Sarbatoriti de aug-sept-oct 2004 (119)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Neatza..am mai scris si ieri un mesaj dar de aiurita ce sunt l-am sters.

Bine ai venit lunna27 Sa-ti traiasca puiutii
Lorena-bine ai revenit..condoleantze pentru soacra ta

Timea-sunt minunate fetele tale...cred ca e ff greu..dar cum spuneau si fetele ..e si ff frumos sa ai doua papushici.

Aissa-Adela are mare dreptate...treptat treptat isi dau drumul...eu vad de exemplu cum se imita Ina si Andrei cand se intalnesc...e ceva de speriat..sunt nostimi foc.

Mada-drum bun si sa va intoarceti cu tolba plin ade cumparaturi.

Noi azi plecam la tzara sa o lasam pe Ina la bunici pentru 2 saptamani pentru ca nu mai are cine sa stea cu ea aici...ufff..iar am sa ma topesc de dor..dar sunt convinsa ca ei ii prinde bine.

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Hello!

Lorena condoleante si imi pare rau ca nu ati avut o vacanta reusita!

Ania off saracii de voi, iar pleaca Inush?

Fetelor, Nanusha mea se da mai mare, zice ca are "patu" ani. Daca o intreb cati ani are mami zice tot "patu", la fel si tati si dadi (bona). Maica-mea insa are "cinci".
Observ si eu niste progrese mari in vorbirea ei, pe zi ce trece vorbeste mai clar, spune mai multe cuvinte. Deocamdata nu leaga decat cate 2 cuvinte dar si asta e un salt. De pilda acum cateva seri m-a uimit zicand pentru prima data "apte putin", pronuntant "putin" exact asa cum trebuie, cu tz.
Ea zice de mult cum o cheama, respectiv "nani" si mai nou "nania". Chiar daca intreb eu alti copii cum ii cheama raspunde tot ea.

Acum cateva zile, inebunita ca ma tot punea sa-i cand "pu-pu-pu pupaza din tei" de sute de ori, m-a mancat undeva si i-am spus povestea "punguta cu 2 bani". Pana aici mi-a fost fetele, acum trebuie sa spun povestea cu pricina de la cap la coada de nu stiu cate ori pe zi ... Si nu vrea cu nici un chip sa-i spuna altcineva "mami tie" (stie).

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Pentru ca in weekend nu am net, urez si eu de acum

LA MULTI ANI!
lui
Benjamin Alexandru,
Paulei Amelia,
Tudor Adrian,
Tudor
Arthur - Stefan,
Daniel si
David

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Bine v-am gasit fetele!

Haideti sa va mai spun cate ceva despre noi

Dupa cum am scris si mai sus,am doi copilasi Ana Maria care face 2 ani pe 6 sept si Paul care face 6 ani pe 8 sept,deci sarbatorim in sept la greu (+ Sf Maria)

Deocamdata sunt in CIC ,pana pe 6 sept,dupa nu stiu inca ce voi face dar cred ca voi mai sta pe acasa cu cea mica pt ca nici noi nu avem bunici in dotare(avem dar nu-s disponibili )iar bona nu ne permitem si plus de asta e greu pana gasesti si pe cineva de incredere

Ce sa va mai spun,Ana e un copil f energic(si eu care ma gandeam ca al doilea o sa fie mai cuminte),ma inebuneste toata ziua la cap,iar cand sunt amandoi acasa nu va zic ce batalii se duc pe aici

Am cam scapat de pampersi,noaptea mai punem,asta ca sa fim precauti,la amiaza doarme leganata ,si mai bem cu bibe doar laptele

De vorbit vorbeste,face si cateva propozitii mai scurte,de ex cand o mai strig si nu are chef imi zice 'lasa-ma paceeee',prima data am crezut ca nu aud bine ,insa cred si afirm la fel ca Adela,conteaza mult sa aibe un frate mai mare,pt ca la noi ce face Paul face si ea,il imita in toate

Haideti ca m-am intins destul...revin mai incolo

Dana cu Paul(8.09.2000) & Ana Maria(6.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

luna bine ai venit printre noi.

Citindu-va mi-am adus si eu aminte de aseara cand eram cu copii in masina si le dadeam "bobo". Nu aveam decat tic-tac si le tot imparteam. "cine vrea tic-tac?" ala eu, ala eu si tot asa pana s-a terminat cutia. Dupa 10 min. Razvanel incepe "mami tzeasu, mami tzeasu" eu nimik nu intelegeam care este treaba cu ceasu'!
M-a batut la cap tot drumul, s-a enervat ca nu intelegeam si ... pana la urma mi-am dat seama despre ce era vorba .. eu i-am explicat la un moment dat ca ceasul face tic tac asa ca, ce o fi fost in mintea lui, bomboanele TIC-TAC erau "ceasul" pt el... copilul meu este dat peste cap, sper sa nu bage toate ceasurile in gura acum.

Noi plecam un pic la munte cand ne intoarcem mai scriem impresii.
Un we placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

LA MULTI ANI DANIEL!

LA MULTI ANI DAVID!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns susulina spune:

"LA MULTI ANI" pentru BENJAMIN ALEXANDRU, PAULA AMELIA ,TUDOR ADRIAN, TUDOR ARTHUR STEFAN, DANIEL SI DAVID!Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!
Fetelor eu nu am somn deloc, am culcat-o pe Alex si m-am gandit sa va spun si voua ce ganduri imi trec prin minte la ora asta.De vineri am inceput serviciul si eu si sotul meu si in perioada asta intre 1 si 15 sept. pana incepeau cursurile,imi facusem eu niste calcule cum ca vom merge o zi unul o zi celalalt la scoala ca sa stam noi cu Alex si s-o acomodam si cu bona.Numai ca la mine la scoala s-a schimbat directorul si noua directoare nu accepta abateri de la programul zilnic.Si ma vad nevoita sa o las pe Alex luni dormind, iar cand se va trezi o va vedea pe bona pe care a vazut-o azi pentru o jumatate de ora, pentru prima data in parc.Mi-e groaza de ziua de luni.Daca plange rau, daca nu mananca?Ea nici de la taica-su nu prea vrea, iar cu mine numai la tv.I-am cumparat azi, carti noi de colorat, creioane, o jucarie noua pe care sa i le arate bona luni dimineata, poate s-o impaca cu ea.Si cand ma gandesc ca eu ma duc numai sa semnez condica si sa stau mai mult degeaba in scoala in perioada asta imi vine sa mor. Si nici nu am cum sa ma intorc acasa mai devreme de 2 jumatate daca sa zic ca nu s-ar intelege bona cu ea. Fac naveta undeva la tara la 25 km de Targoviste si sunt legata de autobuz.Si nici sotul meu nu poate veni repede ca si el preda la un liceu din Moreni la vreo 22km de Tvg.
Dupa 15 septembrie bona va sta numai o zi ca ne vom face orarul in asa fel incat sa stam noi cu fata in rest. Asta inseamna ca ne asteapta un an cu un program foarte incarcat si foarte strict intre scoala si casa.Nu ca nu mi-ar placea bona permanenta, dar asta inseamna si mai multi bani, pe care noi cu 2 navete,trai la bloc, copil si salarii "mari"in invatamant,nu prea ne permitem.Offf, mi-am mai descarcat un pic sufletul ca-mi vine sa plang nu alta.
ANDORA-m-ai intrebat ce predam-geografie amandoi, eu la generala sotul meu la liceu.E greu ca nu suntem in oras dar asta e.
BOZO- am terminat cu alaptatul definitiv pe 15 august la 1 an si 11 luni fara nici un fel de probleme .Pur si simplu Alex nu s-a mai trezit noaptea si gata. A fost asa cum am vrut eu sa se intarce singura si fara plansete(de ambele parti-eu de mila ei).Si nici probleme cu sanii nu am desi lapte este inca dar cred ca va disparea in timp.
Cand am postat ultima data aici, am promis poze cu printesa mea se la tara si de la mare http://pg.photos.yahoo.com/ph/bumbac_04/album?.dir=6abfre2&
.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Yahoo! Photos - primavara/vara2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

SUSULINA frumoase pozele...ce scumpa e puiuta ta...sper sa fie bine cu bona,eu ma gandesc cu groza cum ar reactiona Robert,wauuuuuuu,ar fi jale,el daca nu ma vede cand se trezeste ma striga si daca nu apar e circ...nimeni nu-i face pe plac,adica daca e tata prin preajma nu e suficient,trebuie neaparat si mama...imi inchipui cum ar face la o persoana straina,hmm...greu tare...bafta sa se acomodeze repede cu bona... si numai bine!

LUNNA bine ai venit!...sa-ti traiasca puiutii!

Duminica placuta tuturor!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Poze cu noi avem la casuta de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

LA MULTI ANI!!! PENTRU PAULA-AMELIA,BENJAMIN-ALEXANDRU, TUDOR-ADRIAN, ARTHUR-STEFAN, TUDOR SA CRESTETI MARI SI FRUMOSI!!! si asteptam mamicile sa ne mai povesteasca despre voi!

susulina, sa va acomodati cu bine!Da...pai asta este, copii au crescut si musai sa ne dam peste cap tot programul, o sa vezi ca pana la urma toate intra intr-un ritm si va fi bine!E un pic mai greu cu schimbarile astea dar nu imposibil!

Noi suntem bine...tot cu pampers...mi sa pus mie pata sa incercam cumva sa-l convingem pe Stefan sa faca macar kk la wc, adica sa spuna inainte sa faca si nu dupa...sa vedem ce o sa iasa...ma tot gandesc la ce mi-a scris aissa pe YM cum ne-am simtii noi sa ne puna un urias de vreo 3 m pe wc sa facem kk asa ca incerc pe cat posibil sa nu-l speriu prea tare....e destul de derutat bietul copil si nici eu nu-s poate destul de hotarata....

Avem si cateva poze noi, am sa va dau un link, ne jucam zilnic cu plastelina, adica mami se joaca si Stefan "ma ajuta" cum poate si se tzine sfatos ca nu o baga in guritza aici e linkul

Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....

ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Fetelor, va multumesc de ganduri si mi-a fost tare dor sa va mai povestesc.

Tin sa urez tuturor copiilor care au serbat 2 anisori cat mai multe progrese si sa asculte de parinti. Imi pare rau ca nu am reusit sa le spun la fiecare in parte dar situatia a fost cea care a fost.

Vacanta noastra a fost intr-adevar plina, dar fiu-meu a profitat cel mai mult.

L-am botezat la Rm. Valcea. Am fost la tara, la alta tara si la alta tara. Poze sunt mai multe, daca vreti sa le vedeti rasfoiti albumul.

S-a reintalnit cu verisoarele cu care s-a distrat la culme. S-a balacit toata ziua in piscina si a alergat dupa pisici. Cum le prindea, cum dadea cu ele de pamant, ca a prins el smecheria ca daca le trantesti cad in picioare. Si mai si scotea un « pooooc » cand le arunca.

Era mai-mai sa se apuce de fumat, noroc ca a prins doar faza cu suflatul… Si-a dat foarte bine drumul la vorba si nu-i tace gura deloc.

A, si l-am tuns.

Acum ne pregatim de gradi (pe 11 incepe). El e foarte incantat ca ii tot povestesc eu ce si cum, dar eu stau cu inima mica, mica.

Va multumesc de asemenea de urarile pe care mi le-ati adresat de ziua. Am citit in urma ce s-a mai intamplat si am gasit urarile. Va multumesc iar si iar.

Va pup pe toate, LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi si va mai scriu curand.

Mami Ria si Miron Radu (06 oct. 2004)

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput