Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (85)
Raspunsuri - Pagina 5
pufumic spune:
MMM. Bere. As bea si eu una, de preferinta neagra. Sau o Corona. Sau mai bine un pahar de vin rosu. Cred ca-s nebuna. Copilu' e bolnav si mie-mi arde de drinkuiala.
Ioana si Vladimir (08.02.2006)
nicoleta raducu spune:
Ioana..baga maam o dusca.....trece noaptea mai easy....
Daca face febra peste 38,5..impachetari la temperatura camerei..si novocalmin sup...Sa nu fie cazul...
szaboali spune:
nicoleta raducu asa deci te alearga...hmmm...fugi rapid si calmeaza-l.somnic usor sa aveti.
pufumic uite iti dau eu unul de sampanie e ok?
ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
pufumic spune:
Ali, pai stati bine cu cerealele dintr-o suta de lapte. Eu am cereale Humana cu lapte si mananca mai mult de 180 gr pe zi (asta rezulta din 135 ml apa si 8 masuri de cereale).
Cica stelistii Constanteni ar fi pe undeva prin centrul orasului. Sper sa nu se dea de-a dura la vale sa ma trezesc cu ei sub fereastra.
pufumic spune:
Ali, thanks, dar nu m-ai nimerit cu sampania. Nico, din pacate(sau din fericire) nu am nimic de baut in casa si nici nu as bea asa, de una singura. Si cred ca pana la urma as bea un Jack. Ziceai ceva de neuroni? Ia uite cum a luat-o al meu razna.
szaboali spune:
pufumic noi papam cereale de la Nestle si nu pun masura ci fac dupa ochi, adica pun laptele intr-un bolsi apoi putin cate putin din cereale si le fac cat de moale cred eu ca le papa si atat.Dar eu ma gandeam ca e prea putin dar se pare ca e bine daca asa zici si tu. Faza e ca inainte papa mai mult si acum nu imi place ca a scazut cantitatea.Macar bine ca papa si atat.
ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
szaboali spune:
Pai ai avut chef de ceva ...nu? Eu ti-am dat cam ce am crezet ca ti-ar place dar daca nu te-am nimerit ia sa vad acuma daca te nimeresc
ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
pufumic spune:
Ce se mai distreaza Iarina in premergator. Noi am primit un UFO la botez, dar inca nu l-am desfacut. L-as pune in el, de curriozitate, dar dupa aia ar trebui sa-l strang la loc, ca e inca prea mic pentru el, si mi-e o lene.
silvi_2005 spune:
Cuscra, pupicei si noapte buna.
Ali, nu papa asa de bine Alain, ca ar trebui sa manance si mancarica si el nu vrea, baga doar lapte si danonino si suc de fructe. Mananca mult laptic de cand s-a nascut. Totusi, la 7 luni, ar trebui sa mannce 600-700 lapte, 100-150 gr piure de fructe si 150-200 gr, piure de legume/zi asta ar fi idealul...dar la noi e altfel. Mami de Aain il iubeste enorm si ii da laptic pana la faculta daca asa vrea puiul lui mami, , voi sa nu afceti ca mine.
Merg si eu la culcarica ca sunt zombi, va pup pe toate , pe maine.
poze