MARIUCA! FIE CA PARINTII TAI SA AIBE PARTE DE MULTE BUCURII DIN PARTEA TA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

LA MULTI ANI, MARIUCA, COPIL VESEL, SA-TI FIE VIATA PLINA DE BUCURII, IAR PARINTII TAI SA FIE CEI MAI FERICITI DIN LUME!

Am inceput scoala, sunt ocupata, treburi in casa, ca toamna, am intrat in fuga ca deja trage Sofi de mine sa ma joc cu ea...am cam neglijat-o lately...va pup...o saptaman buna va doresc!

_
IUBESC VIATA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

va multumesc pentru urari!sanatate si voua si cat mai multe bucurii alaturi de familia voastra!
noi azi am petrecut foarte frumos si Mariuca s-a simtit minunat alaturi de invitati.Si la ora asta inca mai canta e ziua ta
voi reveni si cu poze.
pup si o saptamana cat mai placuta!

www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

la multi ani, Mariuca.cu intarziere.sa fii sanatoasa si sa te bucuri alaturi de parinti de tot ce e mai frumos.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza!
La multi ani! pentru Matei al Irinei81 si pentru Mariuca sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii!
si eu gata cu concediul/santier, e taaare bine la munca!
Sanzi, Crix, Adriana, am refacut niste parchet si punem termopan la balcon (a se intele ca inca nu am terminat....ca deh!)
aseara am iesit la plimbare la cazino in mamaia si la plecare am reusit sa cad cu Pat in brate....el e ok dar eu am un genunchi paradit rau....bietul de el s-a speriat.
ma duc la munca...o zi super sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

La multi ani! Mariuca
La multi ani! Alisia
Sa cresteti mari si sa fiti sanatoase si fericite!

Roxa dar tu nu aveai deja termopan la balcon? Unul maro... Parca asa tin eu minte de cand am fost atunci la tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

La multi ani,Mariuca.si tuturor sarbatoritilor din ultima vreme de cand nu am intrat.
i-am pus niste totosi de proba si le-a scos ochii la broscuta de la stangul
eu am fata bolnavioaraof.mergem la dr azi sa vedem dk tratamentul si-a facut efectul.
si eu ma uit la poze poate-poate recunosc pe cineva in parcOani e si ea usor de recunoscut,un titirez mic care alearga de colo colo,care vrea sa se dea in calut,elefant,pisica,astea gen swing si atat.

va pup,merg sa citesc si din urma.

de piticotu' urias umblaretz

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Oana, alea maro erau....de aluminiu, nu termopan, si ma scoteau din minti iarna. pfff ce memorie ai!
si la noi a venit apa caldaaaaa de iieeeeeeeeeeeri! asta da viata!
Anca ce are Oana? sper ca nimic grav. sanatate!

Mergi la inceput