Cluj rulz! - 58
Raspunsuri - Pagina 8

carrie spune:
uraaa
am puiutz care deja doarme in patutzul ei, in asternuturi curate, imbaiata bine, dus un strat zdravan de jeg.
am recuperat-o fericita, bronzata, indesata si sanatoasa.insa i-a fost f dor de noi si de casa.si de ceilalti bunici.sa vedeti cum m-a primit!!!m-a sufocat nu alta.
sunt asa happy s-o stiu ca doarme dincolo
Flooo, bine ai revnit ma bucur ca esti back in business si ca e asa cumintica piti!
Mariana unde ai gasit elefantelul, ca o sa vreau si eu sa iau cuiva drag mie-o piti a carei zi va urma.nu va spun ca poate citeste
Svety, pot sa-ti zic ceva da te rog din suflet sa nu te superi ca ma bag!nu vreau sa par mama atoate stiutoare da nu pricep di ce ii dai la Dani fenobarbital fiindca e umpic agitat?
mai ales daca a fost in vizita e normal.culca-l si e suficient.e un medicament f parsiv si periculos, nici Nurofenul nu-i voie sa-l dai fara motiv d-apoi minunea aia., ia-o ca pe o observatie personala.
dragelor io nani in curand, avem primul week-end acasa dintr-un sir de nenumarate prin deplasari, nici nu stiu de ce sa ma apuc
va pup
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Creola spune:
Buna seara!
Dupa cum ati aflat azi am avut musafiri .
Svetymultuminm de aprecierile facute la adresa noastra!Apropo de flori,tare frumos miroase in buc .Am ajuns la concluzia ,ca freezia miroase mai bine ca regina noptii.Imi pare rau ca Dani e agitat,oboseala isi spune cuvantul.Va uram inca o data vacanta frumoasa !
Fetelor m-am distrat si eu citind despre lucrurile traznite pe care le zic copilasii vostri .Iti vine sa-i papi ,nu alta!!!
Va dorim un weekend fain!
Si parerea mea e ca "orasul Manastur" e bine aprovizionat!
Poze

svety spune:
Cristiana, feno se da la copii cand sunt agitati. Nu i-am dat, dar daca nu adormea ii dadeam. Ii face mult mai rau agitatia asta decat pastila. Si la spital li se da. Citeste in agenda ca nu e chiar asa parsiv ca altele. Oricum a adormit si s-a si trezit urland.
Creola, aia e tuberoza si sunt renumite pt. mirosul puternic, de aia ti-am adus numai un fir. Sa nu o tineti in camera ca da dureri de cap. Dani a adormit cu catelusul "ti-ti".
Codruta pacat ca nu ne-am intalnit. Macar ai rezolvat?
mamica fericita de Dany-boy
www.dropshots.com/svety" target="_blank">

svety spune:
Noi nu am plecat ca au venit socrii cu matusa si unchiul lui Mihai. Chestia e ca nici nu stau, dar ne-au stricat planul...Creola stie cum e.
mamica fericita de Dany-boy
www.dropshots.com/svety" target="_blank">

mariana tache spune:
`neata!
Nu s-a intamplat nimic rau in viata mea , dar azi sunt rea! Asa ca va rug frumos nu-mi stati in cale
.
In concluzie, cateva rautati:
Svety, esti deplasata rau cu fenobarbitalul! Ai face bine sa nu ne mai pomenesti de acest obicei al tau, ca nici una dintre noi nu este de acord cu astfel de practici.
Roxana, soro, ce te dai la fund? Am vazut ca esti in zona, dar aci nu catadicsesti sa scrii? Ce ai?
Florina
O zi buna.
Mariana, Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!

roxana1974 spune:
Soro sunt aici, dar am ajuns greu ca ati scris mult, am zis sa citesc intai ce ati scris ca aveam 3 pagini restante la vechiul subiect si 5 la asta, stai ca scriu!
Di ce te strambi la Florina?
No, vidiazni!

roxana1974 spune:
Dragelor, s-o iau de la inceput!
Am avut o saptamana crunta, am extrem de mult de lucru. In plus se apropie delegatia la Berlin pentru care am de pregatit 2 prezentari si un contract, pentru care am de pregatit o multime de anexe si situatii. Mi-e si groaza. De-asta nu am reusit sa intru pe net. In plus, joi mi-a venit copilul acasa. Fetelor, daca stiti ce dor mi-a fost de el, am crezut ca ma prapadesc. A lipsit 10 zile, am crezut ca mor, eram cu lacrimile in gat cand a intrat in casa. Mi-am jurat ca nu-l mai dau asa de mult! L-am vazut mai mare, mai cuminte, stie cuvinte in romanaeste si in ungureste, se descalta singur si pune papucii la loc, stie mana stanga/dreapta in romana si maghiara, cantecele, numara...off...ne-a facut o deminstratie ne-a lasat lati!
Oana, cred ca de-abia astept sa va intalniti, tu cu Serban, sa-ti traga un pic cu ochiul, e mortal cand face asta si e un smecher, nevoie mare. Pozele cu Medeea si cea in care copilasii dorm si se tin de manuta m-au terminat. Asa cevaaaa...nu am cuvinte. Si eu abia astept sa-l vad pe Dragoselu, poate a lasa sa-i dau un pupic zgomotos pe obraz, ce zici? Negociem?
A, nu mi-ai zis daca ai comis-o cu ceva pe la Others!
Stanca draga, iti multumesc pemtru SMS in primul rand, facem afacerea, dar recunosc ca inca nu am deschis mailurile, asa ca ramane sa-ti scriu imediat ce-l citesc...
Razvanica e un dulce!
Roxanicea, din pacate lui Vic i-a fost lene sa care aparatul foto si nu am nici o poza de la nunta. Poate ca primesc cumva de la varamea, negociem. Oricum mi-a fost ciuda ca ne-au facut o poza de grup in fata bisericii si lui Nastase i-o veit sa o ia de dupa gat.....mi-a venit sa-i sparg mutra lui nasty, asa m-o prins de dupa gat de ziceai ca venim de la o bere si bucele mele frumoase
au stat aiurea de zici ca eram o parasuta!!!! mor de ciuda daca aia o fi poza pe care va trebui sa v-o arat!!!
Mariana, asadar aia era suprpriza de la Adi, bun baiat!
Simona, sper ca esti in Cluj. Mi-e dor de tine si abia astept sa pove! Sa punem ceva la cale toate!
Cristiana sper ca saptamana vitoare sa fie excelenta! Pupam gagalicea plina de energie! Musai sa facem sa ne intalnim inainte sa plec eu, ca daca stam pana cand vin eu e prea mult si de egoista ce sunt nu vreau sa va intalniti fara mine
. Nici tu nu mi-ai zis daca ti-au placut papuceii roz de la Geox
Fetelor dragelor, mi-e dor rau de voi! Musai sa ne vedem Luni, da? Punem ceva la cale, da? Hai sa vedem ce facem!!!
Maine n-o sa prea intru in zona, tre sa va zic a e ziua lui Victor si ne scoate undeva...cadou ii aduc din Berlin, am zis ca nici nu ma chinui sa caut ceva in zona.
Svety, era sa uit...nu-i mai iubesc pe aia de la Oriflame. Mi-au folosit numele si datele si au facut comenzi pe mine. Tre sa le fac scandal fiindca e a doua oara cand imi vine in posta notificare oficiala sa-mi platesc factura neachitata in valoare de milioane ...in plus, habar nu am cat e de bun Girodani ala, fiindca nu ma bag decat la creme de corp si chestii mai putin scumpe. La chestii de genul asta, o comit cu Bourjoix, MF sau Dior, recunosc, sunt o snoaba!
AAa am uitat. Ati vazut megareducerile de la Leonardo??? Eu i-am cumparat la Bety de ziua ei o pereche de pantofi excelenti, superredusi de la 2,5 milioane la 75 de RON!!! piele si afara si inauntru super comozi si frumosi!
va si astept sa va citesc!!!!
Roxa
No, vidiazni!

baby-boom spune:
No, da' chiar, de ce te la mine???...vezi ca io mi-s mai sensibiloasa, si cine stie cum reactionez...
....mergem la o cafelutza inghetata zilele astea?...asa numai noi 2?... sa treaca nerfu' si oftica, mama lor, inca azi si maine!!!!!
...Roxu, esti la curent cu toate, pe unde mai sunt reduceri demne de luat in seama?....si anume brand vs pret....mai au la ecco? Rar mai merg prin oras cu spirit zburdalnic....am de rezolvat ceva, si rezolv, fara prea mari abateri de la circuitul initial...
Salut, drajele mele...merg sa mai zaresc subeecte demne de bagat in seama!!!!!!
poze cu noi

roxana1974 spune:
bey, cand sa mai meretzi singure? poate nu va prind Luni la intalneala ca sa vedeti ce ma zburlesc la voi
Flo, mai peste tot reduceri dar ecco m-a dezmagit..au o oferta de 3 bucati pe 20 de metri, sa ma lase. Du-te la Others sa vezi si tu Geocshii aia si la Leonardo sigur prinzi ceva la 4-500 de mii de lei vechi, piele!
A, si Siesta a facut reduceri....de 30% si slabitz si Z la de Galeriile Ferdinand, dar hainitele sunt delicioase!
50% reducere la Flacara, merita incercat la haine business si casual. Am vazut niste balonzaide/trench frumoase, mov deschis, ma tenteaza rau! Oricum mi-am pus deoparte un sacou mov/visina putreda era sa scriu pruna uscata )
No, vidiazni!