Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (85)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Silvi, noapte buna!

Ioana si Vladimir (08.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Se pare ca am ramas singurica asa ca trec si eu in pat ca maine de dimineata ne trezim si facem si va invit si pe voi gagici ...care vreti.

somnic usor sa aveti
la piticei

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Cu premergatorul, reiau faza, se pune de cand sta bebele in picioare...asa e cel mai bine. Pufumic, pupici, Vladimir e extraordinar, i-am vazut pozele si m-a dat gata.Esti o mamica fericita cu un bebe simpatic foc!!!!!

poze

Mergi la inceput

Ali, eu inca sunt aici. merg sa-i fac un ceai proaspat lui bb si pe urma trag si eu pe dreapta. Asta in cazul in care nu mai intra nimeni pe aici, ca somn nu-mi este.

Mergi la inceput

Gata ceaiul. Silvi, esti tare draguta. Si Alain este dulce foc. Si seamana cu tine. Stiam ca nu trebuie pusi in premergator pana nu se ridica singuri in picioare, de aceea ziceam ca nu desfac premergatorul, ca sa nu am ce strange la loc.

Mergi la inceput

Ma intind si eu in pat, ca m-a cam lasat coloana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Si pe tine ? naspa.

Cosmi te-am indus in eroare scuze Raisa bea asa 700ml/zi.
Ali am raspuns 700ml/zi.

"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit." (H. Read)

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit." (H. Read)

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Hai ca am ratat distractia, am intrat prea tarziu.
Fetele, merci frumos pentru voturi, sunteti niste scumpe
Sa fie cu noroc, poate castigam si noi ceva, mi-am pus europeanul la concurs ca ailalti doi sunt nobili, niste puturosi, asta macar e disperat dupa iubire si se tine dupa noi prin casa mai rau ca un caine. Iar cand venim acasa ne asteapta la usa mieunand. Tot voiam noi catel, uite ca il avem.
SILVI, lasa bebele sa bea laptic daca asta vrea el, nu o simti nevoia de altceva, stiu eu? Tu persevereaza, trebuie sa accepte si alta mancare in timp. Si al meu e innebunit dupa lapte, apropo de lapte, ALI, habar nu am cat bea al meu, mult oricum, ca papa de la san si seara 250 - 300 de cereale (mai diluate ca i le dau in biberon). Si maimutelul meu ar bea doar lapte daca asta i-as da toata ziua, acum s-a invatat, se joaca cat se joaca, dupa care vine la mine si incepe sa schelacaie, e semn ca vrea sa suga, daca ma mai prinde si dezbracata se repede la san (daca stau pe canapea langa el sau pe jos), pune gura pe el si aia e. Daca sunt imbracata molfaie tricoul si trebuie sa ii dau, ca nu ma mai inteleg cu el. Ma gandesc cu groaza cand o sa il intarc, cred ca o sa avem circ in casa.
Ca vorbeati de neuroni, NICO, stai fata linistita, vorba ANEI, ce ai, si io m-am tampit, sunt cretina de-a dreptul, parca mi-a luat copilu' asta creierul! Io sper sa imi revin ca altfel am pus-o!
Ca sa nu mai zic de kilele in plus, ma uit la hainutele mele marimea 42-44 si imi vine sa plang! Ca la mine s-au pus kilele intai de la anticonceptionale, pe urma de la sarcina, de unde rezulta combinatia fatala! Da' nu ma las io pana nu slabesc, sa fiu si io frumusica cum eram inainte, ca tare nu imi place acum de mine, fir-ar sa fie! Na ca ma lua si pe mine depresia!
Ma, si cand ma uit la barbatu-miu ca e un uscat, imi vine sa il iau la bataie, are 1.85 si 80 de kile! Ce i-as mai da io de la mine!
Hai ca fug la culcare ca e 2 noaptea, io nu sunt sanatoasa, ma uita Dumnezeu la PC.
Noapte buna, fetele

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica

Poze Yodi si familia lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

'Neata gagici, inca dormiti?Doamne dar ce matinala sunt eu si sunt singura pe aici ca si cucu'.
Fetelor va multumesc ca mi-ati raspuns la intrebarea cu lapticul, inseamna ca nu tre sa imi mai fac griji ca Iarina papa cam 500-600 ml/zi dar sunt si zile cand papa 800ml.
Ursulino draga ,am incercat aseara si eu sa ii dau asa laptic pe la 12 juma ca poate doarme pana dimineata(ma gandeam eu...) dar vezi de treaba ca la 6 juma mi-a fost sus.

fetelor la voi si la pitici

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput