barbia dubla

barbia dubla | Autor: M&M

Link direct la acest mesaj

Fetelor voi cum ati scapat de barbia dubla?? Ati facut anumite exercitii , v-ati dat cu creme speciale sau ati apelat la chirurgia plastica???? sunt obsedata de acest aspect la mine!!!!

eu
poze nunta

Cristina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramba spune:

Sunt cateva trucuri relativ simple pentru a o micsora sau chiar poti scapa de ea: trebuie sa dormi fara perna, ori de cate ori iti aduci aminte trebuie sa faci urmatorul exercitiu: dai capul pe spate incet-incet si apoi il cobori in acelasi ritm pana ajungi cu barbia in piept.
La mine a mers, dar trebuie sa te tii. Cum renunti la exercitii si dormi cu perna, cum revine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

waw, ce chestie interesanta ne-ai spus Ramba!
Si eu am un pic de barbie si mi-ar place fara ea; numai ca mi-e lene sa ma ocup si de acest aspect.
Stiu si eu un exercitiu contra:
- stai drept, deschizi gura puternic pana ajunge barbia in piept, apoi scoti limba cat poti; si repeti cat te tine.
Succes la sportul asta (eu ma lupt cu alte grasimi acuma; cand le dau gata trec si la barbia dubla, promit )

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Field_mouse spune:

Cristina draga, m-am uitat la pozele tale - poti sa ma bati cu biciul - DAR NU VAD EU NICI O BARBIE DUBLA LA TINE!!!! Esti foarte frumoasa ni naturala!!!
Cred ca tu chiar esti obsedata, dar bube la cap se trateaza la alt doktor, nu la plastician!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

cristina, eu cred ca dupa stresul rezidentiatului o sa dispara si barbia dubla, si anxietatile..serios!
hai bafta si sa auzim de punctaje mari, mari de tot!(am eu un coleg care, dupa halul in care a invatat cred ca o sa ia pe plastica, daca chiar nu dispare barbia dubla dupa 19 noiembrie!!)

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Originally posted by Field_mouse

Cristina draga, m-am uitat la pozele tale - poti sa ma bati cu biciul - DAR NU VAD EU NICI O BARBIE DUBLA LA TINE!!!! Esti foarte frumoasa ni naturala!!!
Cred ca tu chiar esti obsedata, dar bube la cap se trateaza la alt doktor, nu la plastician!

AM un inceput!!!!Si chiar sunt stresata crede-ma din cauza asta!!! Eu vad inceputul asta de barbie in toate pozele mele!!!!

eu
poze nunta

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Originally posted by megbeng

cristina, eu cred ca dupa stresul rezidentiatului o sa dispara si barbia dubla, si anxietatile..serios!
hai bafta si sa auzim de punctaje mari, mari de tot!(am eu un coleg care, dupa halul in care a invatat cred ca o sa ia pe plastica, daca chiar nu dispare barbia dubla dupa 19 noiembrie!!)

vine bebe!

Sa auzim de punctaje mari atunci!!!Si sarcina usoara pe mai departe!!!

eu
poze nunta

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Da.... m-am uitat si eu cu lupa dupa barbia ta dubla si nu am gasit-o nicaieri!
Clar... de la rezi ti se trage. Cand se tine anul asta?
Spor la invatat si lasa stresurile colaterale!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

mariana, pe 19 noiembrie e rezidentiatul..apreciem orice pereche de pumni stransi!!

"floare de iris"? te rog, fa-mi o bucurie si zi-mi ca esti fan IRIS!

vine bebe!

Mergi la inceput