Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (85)
Raspunsuri - Pagina 7
szaboali spune:
Fetelor va invit la

ca ma plicti. Sau voi intreti pe cand am eu treaba![]()
Sa va traiasca bebelusii frumosi

ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
dana_ene spune:
'Neatza fetelor !
Intru si eu asa, dis-de-dimineata cu o rugaminte pentru mamicile care au nascut in alt oras decat cel de domiciliu:
UNDE TREBUIE DECLARATA NASTEREA ? (la primaria de domiciliu sau la primaria de care apartine spitalul unde s-a nascut bebe ?)
Multumesc muuuuuult !
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">FILMULETE
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
szaboali spune:
Dana eu stiu ca la primaria de unde apartine spitalul la care s-a nasut bebe.
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
silvi_2005 spune:
Buna dimineata tuturor, azi bebe s-a trezit la 7,20.A fost mai matinal ca ciripeau niste pasarele...ca in desenele animate.Cum sa mai doarma copilul? Acum se joaca cu tati si mergem sa papam imediat.
Dana, ca sa-ti raspund la intrebare, eu stiu ca certificatul de nastere il elibereaza primaria orasului in care ai nascut, deci cred ca acolo trebuie declarata nasterea. Fara certificat de nastere nu te lasa sa iesi din spital.Vezi ce iti mai raspund si fetele, poate ca ma insel eu.
Ali, buna dimineata !!
poze
szaboali spune:
Silvi buna dimineata stai asa ca nu chiar asa de matinal ca si Iarina care la 6 jumate era sus
, nu m-a lasat sa dorm
, a papat si acum ea doarme bine-mersi.
Acum eu nu mai pot dormi
.
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
silvi_2005 spune:
Sa nu uit sa urez La Multi Ani !! micutei Bianca Maria, sarbatorita de azi.
Fetelor vroiam sa va intreb ceva, voi cum stati la capitolul dezordine, pe mine ma dispare Alain.Imi rastoarna tot in casa.Ii trebuie toate jucariile si mi le rasfira prin casa, le plimba o vreme cu premergatorul dupa care le arunca.Daca vede vreo hainuta, are aceasi soarta.Toata ziua adun si tot dezordine e....nici nu vreau sa nu-l las pe pitic sa se joace, pentru ca stiu ca el asa descopera lumea...cu dezordine![]()
poze
silvi_2005 spune:
Ali, asa facea si Alain acum cateva saptamani, se trezea la 6,30 si la ora 8-8,30 era adormit din nou. Dar dupa ce mai cresc putin, se trezesc mai tarziu.Oricum cred ca Mark, de mamicuta Anda e super eroul ectei care doarme pana la 10-11...un vis pentru fiecare mamica obosita.![]()
poze
szaboali spune:
La mine inca nu pot zice ca e dezordine ca numai jucarii imprastiate am cum i le dau la Iarina sa se joace, ma tot gandesc cum de are asa putere sa le arunce asa la departare de ea.La noi inca nu e asa mare problema acum ca nu umbla nici in premergator ...dar cine stie ce ma asteapta...![]()

Dar banuiesc ca asa e la majoritatea...lasa-l bine ca e curios sa vada una-alta decat sa fie acolo moale, bine ca e aspru.
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
szaboali spune:
Sa uram si noi
La multi ani lui Bianca Maria sa creasca mare si sanatoasa.
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
szaboali spune:
Silvi dar Alain la ce ora se culca seara? ca Iarina la cel mult 9 jumate pica la datorie
si nu pot nicicum sa o tin treaza
cand vrea ea sa doarma, doarme indiferent ca e galagie in casa sau nu,dar daca e si muzica e si mi bine
.
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni