Sarbatoriti de aug-sept-oct 2004 (119)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

salut!

Stefan care nu a dormit pana acum invelit...asta noapte era ghemuit sub paturica!De ce?Pentru ca sa facut friggg in casa!Avem 18 grade si nu-mi vine sa cred...abia in iunie am oprit centrala!!!Oare chiar a venit frigul si vine iarna???Ca pe mine ma apuca batzurile numai cand ma gandesc!
Cum spuneam daca le este frig...stau si inveliti!Daca nu...ce bine dorm ei despuiatzi si cracanatzi!

Stefan are mai nou o vorba "lasa-l pe Shan in pace!!!" si toata ziua cum ma apropiu de el cum imi tranteste vorba cu pricina!Daca vreau sa-l imbrac, sa-l dezbrac, sa-i dau sa manance, sa-i schimb pampersul..."lasa-l pe Shan in paceeeee" cam atata aud din guritza lui dupa care tzusti se muta "in camela cealalta"
Azi dimineatza na vrut sa se trezeasca si tot mormaia sub plapuma langa tatsu' "lasa-l pe Shan in pace!sa doama!"
Seara se cere la noi in pat "mamiii dai pe Shan geos!" si nu tace pana nu-l iau din patutz si il pun la noi in pat, dupa care cica "dom cu mami si cu tati!" Dar nu sta prea mult...doar se foieste, nu-si gaseste locul apoi se ridica si "duc a mine in patutz" "a locul meu!"

Sa va mai spun ca vorbeste tot mai simpatic si foloseste verbele destul de corect, am ramas mirata cand tati la intrebat acu 2 zile"Stefan, mergem la Malut?" la care el sfatos "am fost!!"

Ca tot m-am pus pe povestit, haide-ti sa va zic povestea pe care Stefan o indrageste si o spune toata ziua " mecul a lasat casa dupa tufa, si a venit o poaieee maleee si a udat pe mec!!si a venit o pasale maleeee si ela sa pape pe mec!" asta e varianta lui Stefan, scurtata dar e tare haios cum o spune.

Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....

ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bozo spune:

Moaaaama, iar m-ati complexat cu puii vostri vorbitori... Al meu tota ata, ata zice. Hm

Danyce, m-am prins ca tu doar 350 platesti, dar orisicat mi se pare mult! si la noi... daca gasesc job si am venit mai mare platesc mai mult de 43 de euro.

Hai pupici

http://photos.yahoo.com/turcanlaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Fin'ca e fff cuminte si linistit noi ii tot spunem lui Matei: "ai grija cu aia ca ai sa cazi", "vezi sa nu cazi", "daca te duci acolo cazi"... Ca urmare, cand cade sau e gata sa o faca Matei spune "cazi". Daca-l intrebi ce a facut raspunsul e evident "ai cazut".
Daca-l intrebi cati baieti are Nana raspunsul e "pe Dodo si pe tine" tine. Si cum il cheama pe tine? "Tei".

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Fetelor, am revenit si eu. Mai greu, dar am revenit...

Pe scurt ar fi ca vacanta noastra n-a iesit deloc cum trebuia. A murit soacra-mea pana sa ajungem noi in tara si de atunci a inceput nebunia. Inmormantare, notari, gaze, apa, lumina... o "veselie". Abia asteptam sa ne intoacem sa ne odihnim.

Nici n-am citit ce mai ziceti, ce mai faceti. Am mult de recuperat se pare.

Va pupacesc si va mai povestesc ce am mai facut prin tara.

Mami Ria si Miron Radu (06 oct. 2004)

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Buna fetele,
Lorena bine ati venit! Imi pare rau pt soacra ta. Condoleante! Dumnezeu sa o ierte!
dana bine ai venit printre noi! Sa-ti traisca puii! da-ne si noua detalii de voi.
Eu fac bagaje, maine ma duc la serv si la 18,30 avem tren, of of si mai mai

Adela, Ana mai fetelor da ce vorbesc copiii vostri!
Dana mersi mult pentru detalii, abia astept sa ajung sa vad ce e pe acolo, pe ce cheltui banii!
Va pup

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timea spune:

Va salut si eu... cam rarut caci timpul ne ese foarte limitat. Uneori cu 2 copii ma cam simt depasita mai ales ca nu avem in dotare nici o bunicuta care sa ne ajute sa ne tragem sufletul/
Ieri Iza a facut vaccinul de 6 luni si s-a trezit din ora in ora ( in rest se trezeste din 2 in doua). Tot ma intreb cand o sa se intample sa doarma toata noaptea, MAra dormea de la 2 luni:)
Mara merge la gradi adica la cineva ca-i acreditat, sunt sot-sotie si au 10 copii. Ii place tare mult, este la o casa pe strada noastra, in week-end cand trecem pe acolo vrea sa intre singura... asa ca Mina, curaj, la copii le place mai ales ca al tau e tare sociabil si jucaus. Mara de cand merge a inceput sa socializeze, este destul de timida si nu prea intra usor in contact cu lumea. A inceput sa spuna cuvinete, mai in fr. mai in rom. dar imi pare ca prefera in franceza... le pronunta mai usor.

Uram si noi La multi ani la copii de 2 ani.

Pentru viitoarele mamici... curaj! si sanatate:
aici suntem noi mai proaspete
http://www.dropshots.com/Iza2006

Timea si Mara 10 sept. 2004 si bb2 DPN 19 feb.2006
http://community.webshots.com/user/timea2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bozo spune:

Lorena, condoleantze!! Bietul tau barbat...

Adela .

Timea, cat de scumpe sunt fetele tale!! Sunt convinsa ca e greu, dar e si atat de frumos! Nu imi vine sa cred ca atatea dintre noi au deja inca un bb. Tare as nai vrea si eu, dar din pacate ar fi in situatia noastra inconstientza.
Gata, ca iar pic in butoiul cu melancolie.

Noapte buna.

http://photos.yahoo.com/turcanlaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Lorena condoleantze!

Benjamin Alexandru, Paula Amelia, Tudor Adrian , Arthur-Stefan si Tudor LA MULTI ANI si sa va dea Dumnezeu o viata senina, frumoasa si plina de bucurii! Va fac de azi urarile desi va sarbatoriti pe 2 septembrie dar noi o sa fim super ocupati in acest WE si nu vreau sa raman iar ultima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

LORENA condoleante!...asteptam vesti mai bune despre voi si drum bun la intoarcere

ELIANA si sarcina usoara in continuare...wauuuuuu,cum mai spuneam,e ceva , gemeni...... si pt Meme!

ADELA si ANA puiutilor vostrii vorbareti,tare scumpi trebuie sa fie...al meu nu face propozitii dar ii turuie toata ziua gurita,si mie imi place asa de mult,seamana cu mami,vorbaret

Stiti ce face Robert,in mare parte cam cum face vizigotul Minei...de ex. il intreaba cineva "cum te cheama?"...el zice"bebe",pt ca nu poate zice Robert...si cati ani ai,el zice"unu"...iti arata "pama" si zice"tati"...adica tati l-a invatat sa numere degetele...uite asa vorbeste copilul meu,doar cuvinte... si face legaturi de uneori trebuie sa traduc celorlalti

LA MULTI ANI si din partea noastra tuturor puiutilor din 28 august si 2 septembrie...sa cresteti mari ,sanatosi si sa fiti mereu fericiti!

la toata lumea si weekend placut!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Poze cu noi avem la casuta de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Lorena imi pare rau .

Mai fetelor cand o vorbi fi-mea in fraze ai vostri or sa fie la ecuatii, dar progres vad si la ea. Nu stie cum o cheama, adica nu iti spune daca o intrebi, dar cand ne "ascundem" (se duce dupa jaluzea, isi pune mainile pe ochi si vezi doamne noi nu o mai vedem asa ca incepe sa strige "Aiaaaa" ca sa ne atraga sa o cautam) isi spune "Aia" deci. Incearca insa sa repete cam tot, si desi nu numara dupa mine (de exemplu pe 3 refuza sa il spuna cu totul) recunoaste cifra 2 (si pe 1 fireste). La modul ca imi arata ca sunt 2 pisici, zice ea "doi nau" (adica doua miau ), "doi tita" (adica fetite)....mai avem de lucru la acordarea cu genul dar sunt multumita. Spune ca are 2 ani si iti si arata degetele in V (aratatorul si mijlociul) si tranacane non stop....
Dar de ceva vreme....adauga sufixul "tit" la mai tot ce spune. Nu stiu ce vrea sa spuna, am banuit ca formeaza un fel de diminutiv...dar nu stiu clar ce inseamna, insa tot spune: apa-tit, altu-tit samd....
E destul de enervant ca nu stiu ce spune....dar ori ii trece ori o sa zica mai clar...important e sa nu ii taca gura.

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput