Cluj rulz! - 58
Raspunsuri - Pagina 7
Alynutza spune:
asi, absolut mortal piticul tau.
Nunta noastra de vis
www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1
www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2
Luna de miere
asi spune:
Daca vrea Mariana va povestesc .
Dupa cum stiti Stefan e plecat la bunici.Cum Razvan ma tot intreba unde e Stefan din 5 in 5 minute la un moment dat i-am zis ca o sa vorbim cu bunica lui Stefan sa il ia si pe el in MM.A doua zi dimineata vine la mine si dupa ce imi zice ca s-a trezit zice "ai vorbit cu bunica lui Stefan?"
Alynuta
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
carrie spune:
total Razvan, delicios
Mariana sarumana de floricele, tare frumoase.pot sa-mi imaginez ca-s flori de cap?ca le iubesc
sa va zic si eu ca si noi avem tolba plina.o intreaba soacra-mea ieri pe Thea: "iti place aici?mai stai cu buni la tara?" la care gaza" imi pace, numa ca tlebe sa plec cu mami si cu tati la male, asa ca nu mai pot sta"
deci trebe sa merg dupa ea.imi iau masinutza si vuuuuum!
Svety, unde pleci?
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
asi spune:
Cristiana drum bun!Figura Theiuta
mariana tache spune:
Am fost in orasul Manastur (asa imi place mie sa ii spun) la cumparaturi; de fapt m-am dus sa-i caut lui Simon elefantel-balansoar pt ziua lui. Si i-am gasit, normal (nu sunt in Metro, nu sunt in Selgros, nu sunt in Central, nu sunt in Moll in Timisoara, dar sunt in Manastur!). Dar trebuie sa-l spal ca-i plin de praf .
Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
baby-boom spune:
No, gagici, back in business!!!
...avem in sfarsit net acasa!!!....pitika doarme si am un piculetz de timp liber...
...noutati despre noi: mai avem o masea si scapam cativa ani buni de chinurile dintilor!!!!!....declar posesie de cupchil f. cuminte, f. mancacios, f. ascultator, f. "dormicios", in fine, f.f.f.....contrar felului in care ne-a obisnuit pana pe la o anumita varsta!...avem 3 semne pe mutritza, puse in locuri tare strategice...si alte kestii care le voi relata io pe parcurs, sa nu ma lungesc prea tare...
....sunt datoare cu pozele de la ziua Elisei, sper sa reusesc azi sa le pun in album....poate facem ceva si cu cele din Franta....daca fac rost de-un cablu, ca nu mi le citeste sim readeru'
....asa, acum ca am "refacut cunostinta" fug sa-mi coc vinetele si va las sa "digerati"...mai am de cetit ultimele 3 pagini, sa ma reactualizez ca lumea, daca tot am revenit in forta!!!!
...va zic si eu o faza haioasa a la Elsie, daca se practica ,....aseara eram la niste prieteni in vizita, unde se mai afla si o a treia persoana, cunostinta comuna, pe care Elsie n-o vazuse, never, ever...asaa...si se tot uita fata mea reticenta la dansul, mai ca nu vorbea nika, la care il intreaba : "Tu esti un om bun?, Da???"....am ramas absolut socati, nici acum nu pricep ce-a fost cu faza aia....da' a fost haioasa tare....
OOoffff lume, ce m-am mai lungit...pup u all!
poze cu noi
Alynutza spune:
Mariana, vad ca esti la curent cu cumparaturile, in orasul Manastur oare gasesc pe undeva o masa de calcat buna (eu am Gardenia, cumparata din Metro, dar n-am mai gasit, si-i destul de urgent ca vrea frate-meu sa-i ia la maica-mea de ziua ei care-i tocmai ...maine) si nu extrem de scumpa (adica vreau sa spun ca am gasit in oras, dar la cel mai scump magazin de menaj, evident la un pret...).
Nunta noastra de vis
www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1
www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2
Luna de miere
asi spune:
Mortala Elise.
Roxana pe unde esti?
steaua spune:
Hi- hi, Mariana! Ai gasit unde am zis io? Scuze ca nu te-am insotit la cumparaturi, dar sper ca te- am indrumat bine!
Razvan, Elise, pupicuri! (nu merg mutritzele!). Sunteti geniali!
Svety, ai fost la Manastur si nu ai dat nici un semn........
Corina & Alex (11 iulie 2005)
pozici
svety spune:
A fost foarte bine. Atat ca Dani nu a dormit. Dana e o gazda excelenta. Sunteti deosebiti.
Dani nici acum nu doarme si cred ca o sa-i dau un feno ca e tare agitat. Asa ca ma retrag ca-s disperata.
Dana multumim pt. ziua de azi!
mamica fericita de Dany-boy
www.dropshots.com/svety" target="_blank">