Sarbatoriti de aug-sept-oct 2004 (119)
Raspunsuri - Pagina 11
danina spune:
Mada frumoase poze ce domnisoara mare vad eu acolo.
Am uitat sa va spun ca si noi vorbim legam cuvinte si tot ce vede spune tati meu, cana mea, inga mea (adica lingura mea) de ma capiat vine la mine si imi zice " tu ajuta" sa o ajut eu si nu prea are rabdare la unele lucruri sa ma ingrijorez??? Incepe sa tipe de imi vine sa fug din casa. Inca ceva am peretii din casa mazgaliti de numa o las sa scrie pe hartie si pe furis fuge si mai trage o iscalitura sau graf adica autograf.
Danina
Diana - strengarita familiei
PAULA-DIANA *** Raza de soare
Poze 2006
DIDIUTZA
[red]PETRCERE PAULA DIANA 1 ANISOR 
aissa spune:
Buna dimineata! Si La multi ani tuturor Alexandrelor, Alexiilor, Alexandrilor! 
Am vrut si eu sa ma uit la pozele voastre acum dar nu cred ca merge webshots-ul ca nu mi se deschide nimic, dar las asa si mai incerc.
Adela felicitari pentru permis!
Noi ne pregatim si de a 2-a masea din randul 2 (am vazut ieri 2 colti dar nu cred ca au spart inca). Si e plina de gaze (unele fete au citit la Parintii intreaba) asa ca ieri am mers pe la dr asa...in plimbare si a zis sa ii dau niste Debridat, probabil ca mancand mai multe fructe (aiurea...ca nu mananca asa multe) e digestia mai greuta.
In rest toate bune, al meu sot cica a convins-o pe ma-sa sa vina de la 1 septembrie pe la noi sa vada cum se acomodeaza....asa ca deocamdata imi pun baze in ea.
Cristina si ghighiloi
anielas spune:
LA MULTI ANI
ALEXANDRELOR, ALEXIILOR SI ALEXANDRILOR!!!!!
Aissa- ioi..ce bine..ti-am spus eu ca se rezolva problema
...vezi ca ti-am lasat mesaj off-line legat de patut.
si pt Ale sa nu o chinuie prea tare maselutza.
Danina-sa ne anunti cand ai pus pozicile cu fetitza frumoasa
Mada- v-am vazut toate pozele..sunteti superbi..si chiar, vorba lui nature...seamana cu tine leit
Inutza (23 oct 2004)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mada spune:
neata,
la multi ani ! pentru sf Alexandru! Sa fiti voiosi si sanatosi!
Ania, cu premergatorul... ea cred ca a stat 1 zi adunata in el cand trebuia, deloc nu i-a placut.
In schimb atunci, ne dusesem in parc sa ne intalnim cu niste prieteni care aveau o fetita de 8 luni sa-i ducem premergatorul sa-l foloseasca, ne-a capiat n-a lasat-o pe cea mica deloc in el, numai ea a stat, dar era simpatica rau, il ridica de margini si fugea cu el prin parc, toata lumea radea de ea.
Multam de aprecieri, seamana cu mine, da, ff mult.
Colacul... daca vrei ti-l dau pe al meu, nu l-am folost decat de vreo 3 ori. are fund, da, numai ca despartitura dintre picioare este ff subtire si tot timpul ii intra in fund si spre pasarica si maraia "au mami". I-am pus si slip si tot degeaba, nu se simte bine in el.
Dar era tare rau cand iesea din apa, parca avea chiloti tanga cu ala in fund 

I-am luat altul normal, cu diametru mic, ala a fost excelent.
Ana, sanatate multe lui Stefan si spor la bulion ![]()
va pupez
Feteleor ce le mai dati seara sa pape? mancare gatita sau iaurt, chestii, sandvisuri?
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
herra spune:
quote:
Originally posted by Mada
Dar era tare rau cand iesea din apa, parca avea chiloti tanga cu ala in fund

Cristina si Vlad 
Naty spune:
Salut!
Repejor si eu pe aici, nu am citi nimic din urma ...
Vreau doar sa urez
LA MUTI ANI!
lui
MARC ADRIAN,
LORENEI,
LAUREI,
lui MUTTZI
si TUTUROR ALEXANDRELOR, ALEXIILOR, ALEXANDILOR si bazucului ALESIO! 
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Naty spune:
quote:
Originally posted by elyanne
Am fost la dr.azi... sunt doi bb-ei in burtik... inca nu mi-am revenit... o sa avem 3 copii... doi odata...
Cam astea sunt noutatile mele... Sunt pe fuga acumsi revin mai pe seara
Eliana si
Elena (23 octombrie 2004)
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea
WOW!
Felicitari, Eliana, sarcina usoara si ... multa rabdare si tarie!
Eu am o prietena foarte buna in situatia asta, adica un baiat mai mare (4 ani jumate) si 2 gemeni mai mici (1 an si 8 luni) si pot sa-ti spun ca nu e usor de loc. Dar e si frumos ...
Sa sti ca, datorita ei, sunt la curent cu multe lucruri privind gemenii, daca ai vreo intrebare, please ...
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Mada spune:
danyce, m-a mai uitat odata la pozele cu patutul Almei, imi place de mor.
Vreau sa te intreb daca l-ai luat de la ikea, noi plecam vineri spre ungaria si vreau sa mai cumpar cate ceva de acolo.
m-am uitat pe site la ei, cred ca am vazut unul la fel si nu e scump deloc.
Si inca ceva salteaua se cumpara separat? ca in limba maghiara...nu inteleg nimic
multam
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
Naty spune:
Eliana acum am citit mai departe. E greu cu gemeni, dar nu imposibil! Prietena mea a nascut la 34 de saptamani, amandoi copii au avut peste 2 kg. A nascut intr-o miercuri cu cezariana (dar asta pentru ca mai avea una la activ) si vineri a iesit cu ei din spital. Nu stai mai mult la spital fiindca ai gemeni, nu e neaparat necesar sa faci cezariana, dar precis nasti la mai putin de 9 luni (la gemeni termenul e mai mic, nu 40 saptamani).
Roandre felicitari pentru fetita!
poze si mai noi
mina spune:
Salut!
La multi ani la Alexandre, Alexandri, Alexii si toti cei ce se serbeaza azi!
Fetele, noi ne-am hotarat: dam teroristul la gradinita. La Gradinita Peter Pan, aici in zona noastra, prima luna la program redus (adica il ia Nana la ora 13) si dupa aia, daca totul e ok, trecem la program lung, adica pana la 17 30. Acuma ca am luat decizia parca incep sa am emotii...o sa fie o perioada grea dar o trecem. Daca stiti ceva de rau de gradinita asta ziceti acuma sau niciodata
... of, greu....
Va pup!
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului